nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie American Studies

De cursus American Studies op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Middels onze vergelijker tref je erkende thuisstudies en opleidingen in het vakgebied van Amerikakenner. Een nieuwe stap in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of bijvoorbeeld een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Bekijk en vergelijken gemakkelijk kwalitatieve studies en thuiscursussen van vooraanstaande scholen als NTI en start vandaag nog met jouw thuiscursus American Studies! Studeren op je eigen tempo, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze cursus is te bestellen vanaf €239,00 bij Thuiscursus.nl.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Vergelijk thuisstudies American Studies februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlAmerican Studies3-6 maanden€239,00Meer informatie
American Studies thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding American Studies online thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, de mogelijkheden zijn enorm! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. Middels onze vergelijker kom je in aanraking met ontzettend veel thuisstudies, taal- en hobbycursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Amerikakenner? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie American Studies(duaal of voltijd). Door deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder strakke deadlines. Uitstekend te combineren met jouw huidige baan, muziek of sport en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Aan de slag gaan met een cursus American Studies kan moeiteloos via internet. Hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies de optie voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als alle gegevens compleet zijn zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt het lesmateriaal doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelfsprekend ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Na het afronden van de studie krijg je een diploma of getuigschrift. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele prijs American Studies thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is het zo voordelig? Je schaf geen hele dure boeken aan. De meeste lesstof kun je via internet bekijken via bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. In de regel bestaat er een mentor of coach die helpen bij vragen en problemen. De opleiding American Studies volg je al vanaf €239,00 bij o.a. Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De studiestof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een professionele mentor van Thuiscursus.nl.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Meer en meer medewerkers willen een thuisstudie volgen. De vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het niveau niet te hoog? Onderstaand besteden we aandacht aan de vragen die we het meest horen over zelfstandige American Studies thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus American Studies: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De cursus kost je plusminus 3-6 maanden. In veel gevallen kun je het natuurlijk sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding vereist?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies zijn er in principe voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een specifieke American Studies vooropleiding noodzakelijk. Men kan ook kiezen voor een 21+ toetsof een diploma van het voortgezet onderwijs. In de folder van de school bekijk je alle relevante details met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van opleiders als o.a. Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Dit wil zeggen dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Deltion College. Mogelijk levert de instelling vaak een gerenommeerd branchediploma zoals fitness trainer A. Bij afronding van een kortlopende cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Het gros van de instellingen hebben ook een American Studies klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer sociale interactie, meer individuele begeleiding en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Onthoud wel: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn vaste startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De erkende opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Daar vind je snel de belangrijke documenten voor jouw cursus en heb je contact met jouw docent. In dit systeem is er een verzameling geplaatst van het lesmateriaal, oefenexamens, video’s, webinars, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden. Ook kan je opdrachten uploaden, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-american-studies

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit varieert van HBO Wijkgericht Werken en Community Arts tot en met HBO User research, en natuurlijk de American Studies zelfcursus. Welke onderwijsinstelling past bij mijn ambities? In het volgende overzicht lees je over de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Studeren in jouw eigen tempo
 2. LOI: HBO, MBO, Master, VO en cursussen
 3. NTI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 4. Laudius: Beginnen wanneer jij dat wil
 5. Thuiscursus.nl: Veel verschillende startdata
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een professionele thuisstudie American Studies online versneld volgen doe je vanaf €239,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Boeken, lesgeld e.d. zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De belangrijkste factoren mag je aftrekken:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Verplichte boeken en readers

Belangrijk: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus of studie die gericht is op je toekomstige werkveld (of huidige functie). De belangrijkste details:

 • De studie draagt direct bij aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per 12 maanden) en nooit hoger dan €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Jouw baas kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Verder kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een zelfstudie via de werkgever starten heeft dus veel verschillende voordelen. Vaak wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding American Studies. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

De Verenigde Staten (VS) is een van de grootste landen ter wereld met veel invloed. Onderwerpen gerelateerd aan Amerika krijgen dan ook dagelijks aandacht.

Of het nu om politiek, economie of de Amerikaanse cultuur gaat, we praten er maar wat graag over. Je leert tijdens deze cursus onder meer over hoe deze grootmacht tot stand is gekomen, haar wetten en huidige ontwikkelingen. Op politiek vlak verdiep je je in The constitution, burgerrechten en wapenwet, maar ook in de raciale en etnische diversiteit van het land. En hoe is het gesteld met de persvrijheid? Staat deze onder druk? Ook dit actuele thema behandel je tijdens je cursus.

Wil jij ook meer te weten komen over dit fascinerende land? Schrijf je dan in en vergroot jouw kennis en kansen. Zoals Amerikanen zelf zeggen: “America, the land of opportunities.”


Content
 • De geschiedenis van Amerika
 • The constitution, burgerrechten, wapenwet
 • Federalisme, democratie, checks & balances
 • Amerikaanse cultuur en waarden
 • Media, nieuws en persvrijheid in de VS
 • Raciale en ethnische diversiteit in de VS
 • Amerika wereldwijd

Competences
 • Je vertelt gepassioneerd over de Civil War, Roosevelt’s New Deal en het Watergate schandaal
 • Je weet alles over de hete hangijzers uit de Amerikaanse politiek zoals de wapenwet, immigratie en ethnische diversiteit
 • Je hebt inzicht in de Amerikaanse cultuur en de belangrijkste normen en waarden van de VS

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie