nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Eigen Kledingzaak Starten

De cursus Eigen Kledingzaak Starten flexibel vanuit huis volgen? Dankzij de vergelijker van thuisstudies kom je in aanraking met toonaangevende thuiscursussen en opleidingen gerelateerd aan Beauty en wellness. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of bijvoorbeeld zin in totaal iets nieuws? Lees info en vergelijk eenvoudig populaire thuisopleidingen en cursussen van betrouwbare aanbieders van thuisstudies als NCOI en ga meteen aan de slag met een thuiscursus Eigen Kledingzaak Starten! Studeren in jouw eigen tempo, een prettige online leeromgeving, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus is te koop vanaf €399,00 bij een erkende aanbieder als NHA.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In juli 2024 voordelig geprijsd.

Overzicht thuisstudies Eigen Kledingzaak Starten juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAEigen Kledingzaak Starten9 maanden€399,00Meer informatie
Eigen Kledingzaak Starten thuis volgen

Bekijk direct alle erkende thuisstudies

De opleiding Eigen Kledingzaak Starten flexibel thuis volgen

Zoek je een andere baan? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er bij jou ook speelt, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Maar je moet wel ergens beginnen. www.thuisstudiezoeken.nl kan jou hierbij helpen. Hier vind je tientallen cursussen en beroepsopleidingendie jou helpen naar jouw volgende doel. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Beauty en wellness? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Eigen Kledingzaak Starten(duaal of voltijd). Binnen deze cursus doe je belangrijke kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Uitstekend te combineren met jouw huidige baan, muzikale bezigheden en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Starten met een cursus Eigen Kledingzaak Starten is online snel te regelen. In onderstaand schema van onze studie-specialisten gaan we er verder op in:

 1. Selecteer de gewenste opleider en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies de optie voor een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als je overal aan voldoet, dan krijg je direct de benodigde lesmaterialen en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Hoeveel kost een Eigen Kledingzaak Starten thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Veel lesmaterialen check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder dure docenten. Natuurlijk zijn er persoonlijke mentoren en coaches die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Eigen Kledingzaak Starten is er nu al vanaf €399,00 via o.a. NHA. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle theorie en opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige mentor van NHA.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Kies voor een erkende thuisstudie

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Meer en meer volwassenen willen een thuisstudie volgen. Het zelf kunnen bepalen en de uitgebreide database met cursussen is een belangrijke reden. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? In het gedeelte hieronder bespreken we kort de meest gestelde vragen over zelfstandige Eigen Kledingzaak Starten thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Eigen Kledingzaak Starten: je kan elke week starten met deze opleiding. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je dikwijls à la minute de digitale studiestof. Binnen afzienbare tijd worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus duurt circa 9 maanden. In veel gevallen kan je het ook sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ben je op zoek naar een HBO-studie of master? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Normaal gesproken is een relevante Eigen Kledingzaak Starten vooropleiding noodzakelijk. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ examen of een specifiek overgangsbewijs. In de folder van de school achterhaal je extra info aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van bedrijven als Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze afstandopleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Nyenrode New Business School. Mogelijk kan je ook rekenen op een erkend branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze wijze laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Veel instellingen geven ook een Eigen Kledingzaak Starten klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Onthoud wel: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn vaste startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. In dit systeem vind je belangrijke info rondom jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze internet omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: webinars, video’s, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-eigen-kledingzaak-starten

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dat gaat van HBO Longziekten tot en met Management Consultant, en tegenwoordig dus ook de Eigen Kledingzaak Starten zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die relevant is voor mijn ambities? In het volgende hoofdstuk behandelen we de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Hulp bij het kiezen van een studie
 2. LOI: Aantoonbare kwaliteit, zoals erkende diploma’s en NVAO-accreditaties
 3. NTI: Eerst studie proberen met een proefles
 4. Laudius: Je betaalt geen inschrijfgeld
 5. Thuiscursus.nl: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een hoogwaardige thuisstudie Eigen Kledingzaak Starten online versneld volgen is realistisch vanaf €399,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze posten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Opgelet: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een beroepsopleiding die iets bijdraagt aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. De belangrijkste details:

 • De cursus of studie is geschikt voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van NHA.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • Jouw totale kosten beslaan het minimum van €250 (per jaar), oplopend tot €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De reden hiervoor? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarnaast zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een uitgebreide cursus volgen via jouw werkgever is dus voor jullie beide relevant. Vaak stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Eigen Kledingzaak Starten. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Modebewust ondernemen? Wie weet start jij over negen maanden een eigen kledingzaak Je houdt van mooie kleding en je hebt gevoel voor mode? De cursus Eigen Kledingzaak Starten is de perfecte start voor ondernemers met expertise op het gebied van kleding. In negen maanden tijd stomen wij je klaar om je eigen kledingzaak te beginnen. Zo snel kan het gaan. Tijdens de cursus Eigen Kledingzaak Starten leer je hoe je een kledingzaak opstart en succesvol runt. Je adviseert klanten als de beste en zorgt ervoor dat mensen met passende kleding en een goed gevoel de winkel verlaten. Modeadviseur Adviseren op modegebied. Het is een vak apart. Smaken verschillen en mensen hebben voorkeuren waar je rekening mee houdt. Je leert de juiste verkooptechnieken van kleding en hoe je de eigenschappen van kleding aanprijst in het voordeel van de klant. Van pasvormen en maten tot verschillende stoffen, kleuren en specifieke kenmerken van vrouwen-, mannen- en kinderkleding. Eigen bedrijf starten Ook op ondernemersvlak leer je de kneepjes van het vak. Van voorbereiding tot de ondernemingsvorm die je kiest voor de kledingzaak. Met de cursus Eigen Kledingzaak Starten krijg je een praktische handleiding om succesvol ondernemer te worden in de kledingbranche. Je krijgt informatie over hoe je klanten werft en hen van het beste kledingadvies voorziet. Kledingzaak runnen Na de cursus Eigen Kledingzaak Starten beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes en ben je in staat om zelfstandig een kledingzaak te runnen. Twee modules Ervaar het beste van twee werelden: de opleiding Eigen Kledingzaak Starten bestaat uit de modules Modeadviseur en Eigen bedrijf starten. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen bedrijf”Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie