nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Bachbloesemtherapie

De cursus Bachbloesemtherapie thuis volgen met goede begeleiding? D.m.v. www.thuisstudiezoeken.nl tref je de meest interessante thuiscursussen en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied bachbloesemtherapeut. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of bijvoorbeeld een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Neem de informatie door en vergelijk zonder problemen professionele zelfstudies en thuiscursussen van betrouwbare scholen als LOI en begin morgen al met een thuiscursus Bachbloesemtherapie! Op een flexibele manier studeren, een prettige online leeromgeving, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus is te bestellen vanaf €259,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In februari 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Vergelijk thuisstudies Bachbloesemtherapie februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlBachbloesemtherapie3-6 maanden€259,00Meer informatie
Bachbloesemtherapie digitaal vanuit huis

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Bachbloesemtherapie thuis digitaal volgen

Zoek je een andere baan? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat je denkniveau ook is, het aanbod is ontzettend groot! Jij hoeft alleen nog maar te starten. www.thuisstudiezoeken.nl kan helpen bij het vinden van een studie. Met behulp van onze website tref je een breed spectrum van opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema bachbloesemtherapeut? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Bachbloesemtherapie(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Dit gaat erg goed samen met werk of een andere opleiding, vrijwilligerswerk en jouw familie.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Het deelnemen aan een cursus Bachbloesemtherapie gaat erg gemakkelijk. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we dit precies uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alle gegevens compleet zijn komt het lesmateriaal jouw kant op en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op zelfgekozen momenten je lesstof bestuderen en examens doen of projecten uploaden. Logischerwijs heb je regelmatig contact met een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de huidige kosten van een Bachbloesemtherapie thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel informatie kun je via internet bekijken via bijvoorbeeld je macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. Normaal gesproken is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Bachbloesemtherapie wordt al aangeboden vanaf €259,00 bij de onderwijsinstelling Thuiscursus.nl. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van Thuiscursus.nl.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groot aantal mensen investeren in hun carrière met een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de uitgebreide database met cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe gaat het precies in z’n werk, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder vind je de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Bachbloesemtherapie thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Bachbloesemtherapie: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je doorgaans binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week krijg je de hele studiemap ook thuis (dit verschilt per opleiding). De cursus duurt pakweg 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding vereist?
Dit wisselt per type opleiding. Beroepsopleidingen en praktische studies kan iedereen op elk moment beginnen. Betreft het een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Meestal is een toepasbare Bachbloesemtherapie vooropleiding een harde eis. Men kan ook kiezen voor een 21+ examenof ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis brochure achterhaal je extra info ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van instellingen als bijv. Laudius zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit houdt in dat deze studies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als ROC Nijmegen. Ook krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een echt branchediploma als NEVI. Bij korte cursussen en trainingen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze wijze kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Meerdere instanties faciliteren ook een Bachbloesemtherapie klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Minder prettig: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. In deze omgeving vind je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In de digitale leeromgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: webinars, praktijkvoorbeelden, oefeningen, oefenexamens, geluidsbestanden, video’s. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-bachbloesemtherapie

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit varieert van Sportvoeding tot bijvoorbeeld Schots Gaelisch Voor Beginners, en dus ook de Bachbloesemtherapie zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen in lijn is met mijn persoonlijke wensen? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Tevredenheid gegarandeerd
 2. LOI: Hulp bij het kiezen van een studie
 3. NTI: ISO-9001 gecertificeerd, kwaliteit op alle vlakken
 4. Laudius: Ruime keuze in opleidingen
 5. Thuiscursus.nl: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Je eigen thuisstudie Bachbloesemtherapie online versneld volgen is mogelijk vanaf €259,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke onderdelen kun je aftrekken:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Houd er rekening mee: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepsopleiding die gericht is op de baan van je toekomst (of huidige werk). Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding een meerwaarde is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het betreft een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De kosten die je opvoert bedragen minimaal €250 (per 12 maanden). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoezo? Jouw baas heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarnaast kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een relevante opleiding volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Dikwijls kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Bachbloesemtherapie. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Wil jij alles weten over bachbloesemtherapie of starten als zelfstandig bachbloesemtherapeut? Schrijf je dan in voor onze opleiding Bachbloesemtherapie! Je wordt een jaar lang begeleid door een ervaren bachbloesemtherapeut die je alle vertelt over de helende werking van bachbloesems, de theorieën van Dokter Bach, de geschiedenis en kernbegrippen van de therapie, de benodigdheden van de bachbloesemtherapeut, alle 38 bloesems, de 7 grote groepen, de functies en mogelijkheden van de verschillende bloesems, correct bloesems combineren, professioneel luisteren naar je cliënt, en mentale en fysische problemen behandelen. Ook bespreekt hij/zij specifieke gevallen zoals kinderen, dieren, enz, en de mogelijkheden om als zelfstandig bachbloesemtherapeut aan de slag te gaan. Maak van je passie je beroep en schrijf je in!


Content
 • Je toekomstmogelijkheden als bachbloesemtherapeut
 • Het vinden van je eerste cliënten
 • De helende werking van bachbloesems
 • De theorieën van Dokter Bach
 • Geschiedenis en kernbegrippen van de therapie
 • Benodigdheden van de bachbloesemtherapeut
 • Overzicht van de 38 bloesems
 • De 7 grote groepen
 • De functies en mogelijkheden van de verschillende bloesems
 • Correct bloesems combineren
 • Professioneel luisteren naar je cliënt
 • Mentale en fysische problemen behandelen
 • Specifieke gevallen (kinderen, dieren,…)

Competences
 • De functies en mogelijkheden van de verschillende bloesems
 • Correct bloesems combineren
 • Mentale en fysische problemen behandelen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie