nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Autisme Coach

De cursus Autisme Coach vanuit huis volgen? D.m.v. de vergelijker van thuisstudies kom je in aanraking met erkende thuiscursussen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein austisme specialist. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of wellicht iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Pak dit moment en vergelijk probleemloos kwalitatieve opleidingen en thuisstudies van erkende opleiders als NTI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Autisme Coach! Een passende opleiding voor iedereen, studiematerialen online toegankelijk, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €259,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Goede begeleiding en feedback.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In juli 2024 scherpe kortingen.

Overzicht thuisstudies Autisme Coach juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlAutisme Coach3-6 maanden€259,00Meer informatie
Autisme Coach online vanuit huis

Flexibel studeren met het laagste lesgeld

De opleiding Autisme Coach flexibel thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Op welk niveau jij ook denkt; voor iedereen is er iets mogelijk. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze vergelijkingssite komt dan om de hoek kijken. Op deze plek check & vergelijk je ontzettend veel cursussen en beroepsopleidingendie passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein austisme specialist? Een goede optie is de online thuisstudie Autisme Coach. Met deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met een baan, vrijwilligerswerk en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Aan de slag gaan met een cursus Autisme Coach is niet ingewikkeld. In onderstaand schema van onze studie-specialisten vind je alle details:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Ben je enthousiast? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: op eigen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens maken. Natuurlijk heb je regelmatig contact met een ervaren docent.
 6. Alles afgerond? Dan volgt natuurlijk een passende diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actueel tarief Autisme Coach thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal open je gewoon via internet via bijvoorbeeld je computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. In de regel zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Autisme Coach kun je al volgen vanaf €229,00 via o.a. Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De leerstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot aantal arbeiders zien hun kansen in een zelfstudie. De aanwezige flexibiliteit en het enorme aanbod maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In het volgende gedeelte besteden we aandacht aan de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Autisme Coach thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Autisme Coach: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Na jouw inschrijving en betaling krijg je bij veel aanbieders binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Niet veel later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (indien gewenst). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in gemiddeld 3-6 maanden. In de praktijk hoeft het niet eens zo lang te duren. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen hebben in de regel weinig basiseisen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Normaal gesproken is een matchende Autisme Coach vooropleiding noodzakelijk. Men kan ook kiezen voor een 21-plus toets of een VMBO/HAVO/VWO diploma. Op de website van de aanbieder achterhaal je de benodigde specificaties omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van aanbieders als o.a. Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Op die manier weet je dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als ROC ter AA. Mogelijk ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een echt branchediploma als branchediploma pedicure. Bij een deel van de (hobby)cursussen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Daarmee is het voor iedereen duidelijk dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Flink wat opleidershebben ook een Autisme Coach klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: meer contactmomenten met andere studenten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Een negatief punt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Tevens is tarief van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Daar vind je belangrijke info rondom jouw cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. Via deze portalen kan men ook terecht voor het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefeningen, video’s, praktijkvoorbeelden, webinars. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-autisme-coach

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Je kunt vrijwel alles online studeren. Van HBO Organisatiepsychologie tot een opleiding als HBO HRM Human behaviour, en tegenwoordig dus ook de Autisme Coach zelfcursus. Welke onderwijsinstelling past bij mijn privé situatie? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: 15 dagen gratis op proef
 2. LOI: Hulp bij het kiezen van een studie
 3. NTI: Online beroepskeuzetest
 4. Laudius: Gratis informatiefolder
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Autisme Coach online volgen kan al vanaf €229,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Jouw studiekosten mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De relevante factoren kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Niet vergeten: er gelden strenge regels (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus of studie die gericht is op jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De studie is geschikt voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via Thuiscursus.nl.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (p/jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De reden hiervoor? Jouw baas plukt ook de vruchten van jouw kennis. Tevens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een zelfstudie via de werkgever starten heeft pluspunten voor beide partijen. Dikwijls mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Autisme Coach. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Jij weet straks alles over de Autisme Spectrum Stoornis, kortweg ASS. Het begint bij de herkenning, maar we gaan natuurlijk veel verder.

Krijg inzicht in de werking van het brein en welke theorieën je wanneer kunt inzetten. Lees tips en tricks van een ervaringsdeskundige en leer omgaan met de verschillende varianten van ASS. Na de studie Autisme-coach zet jij je kennis breed in, bijvoorbeeld in je huidige baan of door een complete carrièreswitch. Bovendien ben je straks een flinke dosis zelfkennis rijker, want als toekomstige coach ben jij je eigen (werk) instrument.

Meer weten over ASS voor je werk of privé? Dan is deze studie echt iets voor jou.


Content
 • Wat is ASS?
 • Hoofdkenmerken van ASS
 • Signaleren en herkennen
 • Theorieën over ASS
 • Oorzaken van ASS
 • Informatieverwerking en leren
 • Zintuigen
 • Ontwikkelingsfasen en ASS
 • Omgaan met angsten en probleemgedrag
 • Gevolgen van ASS
 • ASS anders bekeken
 • Voor jezelf beginnen?

Competences
 • Signaleren en herkennen
 • Theorieën over ASS
 • Omgaan met ASS

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie