nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Bindweefselmassage

De cursus Bindweefselmassage flexibel vanuit huis volgen? Via onze vergelijker check & vergelijk je de beste thuisopleidingen en studies in het vakgebied van bindweefselmasseur. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of wellicht een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Doorzoek en vergelijk meteen populaire thuiscursussen en studies van respectabele opleiders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en start vandaag nog met jouw thuiscursus Bindweefselmassage! Een studie die past bij jouw niveau, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en de beste docenten. Deze cursus kun je al volgen vanaf €149,00 via Thuiscursus.nl.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Een speciale online leeromgeving.
 • Volop feedback van je docent.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Opleiders thuisstudie Bindweefselmassage februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlBindweefselmassage3-6 maanden€149,00Meer informatie
Bindweefselmassage op eigen tempo thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Bindweefselmassage zelfstandig thuis volgen

Wil jij promotie maken? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, er is ontzettend veel mogelijk! Jij hoeft alleen nog maar te starten. De website thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. Op deze website vind je uitgebreide info over veel verschillende thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein bindweefselmasseur? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Bindweefselmassage(duaal of voltijd). In deze cursus leer je de onderdelen van het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Ideaal als je studeren moet combineren met je werk, culturele activiteiten en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Starten met een cursus Bindweefselmassage gaat sneller dan je denkt. In het stappenplan van ons studie-team komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of vraag een gratis proefles aan om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als alles in orde is wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen.
 5. De studie kan beginnen: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard wordt je ondersteund door een professionele docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een passend diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de tarieven van een Bindweefselmassage thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat is hiervan de reden? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. De meeste lesstof kun je via internet bekijken met een macbook, ipad of telefoon. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en werken ze met minder dure docenten. Vaak is er een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Bindweefselmassage is er al vanaf €149,00 via bijvoorbeeld Thuiscursus.nl. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • De lesstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer Nederlanders kiezen voor een studie aan huis. De hoge mate van flexibiliteit en het veelzijdige aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna vind je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Bindweefselmassage thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Bindweefselmassage: je kan elke week starten met deze opleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je vaak al dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit verschilt per opleiding). De cursus heeft een looptijd van ongeveer 3-6 maanden. Meestal kan het soms nog een stuk sneller. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en veel taalstudies hebben in de regel weinig basiseisen. Ambieer je een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Dikwijls is hier een bepaalde Bindweefselmassage vooropleiding een van de voorwaarden. Als alternatief vragen ze vaak een 21 plus examen of een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder achterhaal je meer informatie over de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van onderwijsaanbieders zoals onder andere Nationale Handelsacademie (NHA) worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze opleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Design Academy Eindhoven. Bovendien ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een serieus branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zo zal de buitenwereld zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Diverse instanties beschikken over een Bindweefselmassage klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: leren van je studiegenoten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: je moet het veel beter plannen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Vrijwel alle opleiders werken met een online leeromgeving. Daar raadpleeg je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze speciale omgeving is er een verzameling geplaatst van het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefeningen, oefenexamens, geluidsbestanden, webinars. In dat systeem upload je ook huiswerk, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-bindweefselmassage

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. En er steeds meer aanbod. Onder andere Basiskennis honden tot aan HBO ouderenzorg, en natuurlijk de Bindweefselmassage zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling matcht met mijn privé situatie? Hierna benoemen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Beginnen wanneer jij dat wil
 2. LOI: Mogelijkheid tot een studieadviesgesprek
 3. NTI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 4. Laudius: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving (Campus)
 5. Thuiscursus.nl: Duizenden tevreden studenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een professionele thuisstudie Bindweefselmassage online versneld volgen doe je vanaf €149,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Jouw studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze onderdelen kun je aftrekken:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Boeken of bepaalde software

Tip van de specialist: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een volwaardige opleiding die belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Neem de volgende zaken in acht:

 • De opleiding een meerwaarde is voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er moet een leertraject zijn. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van Thuiscursus.nl.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten zijn ten minste €250,00 (per 52 weken) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De oorzaak daarvan? Het bedrijf waar je werkt kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Bovendien kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een zelfstudie via de werkgever starten heeft pluspunten voor beide partijen. Bij veel bedrijven stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Bindweefselmassage. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil jij jouw klanten een heerlijke, ontspannende massage geven en tegelijkertijd hun huid optimaliseren? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Bindweefselmassage!

Een goede doorbloeding van de huid is essentieel voor een vitale en glanzende huidlaag. Dat niet alleen: een goede doorbloeding van de huid zorgt er ook voor dat afvalstoffen voldoende kunnen worden afgevoerd. Tijdens de lessen leer je hoe je mechanische prikkels geeft aan specifieke zenuwvezels in het onderhuids bindweefsel, zodat er een betere doorbloeding tot stand komt en het bindweefsel elastischer en sterker wordt.

Start nu met deze cursus en laat jouw klanten meer stralen dan ooit tevoren.


Content
 • Wat is de functie van het bindweefsel?
 • De verschillende ‘segmenten’ van het menselijk lichaam
 • Professioneel geven van mechanische prikkels
 • Een professioneel behandelplan opstellen

Competences
 • Specifieke massagetechnieken toepassen
 • De bindweefselmassage correct uitvoeren voor een juiste doorbloeding
 • Veilig en hygiënisch werken
 • Je bent helemaal voorbereid om als specialist in bindweefselmassage aan de slag te gaan

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie