nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Burn-out Coach

De cursus Burn-out Coach vanuit huis volgen? D.m.v. de vergelijker van thuisstudies lees je alles over de beste thuisopleidingen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Coaching. Streef je naar een carrièreboost? Wil je een eigen zaak starten? Of anderzijds iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Pak dit moment en vergelijk simpel en snel veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van Hollandse onderwijsinstellingen als LOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Burn-out Coach! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze cursus is er al vanaf €219,00 via Thuiscursus.nl.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Professionele docenten.
 • 100% actuele en toepasbare lesstof.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In juli 2024 voordelig starten.

Overzicht met thuisstudies Burn-out Coach juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlBurn-out Coach3-6 maanden€219,00Meer informatie
Burn-out Coach vanuit huis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Burn-out Coach flexibel thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat jouw situatie ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze thuisstudie-vergelijker is een ideaal vertrekpunt. In de vergelijker tref je een breed spectrum van zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Coaching? Dan moet je ook echt eens kijken naar de online thuisstudie Burn-out Coach(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus leer je de onderdelen van het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt het prima combineren met werk of een andere opleiding, sport en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis studeren?
Aan de slag gaan met een cursus Burn-out Coach gaat sneller dan je denkt. In het volgende stukje vind je alle details:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of neem direct een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Wanneer alle privé-gegevens kloppen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op zelfgekozen momenten je lesstof bestuderen en examens maken. Vanzelfsprekend wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een passend diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Hoeveel kost een Burn-out Coach thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten check je simpelweg digitaal met jouw computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. In de regel bieden ze een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Burn-out Coach kun je al volgen vanaf €219,00 bij Thuiscursus.nl. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een persoonlijke begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Thuis studeren op jouw moment

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal jongeren investeren in hun carrière met een thuisstudie. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en de enorme keuze in studies en cursussen is een belangrijke reden. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna bespreken we kort de vragen die we het meest horen over zelfstandige Burn-out Coach thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Burn-out Coach: je kan elke week starten met deze opleiding. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Dezelfde week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (indien gewenst). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in circa 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt kun je het natuurlijk sneller afronden. Kom je er even niet aan toe? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en veel taalstudies zijn er in principe voor iedereen. Oriënteer jij je meer op een MBO of HBO studie voor lange termijn? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Vaak is een toepasbare Burn-out Coach vooropleiding vereist. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21 plus examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de gratis studiegids tref je alle relevante details inzake de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van bedrijven zoals onder andere Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze diploma’s op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Drenthe College. Daarnaast krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een officieel branchediploma als branchediploma verzekeringen. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kan jij laten zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Veel aanbieders verstrekken ook een Burn-out Coach klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en de examenhulp (bespreken van de vragen). Onthoud wel: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Online download je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. In deze speciale omgeving kun je terecht voor ondermeer oefenexamens, geluidsbestanden, video’s, het lesmateriaal, webinars, praktijkvoorbeelden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-burn-out-coach

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Het aanbod in studies is enorm. Dat gaat van TMap® Suite Test Master tot Alternatieve Voeding, en uiteraard ook de Burn-out Coach zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen matcht met mijn situatie? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Gebruiksvriendelijke digitale omgeving Plaza
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Hulp bij het kiezen van een studie
 4. Laudius: Begeleiding door topdocenten (naar keuze)
 5. Thuiscursus.nl: Advies van consulenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een professionele thuisstudie Burn-out Coach online versneld volgen kost om en nabij de €219,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke onderdelen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Tip van de specialist: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een opleidingdie relevant is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). De belangrijkste details:

 • De cursus of studie draagt rechtstreeks bij aan je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het moet gaan om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten in kwestie zijn minimaal €250,00 (per 52 weken). Als plafond is €15000 ingesteld.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De reden hiervoor? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarbij zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding via jouw werkgever afronden is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Steeds vaker wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding Burn-out Coach. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil je mensen helpen bij een burn-out? Ze helpen grip terug te krijgen? Leer hoe je het hersteltraject van A tot Z begeleid met deze thuisstudie Burn-out Coach.

Een leven met minder stress is het streven voor jouw coachee. Om daar te komen ga je helpen met overzicht krijgen. Je krijgt daarvoor een handleiding voor het coachingtraject aangereikt. Van gesprekstechnieken en time management tot ontspanningsoefeningen zoals mindfulness. Je krijgt ook nog eens een flinke dosis zelfkennis die je persoonlijk en professioneel laat groeien!

Weet wie je bent en help daarmee mensen te herstellen en goed voor zichzelf te zorgen. Schrijf je in!


Content
 • Wat is burn-out?
 • Hoogsensitiviteit
 • De bedrijfsarts
 • Gesprekstechnieken
 • Coaching en G-denken
 • Assertiviteit
 • Zelfcontrole programma
 • Ontspanning/loslaten
 • Time management
 • Burn-out en NLP
 • Goed voor jezelf zorgen
 • Relatieproblemen
 • Terugvalpreventie
 • Voorkomen van een burn-out

Competences
 • Therapeutische gesprekken kunnen voeren
 • Programma’s opstellen
 • Diverse problemen kunnen aanpakken
 • Preventieve maatregelen nemen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie