nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Knip- en stijltechnieken heren

De cursus Knip- en stijltechnieken heren thuis volgen met goede begeleiding? Via deze thuisstudie vergelijker vind je erkende thuiscursussen en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Hairstyling. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of simpelweg zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk moeiteloos populaire thuisstudies van respectabele afstandsopleiders als NTI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Knip- en stijltechnieken heren! Een opleiding die past bij je denkniveau, up-to-date lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €749,00 bij onder andere Thuiscursus.nl.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Online lesmateriaal bekijken.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Lesstof gericht op de huidige situatie.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In juni 2024 voordelige tarieven.

Opleiders thuisstudie Knip- en stijltechnieken heren juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlKapper: knip- en stijltechnieken heren3-6 maanden€749,00Meer informatie
Kapper: knip- en stijltechnieken heren zelf thuis volgen

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Knip- en stijltechnieken heren flexibel vanuit huis starten

Wil jij promotie maken? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze vergelijkingssite is een ideaal vertrekpunt. In de vergelijker check & vergelijk je veel verschillende zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Hairstyling? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Kapper: knip- en stijltechnieken heren(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Dit gaat erg goed samen met werk of een andere opleiding, culturele activiteiten en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Aan de slag gaan met een cursus Knip- en stijltechnieken heren is niet moeilijk. Door middel van het stappenplan hieronder vind je alle details:

 1. Selecteer de gewenste opleider en lees meer details over de cursus.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op eigen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen / examens maken. Zoals je mag verwachten krijg je begeleiding van een vaste docent.
 6. Als je alles gehaald hebt ontvang je een certificaat of diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actuele prijs Knip- en stijltechnieken heren thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe komt dit? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel lesmaterialen bekijk je gewoon online met jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten benodigd. Natuurlijk is er een coach of begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Kapper: knip- en stijltechnieken heren volg je al vanaf €749,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De lesstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een vast aanspreekpunt van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een aanzienlijk aantal Nederlanders kiezen voor een studie aan huis. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het niveau niet te hoog? In de volgende paragraaf vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Kapper: knip- en stijltechnieken heren thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Knip- en stijltechnieken heren: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag nog alle digitale materialen. Dezelfde week worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (indien gewenst). De cursus kost je grofweg 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies stellen geen strenge eisen. Gaat het om een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Meestal is een matchende Knip- en stijltechnieken heren vooropleiding wel een minimum. Een andere methoden kan zijn een 21 plus examen of een specifiek overgangsbewijs. In de gratis studiegids tref je de verdere details aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van scholen als o.a. LOI zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Saxion Next. Tevens levert de instelling vaak een erkend branchediploma zoals fitness trainer A. Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Zo zal de buitenwereld zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Verschillende instellingen hebben ze mogelijkheid voor een Knip- en stijltechnieken heren klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: meer contactmomenten met andere studenten, meer directe feedback van je docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn vaste startmomenten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De grote Nederlandse opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Op deze plek download je belangrijke info rondom jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Via jouw account kan men ook terecht voor praktijkvoorbeelden, oefeningen, video’s, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefenexamens. In dat systeem upload je ook huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-knip-en-stijltechnieken-heren

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld Gezonde voeding tot Healing, en uiteraard ook de Knip- en stijltechnieken heren zelfcursus. Welke onderwijsinstelling matcht met mijn ambities? Hieronder vind je een opsomming met de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Tevredenheid gegarandeerd
 2. LOI: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 3. NTI: Diverse masterprogramma’s
 4. Laudius: Beginnen wanneer jij dat wil
 5. Thuiscursus.nl: Veel verschillende startdata
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Naast je baan een thuisstudie Kapper: knip- en stijltechnieken heren online versneld volgen is haalbaar rond de €749,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De volgende kosten mag je aftrekken:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Opgelet: er gelden strenge regels (juni 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een opleidingdie iets bijdraagt aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De voorwaarden zijn als volgt:

 • Het traject draagt direct bij aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van Thuiscursus.nl.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De totale kosten moeten minimaal €250 zijn (per 52 weken) en nooit hoger dan €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een opleiding of cursus volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Waarom? Jouw bedrijf kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Overigens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een zelfstudie volgen via jouw werkgever is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Knip- en stijltechnieken heren. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Droom jij ervan herenkapsels te transformeren tot de hipste coupes? Wil je graag barbercuts bouwen zoals de pompadour, french crop, buzzcut en quiff? Maak dan nu je droom waar!

Tijdens de lessen leer je mannenkapsels tot in de puntjes stylen. Wanneer gebruik je pomade voor de afwerking? Waaruit bestaat je uitrusting? En hoe werk je met tools zoals de opscheerkam en styling razor? Daarnaast kom je ook te weten welk kapsel bij bijv. een driehoekig gezicht past én hoe je de perfecte slick look maakt. Na deze opleiding weet je het en zet je zó je eigen zaak op.

Leer alles over knip- en scheer technieken, modelleren, en natuurlijk dé kapsels van het moment!


Content
 • Hanteren van kam en schaar
 • Werken met tondeuse
 • Gezichtsvormen, haarstructuur en haarsoorten
 • Klassieke herenkapsels
 • Knip- en scheertechnieken
 • Opknippen en opscheren
 • Faden van het haar
 • Leren van verschillende barbercuts

Competences
 • Gezichtsvormen, haarstructuur en haarsoorten kennen en onderscheiden
 • Weten hoe je huid en haar verzorgt
 • Je kunt knippen, scheren, stylen voor elk type man
 • Je barbertools en producten correct gebruiken

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie