nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Basiskennis management

De cursus Basiskennis management op je eigen tempo vanuit huis volgen? Via de vergelijker van thuisstudies tref je toonaangevende thuisopleidingen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Management en Leidinggeven. Streef je naar een carrièreboost? Wil je een eigen zaak starten? Of juist toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken eenvoudig professionele thuisstudies van Nederlandse onderwijsaanbieders als NTI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Basiskennis management! Een passende opleiding voor iedereen, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus is te koop vanaf €377,60 via LOI.

 • Super efficiënt studeren.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In februari 2024 voor een voordelige prijs.

Alle thuisstudies Basiskennis management februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIBasiskennis management8 maanden€377,60Meer informatie
NHABasiskennis Management8 maanden€199,00Meer informatie
LAUDIUSBasiskennis Management (NEMAS)8 maanden€189,00Meer informatie
Basiskennis management zelf thuis volgen

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Basiskennis management flexibel vanuit huis starten

Zoek je een andere baan? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat je denkniveau ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker is een ideaal vertrekpunt. Middels onze vergelijker vind je een ruim aanbod thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Management en Leidinggeven? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Basiskennis management(duaal of voltijd). Door deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, altijd waar en wanneer jij wilt. Het is goed te doen samen met jouw huidige baan, sportactiviteiten en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Aan de slag gaan met een cursus Basiskennis management is online snel te regelen. In het onderstaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of kies voor een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als je voldoet aan de toelatingseisen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: je kunt waar en wanneer je wilt lesstof en boeken doornemen en examens maken. Vanzelfsprekend wordt je ondersteund door een erkende docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een passend diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat is de prijs van een Basiskennis management thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat is hiervan de reden? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. De meeste lesstof bekijk je gewoon online met een telefoon of PC (ook tablets). Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder dure docenten. Doorgaans is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Basiskennis management kan men aanschaffen vanaf €377,60 via bijvoorbeeld LOI. De kosten worden gevormd door:

 • De leerstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ontdek het gemak van thuis studeren

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Veel Hollanders zien hun kansen in een zelfstudie. De flexibele manier van studeren en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het ook steeds gemakkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? Hierna beantwoorden we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Basiskennis management thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Basiskennis management: studeren op de momenten wanneer het jou past. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen afzienbare tijd wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (niet verplicht bij alle studies). De cursus is vaak af te ronden in ongeveer 8 maanden. Meestal kan je het ook sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Soms is een bepaalde Basiskennis management vooropleiding noodzakelijk. Het kan ook gaan om een 21 plus examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de beschrijving van de opleiding lees je alle relevante details met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van bedrijven als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn geregistreerd in het CREBO (MBO) en CROHO (HBO). Op die manier weet je dat jouw behaalde diploma gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Hogeschool SDO. Verder krijgen deelnemers soms een echt branchediploma als NL Actief A. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze maak jij kenbaar dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Meerdere instanties hebben ook een Basiskennis management klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: de interactie met andere studenten, face to face spreken van de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn vaste startmomenten. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. Op deze plek tref je alles voor jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze internet omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: geluidsbestanden, oefeningen, webinars, oefenexamens, praktijkvoorbeelden, video’s. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-basiskennis-management

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Je kunt vrijwel alles online studeren. Bijvoorbeeld Masterclass Duurzaamheid tot aan Basisopleiding Geestelijke Gezondheid, en uiteraard ook de Basiskennis management zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn ambities? In de beschrijving hierna benoemen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Altijd je eigen tempo
 2. LOI: HBO, MBO, Master, VO en cursussen
 3. NTI: Je ziet stap voor stap wat je moet lezen, oefenen en welk huiswerk je kunt maken.
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Naast je baan een thuisstudie Basiskennis management online versneld volgen is haalbaar rond de €377,60. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De studiekosten zijn in veel gevallen een aftrekpost. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze onderdelen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Kosten voor studieboeken of vakliteratuur

Opmerking: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die relevant is voor jouw huidige- of toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • Het traject is relevant voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het betreft een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten in kwestie beslaan het minimum van €250 (per 12 maanden), en maximaal €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoe zit dit? Jouw baas kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Daarbij mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via de werkgever starten is dus voor beide partijen interessant. Soms kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Basiskennis management. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Heb je de ambitie om leiding te geven of ben je net begonnen als leidinggevende? Kies dan voor de cursus Basiskennis management. De cursus behandelt alle basiskennis en vaardigheden die essentieel zijn voor een (aankomende) manager. Een goede manager heeft een brede kennis van zijn vak én de rest van de organisatie. Daarom gaan we in op beleid, leidinggeven en communicatieve vaardigheden. Maar is er ook aandacht voor de opbouw van een organisatie en de verschillende partijen waarmee een organisatie te maken krijgt, zoals de overheid, klanten en financiers. Na afloop heb je een erkend diploma van Nemas® op zak en ben je klaar voor een leidinggevende functie.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie