nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Buitengewoon opsporingsambtenaar

De cursus Buitengewoon opsporingsambtenaar zelfstandig thuis volgen? Middels deze thuisstudie vergelijker lees je alles over een ruim aanbod aan thuiscursussen en opleidingen in de categorie Handhaving en Security. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk probleemloos veel gekozen thuisstudies van Nederlandse onderwijsinstellingen als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en start vandaag nog met jouw thuiscursus Buitengewoon opsporingsambtenaar! Een opleiding die past bij je denkniveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus kun je al volgen vanaf €283,20 bij onder andere LOI.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • De goedkoopste manier van studeren.
 • In juni 2024 voor een voordelige prijs.

Vergelijk thuisstudies Buitengewoon opsporingsambtenaar juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIBuitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)6 maanden€283,20Meer informatie
NHABuitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)6 maanden€129,00Meer informatie
NTIBuitengewoon Opsporingsambtenaar8 maanden€237,00Meer informatie
LAUDIUSBuitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)6 maanden€139,00Meer informatie
Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) vanuit huis volgen

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Buitengewoon opsporingsambtenaar thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat jouw situatie ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! De website thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze plek kom je in aanraking met veel verschillende cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Handhaving en Security? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus doe je belangrijke kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Je kunt het prima combineren met jouw huidige werk, vrijwilligerswerk en een druk gezinsleven.

Hoe werkt het precies?
Kiezen voor een cursus Buitengewoon opsporingsambtenaar is online snel te regelen. In het bijgaande stappenplan vind je alle details:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en lees meer details over de cursus.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als alles in orde is krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Nu kun je starten met leren: je kunt waar en wanneer je wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Natuurlijk ontvang je regelmatig feedback van een vaste docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat zijn de tarieven van een Buitengewoon opsporingsambtenaar thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe komt dit? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal bekijk je gewoon online op jouw computer, iPad of smartphone. Verder heb je geen reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Normaal gesproken is er een vast aanspreekpunt aanwezig die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) wordt al aangeboden vanaf €283,20 via o.a. LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De studiestof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een aanzienlijk aantal werkenden willen vanuit huis studeren. De vrijheid en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn ambities? In het volgende gedeelte behandelen we de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Buitengewoon opsporingsambtenaar: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd ontvang je vaak al binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in pakweg 6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Onverwachte drukte? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een HBO-studie of master? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Normaal gesproken is een specifieke Buitengewoon opsporingsambtenaar vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Men kan ook kiezen voor een 18 plus-examen of een ECV-certificaat. In de gratis studiegids achterhaal je alle relevante details omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van scholen zoals onder andere NTI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit houdt in dat deze studies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Register Belastingadviseurs. Daarbij kan je ook rekenen op een serieus branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Bij een deel van de (hobby)cursussen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op die manier laat jij zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Meerdere instanties hebben ook een Buitengewoon opsporingsambtenaar klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Wat minder positief is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De erkende opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Online check je alles voor jouw cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. In jouw online omgeving kan men ook terecht voor het lesmateriaal, webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, video’s, geluidsbestanden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-buitengewoon-opsporingsambtenaar

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. En er steeds meer aanbod. Dit varieert van HAVO Wiskunde B tot een studie als Leiderschap, en natuurlijk de Buitengewoon opsporingsambtenaar zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling matcht met mijn ambities? In de beschrijving hierna kun je meer vinden over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Hulp bij het kiezen van een studie
 2. LOI: Met speciale online hoorcolleges
 3. NTI: Hoge kortingen op soft- en hardware via Surfspot
 4. Laudius: Beginnen wanneer jij dat wil
 5. Thuiscursus.nl: Topdocenten uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Naast je baan een thuisstudie Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) online versneld volgen doe je vanaf €283,20. Maar het kan nog goedkoper. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De relevante elementen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Opmerking: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juni 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een beroepscursus waarmee je vakkennis opdoet voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisopleiding is van belang voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het betreft een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250,00 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoezo? Jouw bedrijf kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarnaast kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via je werk beginnen is dus voor jullie beide relevant. Vaak wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Buitengewoon opsporingsambtenaar. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Heb je hart voor de samenleving en houd je van aanpakken? Dan is een baan als buitengewoon opsporingsambtenaar een uitstekende keuze. De LOI-opleiding Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) biedt kennis van de Nederlandse politieorganisatie, het materieel strafrecht en formeel strafrecht. Een BOA weet welke regels iets verbieden en welke straffen op overtredingen staan. Daarnaast weet een buitengewoon opsporingsambtenaar welke rechten en plichten hij of zij heeft in het strafproces. Deze cursus is de perfecte voorbereiding op het examen Buitengewoon opsporingsambtenaar. Door het examen succesvol af te leggen laat je zien bekwaam te zijn voor het uitoefenen van opsporingsbevoegdheden en het opmaken van een ambtsedig proces-verbaal. Na afloop kun je meteen aan de slag in een boeiend beroep met veel verantwoordelijkheden.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie