nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Blockchain Technology

De cursus Blockchain Technology op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Geholpen door www.thuisstudiezoeken.nl vind je uitgebreide info over toonaangevende thuisstudies, cursussen en trainingen gerelateerd aan blockchain specialist. Streef je naar een carrièreboost? Wil je voor jezelf iets starten? Of anderzijds iets leren wat je heel leuk vindt? Doorzoek en vergelijk simpel en snel de beste zelfstudies en thuiscursussen van Hollandse onderwijsinstellingen als Nederlands Talen Instituut (NTI) en begin morgen al met een thuiscursus Blockchain Technology! Op een flexibele manier studeren, een prettige online leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €209,00 via Thuiscursus.nl.

 • Goed te combineren met werk.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Leraren uit de praktijk.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Veel voordelen t.o.v. een studie op locatie.
 • In februari 2024 goedkoop aangeboden.

Alle thuisstudies Blockchain Technology februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlBlockchain Technology3-6 maanden€209,00Meer informatie
Blockchain Technology op eigen tempo thuis volgen

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Blockchain Technology flexibel thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat je denkniveau ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Hier kom je in aanraking met honderden studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein blockchain specialist? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Blockchain Technology. Met deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op het moment dat het jou uitkomt. Dit gaat erg goed samen met jouw huidige werk, vrijetijdsbesteding en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Beginnen met een cursus Blockchain Technology is eenvoudiger dan jij denkt. Hieronder komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Lijkt het wat? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen ontvang je het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: zelf je studietijd indelen en lesstof en boeken doornemen en toetsen / examens maken. Vanzelf heb je regelmatig contact met een erkende docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je een passend diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actueel tarief Blockchain Technology thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel informatie kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving, bijvoorbeeld op jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Normaal gesproken bieden ze een persoonlijke begeleider die jou kan helpen. De opleiding Blockchain Technology kun je bestellen vanaf €209,00 via de onderwijsinstelling Thuiscursus.nl. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Flexibel thuis een opleiding doen

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Een groot deel van de Nederlanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe werkt het precies, en is het voor mij relevant? In het gedeelte hieronder bespreken we kort de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Blockchain Technology thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Blockchain Technology: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms is dit optioneel). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in circa 3-6 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Ambieer je een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Vaak is een matchende Blockchain Technology vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 18 plus-examen of een specifiek overgangsbewijs. Via de site van de onderwijsinstelling vind je meer informatie omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van scholen zoals Laudius voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze opleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld MBO Menso Alting. Tevens krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals NEVI. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zodoende kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Een aanzienlijk deel van de scholen bieden ook een Blockchain Technology klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: de interactie met andere studenten, meer achtergrondinformatie en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De populaire opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Online vind je de meest handige tools voor je cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. Met jouw online lesomgeving vind je onder andere oefenexamens, webinars, geluidsbestanden, oefeningen, het lesmateriaal, video’s. Je kunt hier ook projecten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-blockchain-technology

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Denk aan Zelf sieraden maken tot bijvoorbeeld Freelance thuiskapper, en tegenwoordig dus ook de Blockchain Technology zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die relevant is voor mijn persoonlijke wensen? In het volgende overzicht vind je de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 2. LOI: Ruim 1.000 opleidingen om uit te kiezen
 3. NTI: Je ziet stap voor stap wat je moet lezen, oefenen en welk huiswerk je kunt maken.
 4. Laudius: Docenten met ervaring uit het vak
 5. Thuiscursus.nl: Verschillende leslocaties
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een thuisstudie Blockchain Technology online versneld volgen is mogelijk vanaf €209,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De relevante kosten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Niet vergeten: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een beroepsopleiding waar je kennis opdoet voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus of studie draagt direct bij aan jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten in kwestie beslaan het minimum van €250 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Het doen van een deeltijd studie wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De oorzaak daarvan? Je organisatie kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Bovendien zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een professionele opleiding via jouw werkgever afronden is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Steeds vaker mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Blockchain Technology. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Gebruik je wel eens Bitcoins? Dan maak je gebruik van de revolutionaire technologie van een blockchain. Wil je weten welke invloed blockchain technologie heeft op onze maatschappij? Of hoe je het in kunt zetten voor jouw bedrijf? Dan is de cursus Blockchain Technology jou op het lijf geschreven!

Tijdens deze stoomcursus leer je alles over cryptocurrency, zoals de Bitcoin. Ook doe je kennis op over hoe je je blockchainproject kunt financieren met cryptocurrency en het gebruik van Smart Contracts.

Je kijkt vooruit. Is blockchain de toekomst? En kan blockchain technology eventueel de wereld veranderen?


Content
 • Wat is Blockchain Technology en hoe werkt het
 • Overzicht van de verschillende cryptocurrencies
 • Op welke businessmodellen Blockchain toepassen
 • De toegevoegde waarde voor uw bedrijf
 • ICO’s
 • Smart Contracts
 • Aan de slag met blockchain in je organisatie
 • Juridische context en impact op je bedrijf
 • Een blik op de toekomst: wat mogen we nog verwachten?

Competences
 • De verschillende toepassingen van Blockchain Technology kennen
 • De impact van deze nieuwe technologie in onze maatschappij begrijpen
 • De impact voor je organisatie kunnen inschatten
 • Blockchain Technology efficiënt toepassen binnen je organisatie

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie