nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Kniptechnieken dames

De cursus Kniptechnieken dames comfortabel vanuit huis volgen? Dankzij www.thuisstudiezoeken.nl bekijk je de meest interessante thuisopleidingen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Hairstyling. Wil je hogerop in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of gewoon een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Ga direct van start en vergelijk meteen populaire opleidingen en thuisstudies van Hollandse aanbieders van thuisstudies als Laudius en ga meteen aan de slag met een thuiscursus Kniptechnieken dames! Studeren op je eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en de beste docenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €599,00 via Thuiscursus.nl.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Volledig online studeren.
 • Uitstekende docenten.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In juli 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Overzicht met thuisstudies Kniptechnieken dames juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlKapper: kniptechnieken dames3-6 maanden€599,00Meer informatie
Kapper: kniptechnieken dames zelf thuis volgen

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding Kniptechnieken dames zelfstandig thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel ergens beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl helpt jou graag met de volgende stap. Hier vind je uitgebreide info over een ruim aanbod thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Hairstyling? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Kapper: kniptechnieken dames(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder strakke deadlines. Ideaal als je studeren moet combineren met dagelijkse werkzaamheden, hobby’s en jouw gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Het deelnemen aan een cursus Kniptechnieken dames gaat erg gemakkelijk. In het bijgaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard ontvang je regelmatig feedback van een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de huidige kosten van een Kniptechnieken dames thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat is hiervan de reden? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel informatie kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een macbook, ipad of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Wel is er een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Kapper: kniptechnieken dames wordt al aangeboden vanaf €599,00 bij bijv. Thuiscursus.nl. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De leerstof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een persoonlijke begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Werken en studeren combineren

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groot deel van de jongeren geven de voorkeur aan een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen is een belangrijke reden. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het niveau niet te hoog? In het gedeelte hieronder besteden we aandacht aan de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Kapper: kniptechnieken dames thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Kniptechnieken dames: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. De lesstof is grotendeels digitaal. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je bij veel aanbieders dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Kort daarna krijg je de hele studiemap ook thuis (indien gewenst). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in plusminus 3-6 maanden. Meestal kan je het ook sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en veel taalstudies kan iedereen op elk moment beginnen. Ben je op zoek naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Meestal is een matchende Kniptechnieken dames vooropleiding wel een minimum. Echter kan het ook gaan om een 21+ toetsof een VMBO/HAVO/VWO diploma. Op de opleidingspagina bekijk je ruime info m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van scholen als bijvoorbeeld Nationale Handelsacademie (NHA) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Zo weet je dat deze afstandopleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Grafisch Lyceum Utrecht. Ook krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij afronding van een kortlopende cursus wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze wijze maak jij kenbaar dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de aanbieders hebben ook een Kniptechnieken dames klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer achtergrondinformatie en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Hier download je de meest handige tools voor je cursus en heb je contact met jouw docent. In de digitale leeromgeving zijn de volgende documenten te vinden: oefenexamens, video’s, praktijkvoorbeelden, oefeningen, het lesmateriaal, geluidsbestanden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-kniptechnieken-dames

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Onder andere Thai tot bijvoorbeeld User Research, en uiteraard ook de Kniptechnieken dames zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland rijmt met mijn aspiraties? Hieronder benoemen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 2. LOI: Interactief leren met online animatiefilms
 3. NTI: PC opleidingen
 4. Laudius: Hulp bij het kiezen van een studie
 5. Thuiscursus.nl: Beroepsgericht volwassenenonderwijs
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een professionele thuisstudie Kapper: kniptechnieken dames online volgen kan al vanaf €599,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste producten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingscollegegeld of cursusgeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Houd er rekening mee: er gelden strenge regels (juli 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een beroepscursus die belangrijk is voor jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus of studie levert een bijdrage aan je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Er moet een leertraject zijn. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van Thuiscursus.nl.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De gemaakte studiekosten moeten minimaal €250 zijn (per 12 maanden), en maximaal €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Waarom? Je manager heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Verder zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een zelfstudie via je werk beginnen kan voor meerdere partijen een win zijn. Binnen veel organisaties mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Kniptechnieken dames. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Droom jij ervan om saai haar te transformeren naar een trendy kapsel? Van kinky tot klassiek, speel je graag met lengtes, schakeringen en textuur? Om het ideale model voor je klant uit te vinden? Maak dan nu je droom waar!

Tijdens de lessen leer je dameskapsels tot in de puntjes knippen. Wanneer past een bob bij het gezicht? Hoe voer je de perfecte blow dry uit? Daarnaast heeft de kappersschaar geen geheimen meer voor jou. Je gaat aan de slag met kniptechnieken zoals slicen, opknippen, effileren en inknippen. Je leert alles over knippen, stylen, verzorgen en natuurlijk de hipste kapsels van het moment!

Help je klanten aan de perfect passende nieuwe hairdo, jij bruist van de inspiratie!


Content
 • Een eerste anaylse met je klant
 • Haartypes en verzorgingsproducten
 • Advies geven bij de wens van de klant
 • Kniptechnieken voor dameskapsels
 • Afwerking en styling
 • Een eigen kapsalon starten

Competences
 • De juiste producten en tools gebruiken
 • Je klanten adviseren op basis van hun wensen
 • Weten welk model past bij de gezichtsvorm
 • Communicatief en sociaal in de omgang met klanten
 • Beheersen van verschillende kniptechnieken

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie