nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Kleurtechnieken dames

De cursus Kleurtechnieken dames op je eigen tempo vanuit huis volgen? Dankzij de vergelijker van thuisstudies bekijk je erkende thuisopleidingen en studies om verder te komen binnen het domein Hairstyling. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk zonder problemen veel gekozen opleidingen en thuisstudies van Hollandse opleiders als Nederlands Talen Instituut (NTI) en ga meteen aan de slag met een thuiscursus Kleurtechnieken dames! Een studie die past bij jouw niveau, studiematerialen online toegankelijk, en goede begeleiding. Deze cursus kan jij volgen vanaf €299,00 bij onder andere Thuiscursus.nl.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Feedback en hulp van docenten.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • Het laagste lesgeld.
 • In juni 2024 voordelig geprijsd.

Alle thuisstudies Kleurtechnieken dames juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlKapper: kleurtechnieken dames3-6 maanden€299,00Meer informatie
Kapper: kleurtechnieken dames vanuit huis volgen

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Kleurtechnieken dames zelfstandig thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, voor iedereen is er iets mogelijk. Jij hoeft alleen nog maar te starten. www.thuisstudiezoeken.nl kan helpen bij het vinden van een studie. Met onze vergelijker vind je uitgebreide info over tientallen thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die aansluiten op jouw wensen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Hairstyling? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Kapper: kleurtechnieken dames. Met deze cursus doe je belangrijke kennis op, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met een baan, sport en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Inschrijven voor een cursus Kleurtechnieken dames is zo gepiept. In onderstaand schema van onze studie-specialisten vind je alle details:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of probeer een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als je overal aan voldoet, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: helemaal in je zelfgekozen tempo de stof doornemen en huiswerk inleveren. Logischerwijs krijg je begeleiding van een erkende docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een passend diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat is de prijs van een Kleurtechnieken dames thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat is hiervan de reden? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. De meeste lesstof open je gewoon via internet met jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Wel zijn er persoonlijke mentoren en coaches voor ondersteuning en advies. De opleiding Kapper: kleurtechnieken dames is er al vanaf €299,00 via het instituut Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een professionele mentor van Thuiscursus.nl.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Steeds meer medewerkers willen een thuisstudie volgen. De flexibele manier van studeren en het veelzijdige aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en past het bij mijn doelen? In de volgende paragraaf besteden we aandacht aan de meest gestelde vragen over zelfstandige Kapper: kleurtechnieken dames thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Kleurtechnieken dames: je kan elke week starten met deze opleiding. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je doorgaans binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen 1 week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit verschilt per opleiding). De cursus is vaak af te ronden in circa 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt kun je het natuurlijk sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. De meeste (hobbymatige) cursussen stellen geen strenge eisen. Betreft het een HBO-studie of master? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In sommige gevallen is een dergelijke Kleurtechnieken dames vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Het kan ook gaan om een 21+ toetsof een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder lees je meer informatie aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van opleiders zoals NCOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit wil zeggen dat deze diploma’s op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als ROC Nova College. Mogelijk zul je mogelijk recht hebben op een gerenommeerd branchediploma zoals NL Actief A. Bij afronding van een kortlopende cursus is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op die manier kun je aantonen dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Meerdere onderwijs-bedrijven hebben ze mogelijkheid voor een Kleurtechnieken dames klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je kunt ervaringen en kennis delen face to face spreken van de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Minder prettig: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via internet vind je snel de meest handige tools voor je cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze speciale omgeving vind je onder andere video’s, oefeningen, geluidsbestanden, het lesmateriaal, webinars, praktijkvoorbeelden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-kleurtechnieken-dames

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Je kunt vrijwel alles online studeren. Denk aan HBO Media ontdekken tot Programmeren voor Kinderen, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Kleurtechnieken dames zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen matcht met mijn ambities? Bijgaand beschrijven we kort de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Docenten met ervaring uit het vak
 2. LOI: Flexibel onderwijs dat altijd in je leven past
 3. NTI: Flexibel studeren
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Studie in jouw eigen tempo afronden
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Je eigen thuisstudie Kapper: kleurtechnieken dames online versneld volgen is mogelijk vanaf €299,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Jouw studiekosten zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De belangrijkste factoren zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld / collegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Niet vergeten: niet elke studie komt in aanmerking (juni 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepsopleiding die relevant is voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De thuisstudie is belangrijk voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van Thuiscursus.nl.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten zijn ten minste €250,00 (per 12 maanden), en maximaal €15.000.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Het doen van een deeltijd studie wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Waarom? Het bedrijf waar je werkt heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Ook zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een training of beroepsopleiding via jouw bedrijf volgen is dus voor beide partijen interessant. Doorgaans mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Kleurtechnieken dames. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Kapper zijn is meer dan knippen. Knippen en kleuren worden vaak in een adem genoemd zodra je in de kappersstoel zit. Jij wil natuurlijk de perfecte kleuring aan je klanten bieden!

Of het nu gaat om korte of lange kapsels, grijs of kroeshaar, tijdens de cursus Kleurtechnieken Dames leer je alles wat je wilt weten over kleuren op verschillende haarstijlen. Je krijgt allereerst de basis van het tijdelijke en permanente kleuren onder de knie. Daarnaast kom je te weten hoe je klanten helpt die een haar-reparatie nodig hebben na een DIY-kleuring.

Tot slot kun jij straks de meest stijlvolle natuurkleuringen en verbluffende extreme-coloring zetten. Of juist óntkleuren!


Content
 • Haar -en kleur anaylse
 • Permanente kleuring
 • Kleuren op verschillende haartypes
 • Professionele kleurkeuze en technieken
 • Uitgroei verven
 • Materiaalkennis

Competences
 • Kennis van primaire kleuren
 • Klanten kunnen adviseren op basis van hun wensen
 • Je kunt uiteenlopende kleurtechnieken toepassen
 • Je klanten een prettige kapperservaring bezorgen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie