nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Allround Coach

De cursus Allround Coach flexibel en snel thuis volgen? Met Thuisstudiezoeken.nl lees je alles over de meest interessante thuiscursussen en opleidingen in de categorie Coaching. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of meer zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk simpel en snel professionele thuisopleidingen en cursussen van toonaangevende aanbieders van thuisstudies als NCOI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Allround Coach! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en de beste docenten. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €998,00 bij bijvoorbeeld NHA.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In juli 2024 aantrekkelijke acties.

Overzicht met thuisstudies Allround Coach juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAAllround Coach18 maanden€998,00Meer informatie
LAUDIUSAllround Coach15 maanden€899,00Meer informatie
Allround Coach online vanuit huis

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Allround Coach op eigen tempo vanuit huis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Op welk niveau jij ook denkt; er is altijd een geschikte thuisstudie! Maar je moet wel ergens beginnen. Deze website komt dan om de hoek kijken. In de vergelijker check je een grote variëteit aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Coaching? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Allround Coach(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige baan, muziek of sport en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Aan de slag gaan met een cursus Allround Coach is online snel te regelen. Door middel van het stappenplan hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt je lesstof bestuderen en klassikaal onderwijs volgen. Natuurlijk wordt je geholpen door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele prijzen Allround Coach thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt check je simpelweg digitaal met jouw tablet, smartphone of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder dure docenten. In de regel is er een coach of begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Allround Coach volg je al vanaf €998,00 bij bijv. NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De lesstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een professionele mentor van NHA.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Meer en meer werkenden geven de voorkeur aan een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies is een belangrijke reden. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het wat voor mij? Onderstaand lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Allround Coach thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Allround Coach: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De lesstof is grotendeels digitaal. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms is dit optioneel). De cursus kun je afronden grofweg 18 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding verplicht?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Beroepsopleidingen en praktische studies stellen geen strenge eisen. Betreft het een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Soms is een passende Allround Coach vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Het kan ook gaan om een 21+ toetsof een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de website van de aanbieder bekijk je meer informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van scholen als o.a. NHA zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Op die manier weet je dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Nordwin College. Tevens krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een serieus branchediploma zoals NL Actief A. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Daarmee kan jij laten zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verscheidene instellingen hebben ook een Allround Coach klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Wat minder positief is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. In deze omgeving vind je de meest handige tools voor je cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. In deze speciale omgeving zoek je ook naar webinars, oefeningen, video’s, het lesmateriaal, oefenexamens, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-allround-coach

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Je kunt vrijwel alles online studeren. Bijvoorbeeld Methodisch begeleiden van cliënten tot aan Sportmanagement, en dus ook de Allround Coach zelfcursus. Welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn privé situatie? In het volgende overzicht beschrijven we kort de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Speciale opleidingen voor een eigen bedrijf
 2. LOI: Zonder extra kosten langer studeren (tot tweemaal de studieduur)
 3. NTI: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 4. Laudius: Altijd op je eigen tempo
 5. Thuiscursus.nl: Allround opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Naast je baan een thuisstudie Allround Coach online volgen kan al vanaf €998,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke posten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Niet vergeten: er gelden strenge regels (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepscursus die gericht is op de baan van je toekomst (of huidige werk). Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De thuisopleiding is geschikt voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van NHA.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De kosten die je opvoert moeten minimaal €250 zijn (per jaar), en maximaal €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Wat is daarvan de reden? Je organisatie heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Overigens kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een relevante opleiding via de werkgever starten heeft dus veel verschillende voordelen. Regelmatig kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Allround Coach. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Mensen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Word Allround CoachSta jij te popelen om mensen te helpen bij het behalen van hun doelen? Dan is de opleiding Allround Coachécht iets voor jou. Met de opleiding Allround Coach leer jij op diverse vlakken alle ins en outs over het professioneel en doeltreffend coachen van mensen. Als Allround Coach ben jij veelzijdig. Je bent in staat om op iedere situatie in te spelen en jouw cliënten deskundig te coachen. Jij helpt mensen bij het behalen van hun doelen. Denk hierbij aan relationele doelen, levensdoelen, loopbaandoelen en zelfs financiële doelen. Om jou klaar te stomen als Allround Coach besteedt de cursus aandacht aan verschillende onderwerpen op het gebied van coaching. Tijdens de cursus leer jij onder andere alle ins en outs van het coachen als Life Coach, Loopbaancoach en Budgetcoach. Daarnaast leer jij ook het starten van een eigen zaak. Life Coach Wil jij mensen begeleiden en ondersteunen bij vraagstukken waarmee zij worstelen in het dagelijks leven? Tijdens de cursus Allround Coach leer jij hoe je als Life Coach op situaties moet inspelen en hoe jij cliënten doeltreffend kunt helpen bij het vinden van antwoorden op hun levensvragen. Tijdens de cursus Allround Coach leer je actief luisteren, mensen motiveren en begeleiden. Deze kwaliteiten zijn essentieel om aan de slag te kunnen gaan als Life Coach. Loopbaancoach De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zijn volop in beweging. Jongeren kiezen geen baan voor het leven meer, werknemers krijgen een burn-out, mensen zijn vastgeroest in hun functie of zoeken eindeloos naar wat ze werkelijk willen bereiken in hun loopbaan. Tijdens de cursus Allround Coach, leer jij hoe je als Loopbaancoach mensen coacht bij het vinden van antwoorden op deze levens- en loopbaanvragen. Jij leert jouw cliënten te inspireren en ondersteunen die worstelen met complexe vragen. Budgetcoach Zit jij ook op het puntje van je stoel bij televisieprogramma?s als?Geen Cent Te Makken?? Dan zit je met de opleiding Allround Coach helemaal goed. Tijdens de cursus komt het onderdeel Budget Coaching uitgebreid aan bod. Jij leert met een scherp oog kijken naar de inkomsten en uitgaven van jouw cliënten. Vervolgens breng jij de financiële huishouding van jouw cliënten volledig in kaart en stel je op basis hiervan een persoonlijk budgetplan op. Cliënten kunnen na afronding van de cursus Allround Coach bij jou onder andere terecht voor advies over financiële keuzes op het gebied van sparen, slim omgaan met geld en het wegwerken van eventuele schulden. Je krijgt de opleiding in drie delen toegezonden. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen bedrijf”Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten. Inclusief acht videolessen over coaching De opleiding Allround Coach bevat ook acht uitgebreide videolessen. In de digitale leeromgeving kunnen deze worden gevolgd. Na elke les kun je aan de slag met gerichte oefeningen. De onderwerpen van deze lessen zijn: wat is coaching; luisteren zonder oordelen; LSD; doelen stellen en motiveren; omgaan met weerstand; feedback geven en ontvangen; gespreksopbouw; evalueren en afsluiten.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie