nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Eigen Massagesalon Starten

De cursus Eigen Massagesalon Starten zelfstandig vanuit huis volgen? Geholpen door onze vergelijkingstool check & vergelijk je de beste thuiscursussen en studies om verder te komen binnen het domein Beauty en wellness. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je een eigen zaak starten? Of simpelweg zin in totaal iets nieuws? Lees info en vergelijk eenvoudig tientallen relevante zelfstudies en thuiscursussen van Hollandse onderwijsaanbieders als NHA en schrijf je vandaag nog in voor een thuiscursus Eigen Massagesalon Starten! Studeren op je eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kun je al volgen vanaf €339,00 bij NHA.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Vaak betaalt de werkgever mee.
 • In februari 2024 leuke welkomstkorting.

Vergelijk thuisstudies Eigen Massagesalon Starten februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAEigen Massagesalon Starten9 maanden€339,00Meer informatie
Eigen Massagesalon Starten digitaal vanuit huis

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Eigen Massagesalon Starten thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Ambieer je een nieuwe baan? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor iedereen is er iets mogelijk. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze website is in ieder geval een goed startpunt. Middels onze vergelijker vergelijk je tientallen cursussen en beroepsopleidingenwaarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Beauty en wellness? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Eigen Massagesalon Starten(duaal of voltijd). Door deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Het is goed te doen samen met jouw huidige werk, sport en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Beginnen met een cursus Eigen Massagesalon Starten gaat erg gemakkelijk. In het onderstaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of vraag een gratis proefles aan om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Wanneer alle privé-gegevens kloppen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je bijgestaan door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een passend diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele prijzen Eigen Massagesalon Starten thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een tablet, smartphone of laptop. Verder heb je geen reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Doorgaans bestaat er een mentor of coach die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Eigen Massagesalon Starten kan men aanschaffen vanaf €339,00 bij bijv. NHA. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Het lesmateriaal (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vast aanspreekpunt van NHA.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer volwassenen willen een thuisstudie volgen. De flexibele manier van studeren en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn doelen? Onderstaand lees je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Eigen Massagesalon Starten thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Eigen Massagesalon Starten: je kan elke week starten met deze opleiding. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je vaak al dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen 1 week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus kost je pakweg 9 maanden. Meestal bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit varieert per studie en opleider. (Hobby)cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Gaat het om een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. In sommige gevallen is een passende Eigen Massagesalon Starten vooropleiding een voorwaarde. Het kan ook gaan om een 21+ toetsof een bepaald certificaat. In de gratis brochure lees je ruime info aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van bedrijven zoals o.a. Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze afstandopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Noorderpoort. Bovendien krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een waardevol branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij afronding van een kortlopende cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze zal de buitenwereld zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Het gros van de instellingen bieden ook een Eigen Massagesalon Starten klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Er zijn ook nadelen: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Ook zijn de kosten van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De erkende opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In dat portaal check je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. In jouw online omgeving zoek je ook naar het lesmateriaal, oefeningen, webinars, geluidsbestanden, video’s, oefenexamens. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-eigen-massagesalon-starten

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit varieert van HBO Mediaconsultancy tot en met HBO programmeren, en sinds kort dus ook de Eigen Massagesalon Starten zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland in lijn is met mijn aspiraties? In de beschrijving hierna lees je over de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Locaties door heel Nederland
 2. LOI: Duizenden tevreden studenten
 3. NTI: Voor veel cursussen en opleiding kun je dagelijks digitaal examen doen
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Studeren op een tempo dat bij jou past
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Eigen Massagesalon Starten online versneld volgen is mogelijk vanaf €339,00. Maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen mag je (deels) aftrekken van de belasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke producten mag je aftrekken:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Let op: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een studie die van belang is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus of studie draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via NHA.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoe zit dit? Jouw baas heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Bovendien mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een zelfstudie via je werk volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Bij veel bedrijven kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Eigen Massagesalon Starten. Ga eens om tafel met jouw manager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Meester in masseren? In negen maanden een eigen massagesalon beginnen Massages bevorderen het welzijn van mensen, een goede massage is goud waard. Wil je het leven van andere mensen verrijken met jouw massagevaardigheden en geld verdienen met je eigen massagesalon? Volg de cursus Eigen Massagesalon Starten en begin voor jezelf. In negen maanden tijd ben je klaar om een eigen massagesalon te starten. Je geeft klanten een weldadige, heilzame massage en zorgt ervoor dat zij ontspannen weer huiswaarts gaan. Hoe fijn is het om andere mensen te helpen ontspannen en bij te dragen aan hun gezondheid? Kunst van het masseren Met de cursus Eigen Massagepraktijk Starten leer je thuis en in de praktijk de kunst van het masseren met heldere teksten en duidelijke foto?s. De opleiding is voorzien van instructiefilms. Op deze manier maak je in hoog tempo vorderingen en heb je het masseren snel onder de knie. Massagetechnieken Wereldwijd bestaan er verschillende soorten massagetechnieken. In de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je een combinatie van klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. Tijdens de cursus breng je de massagetechnieken direct in de praktijk en pas je het geleerde toe op vrienden, familie, partner en/of kinderen. Je vraagt daarbij om feedback. Eerlijke feedback is leerzaam. Eigen massagesalon runnen Tijdens de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je hoe je een massagesalon start en succesvol runt. Na de cursus beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes. Zet nu de stap richting een eigen massagesalon. Rond de cursus af en de klanten staan over negen maanden in de rij om gemasseerd te worden in je eigen massagesalon. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen bedrijf”Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie