nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Ayurvedisch Coach

De cursus Ayurvedisch Coach op je eigen tempo vanuit huis volgen? Met onze vergelijkingstool vind je uitgebreide info over erkende thuisopleidingen en cursussen om verder te komen binnen het domein ayurvedisch coach. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je jouw eigen baas worden? Of meer een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Ga direct van start en vergelijk meteen de beste thuisstudies van respectabele afstandsopleiders als Laudius en ga meteen aan de slag met een thuiscursus Ayurvedisch Coach! Studeren op je eigen tempo, een prettige online leeromgeving, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus kan jij volgen vanaf €329,00 bij een opleider als Thuiscursus.nl.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Online account met studieplanning.
 • Professionele docenten.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In februari 2024 scherpe tarieven.

Aanbieders thuisstudie Ayurvedisch Coach februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlAyurvedisch Coach3-6 maanden€329,00Meer informatie
Ayurvedisch Coach zelf thuis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Ayurvedisch Coach flexibel thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw situatie er ook uitziet, het aanbod is ontzettend groot! Jij hoeft alleen nog maar te starten. www.thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. In de vergelijker vind je tientallen opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema ayurvedisch coach? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Ayurvedisch Coach(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, op jouw niveau en jouw tempo. Uitstekend te combineren met jouw huidige baan, sport en jouw familie.

Hoe werkt thuis studeren?
Kiezen voor een cursus Ayurvedisch Coach is online snel te regelen. In het bijgaande stappenplan leggen we dit precies uit:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Download de gratis studiegids of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: waar en wanneer jij wilt de lesmaterialen doorkijken en examens maken. Vanzelfsprekend wordt je bijgestaan door een professionele docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actueel tarief Ayurvedisch Coach thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe komt dit? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. De meeste lesstof kun je via internet bekijken op een telefoon of PC (ook tablets). Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder dure docenten. Natuurlijk bieden ze een persoonlijke begeleider die jou door het traject helpen. De opleiding Ayurvedisch Coach kan men aanschaffen vanaf €329,00 bij o.a. Thuiscursus.nl. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De studiestof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal medewerkers investeren in hun carrière met een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de variatie in thuisopleidingen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Kan ik zomaar beginnen, en is het niveau niet te hoog? Onderstaand vind je de meest gestelde vragen over zelfstandige Ayurvedisch Coach thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Ayurvedisch Coach: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Een paar dagen later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus heeft een studietijd van om en nabij de 3-6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. (Hobby)cursussen stellen geen strenge eisen. Heb je interesse in een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In de regel is een dergelijke Ayurvedisch Coach vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Soms kan er worden gekozen voor een 18-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de website van de aanbieder bekijk je de benodigde specificaties omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De volledige MBO-, HBO en masters van scholen zoals bijv. NCOI zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze diploma’s niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Katholieke Pabo Zwolle. Verder krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals branchediploma verzekeringen. Bij een deel van de (hobby)cursussen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kan jij laten zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verschillende opleidersverstrekken ook een Ayurvedisch Coach klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: leren van je studiegenoten, face to face spreken van de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Online vind je snel alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: webinars, het lesmateriaal, oefenexamens, video’s, oefeningen, praktijkvoorbeelden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-ayurvedisch-coach

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld Energetisch Therapeut tot en met Intercultureel Management, en dus ook de Ayurvedisch Coach zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen past bij mijn situatie? In de beschrijving hierna vind je de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Ruime keuze in opleidingen
 2. LOI: Binnen een jaar een waardevol HBO-diploma
 3. NTI: Studie in jouw eigen tempo afronden
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Naast je baan een thuisstudie Ayurvedisch Coach online volgen kan al vanaf €329,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Boeken, lesgeld e.d. kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De relevante zaken kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Opmerking: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus / studie die iets bijdraagt aan de baan van je toekomst (of huidige werk). Neem de volgende zaken in acht:

 • De opleiding is van belang voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De gemaakte studiekosten zijn ten minste €250,00 (per 12 maanden) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Ook zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een studie, training of cursus via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Soms mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Ayurvedisch Coach. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Ben jij geïnteresseerd in de Indische gezondheidswijsheden? Wil jij mensen coachen in hun zoektocht naar de perfecte balans tussen lichaam en geest? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven.

Ayurveda is een eeuwenoude filosofie uit India en betekent letterlijk: levenskennis. De belangrijkste pijlers waarop deze filosofie steunt, zijn een juiste levenswijze en gezonde voeding. Tijdens de lessen leer je verschillende behandelmethode’s en hoe je ayurvedische kruiden optimaal inzet. Je ontdekt de 5 elementen en de 3 bijhorende dosha’s. Je komt alles te weten over gezonde diëten, het gebruik van etherische oliën en reinigingstechnieken.

Zo begeleid je je klanten naar een gezond en gelukkig leven!


Content
 • Introductie tot de Ayurvedische Psychologie
 • Het herkennen van constitutie en een verkeerde balans bij jezelf en anderen
 • Dosha’s: de drie biologische managers bij de Ayurvedische Psychologie
 • Voedings- en levensstijlen voor de verschillende dosha’s
 • Dagelijks gebruik van kruiden
 • Coachingstechnieken om anderen bij te staan

Competences
 • Jij kent de filosofie achter Ayurveda door en door
 • Jij weet hoe je de perfecte balans creëert tussen lichaam en geest
 • Jij kent de verschillende toepassingen van Ayurvedische kruiden en etherische oliën

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie