nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Bedrijfscoach

De cursus Bedrijfscoach digitaal volgen? Middels onze thuisstudie-vergelijker vind je tientallen thuisopleidingen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein bedrijfscoach. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of anderzijds een cursus om je kennis te verbreden? Doorzoek en vergelijk probleemloos kwalitatieve thuisopleidingen en cursussen van erkende afstandsopleiders als Laudius en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Bedrijfscoach! Een studie die past bij jouw niveau, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €269,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In februari 2024 scherpe kortingen.

Opleiders thuisstudie Bedrijfscoach februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlBedrijfscoach3-6 maanden€269,00Meer informatie
Bedrijfscoach digitaal vanuit huis

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Bedrijfscoach op eigen tempo vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ambieer je een nieuwe baan? Hoe jouw situatie er ook uitziet, er is ontzettend veel mogelijk! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze thuisstudie-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. Hier vergelijk je een ruim aanbod studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein bedrijfscoach? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Bedrijfscoach. Met deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Uitstekend te combineren met je werk, muzikale bezigheden en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Beginnen met een cursus Bedrijfscoach is eenvoudiger dan jij denkt. Hieronder leggen we dit precies uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of ga direct aan de slag met een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als je voldoet aan de toelatingseisen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: op zelfgekozen momenten de lesmaterialen doorkijken en huiswerk inleveren. Bij alle opleiders wordt je ondersteund door een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Hoeveel kost een Bedrijfscoach thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is het zo voordelig? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten open je gewoon via internet op een smartphone, tablet of laptop. Verder bespaar je fors op reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Natuurlijk heb je een persoonlijke begeleidervoor ondersteuning en advies. De opleiding Bedrijfscoach wordt al aangeboden vanaf €269,00 bij het instituut Thuiscursus.nl. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De leerstof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vast aanspreekpunt van Thuiscursus.nl.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Met diploma / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groeiend aantal jongeren willen vanuit huis studeren. De flexibele manier van studeren en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is deze opleiding wel geschikt? In het overzicht hierna besteden we aandacht aan de vragen die we het meest horen over zelfstandige Bedrijfscoach thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Bedrijfscoach: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je soms binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is niet altijd verplicht). De cursus duurt om en nabij de 3-6 maanden. In de praktijk zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Beroepsopleidingen en praktische studies hebben in de regel weinig basiseisen. Wil je je aanmelden voor een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In sommige gevallen is een dergelijke Bedrijfscoach vooropleiding een voorwaarde. Echter kan het ook gaan om een 21 plus examen of een bepaald certificaat. In de beschrijving van de opleiding kun je terecht voor de benodigde specificaties m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsaanbieders zoals NCOI zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze afstandopleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld HAS Hogeschool. Daarnaast krijgen deelnemers soms een serieus branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Daarmee kan jij laten zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Flink wat onderwijs-bedrijven faciliteren ook een Bedrijfscoach klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, direct antwoord op vragen en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Een negatief punt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via dit systeem vind je snel de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kan je overleggen met de docent. In dit systeem zijn de volgende documenten te vinden: geluidsbestanden, het lesmateriaal, oefeningen, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-bedrijfscoach

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Je kunt vrijwel alles online studeren. Onder andere HBO Inleiding wiskundige analyse tot een opleiding als Gaelic, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Bedrijfscoach zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn privé situatie? Hieronder lees je over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Betaalbaar, zonder verrassingen
 3. NTI: Erkende opleidingen, bekende naam
 4. Laudius: Studeren op een tempo dat bij jou past
 5. Thuiscursus.nl: Ruime keuze in opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een hoogwaardige thuisstudie Bedrijfscoach online versneld volgen is mogelijk vanaf €269,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Lesmaterialen en lesgeld kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze specifieke elementen mag je aftrekken:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Boeken of bepaalde software

Niet vergeten: er gelden strenge regels (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een cursus / studie die van belang is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. De belangrijkste details:

 • De thuisopleiding draagt direct bij aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Er moet een leertraject zijn. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De totale kosten zijn ten minste €250 (per 12 maanden) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Het doen van een deeltijd studie wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Wat is daarvan de reden? Jouw werkgever heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Overigens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een uitgebreide cursus via jouw bedrijf volgen kan voor meerdere partijen een win zijn. Steeds vaker is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Bedrijfscoach. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Help jij graag werknemers meer voldoening uit hun werk te halen? Als bedrijfscoach zorg jij ervoor dat het team beter functioneert. Zo kan iedereen optimaal presteren.

Wil jij collega’s coachen en laten groeien? Leidinggevenden ondersteunen? Je gaat leren waar een topteam uit bestaat en ontdekt technieken hoe je mensen het beste motiveert. Je maakt kennis met coachingmodellen om werknemers te laten groeien, weet hoe je loopbaanbegeleiding vormgeeft en performancemanagement kent geen geheimen meer voor jou.

Met behulp van jouw coaching worden issues aangepakt. Gelukkige werknemers, welk bedrijf wil dat nou niet?


Content
 • Soorten bedrijfscoaching en de verschillen met therapie, mentoring, consultancy en training
 • Verschillende coachingtechnieken
 • Leren omgaan met weerstand
 • Verschillende coachingmodellen zoals resultaatgericht coachen, waarderend coachen, faciliterend coachen, …
 • Motiveren van medewerkers
 • Performancemanagement: plannings-, functionerings- en evaluatiegesprekken
 • Do’s & don’ts tijdens evaluatiegesprekken
 • Doelstellingen formuleren
 • Werken met competenties en competentiemodellen
 • Een competentiewoordenboek opstellen
 • Tools voor meer zelfkennis
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen
 • Ontwikkelingsgesprekken voeren
 • Leertrajecten ontwikkelen
 • Verschillende vormen van learning & development
 • Leidinggeven: situationeel leiderschap
 • Coachend leidinggeven
 • Delegeren
 • Loopbaanbegeleiding binnen een bedrijfscontext
 • Carrièrestadia en levensfasen
 • De verschillende fasen van een team
 • Kenmerken van een topteam
 • De externe bedrijfscoach
 • De verschillende stappen bij externe bedrijfscoaching

Competences
 • Coachend leidinggeven
 • Delegeren
 • Loopbaanbegeleiding binnen een bedrijfscontext

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie