nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Commerciële teksten schrijven

De cursus Commerciële teksten schrijven op afstand volgen, op jouw eigen tempo? D.m.v. www.thuisstudiezoeken.nl kom je in aanraking met de beste thuiscursussen en studies om verder te komen binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of simpelweg toe aan volledig iets nieuws? Lees info en vergelijk gemakkelijk professionele thuiscursussen en studies van Nederlandse opleiders als NCOI en ga meteen aan de slag met een thuiscursus Commerciële teksten schrijven! Een studie die past bij jouw niveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus kan jij volgen vanaf €316,00 via o.a. LOI.

 • Goed te combineren met werk.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Up-to date en gericht op de praktijk.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In september 2023 voor een voordelige prijs.

Overzicht thuisstudies Commerciële teksten schrijven september 2023

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOICommerciële teksten schrijven5 maanden€316,00Meer informatie
NHACommerciële Teksten Schrijven5 maanden€259,00Meer informatie
Commerciële teksten schrijven thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding Commerciële teksten schrijven thuis digitaal volgen

Wil jij promotie maken? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, iedereen kan studeren en leren. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. In de vergelijker vind je honderden studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen om jouw volgende doel te realiseren. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Marketing – Communicatie en Sales? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Commerciële teksten schrijven(duaal of voltijd). In deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Dit gaat erg goed samen met een drukke baan, sport en het gezin + de kids.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Van start gaan met een cursus Commerciële teksten schrijven is niet ingewikkeld. In het bijgaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Klik op een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Wanneer alle privé-gegevens kloppen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: op eigen tempo het lesmateriaal doornemen en opdrachten inleveren. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Wat zijn de huidige kosten van een Commerciële teksten schrijven thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is het zo voordelig? Meestal heb je geen dure studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je via internet bekijken, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een PC, smartphone of iPad. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Vanzelfsprekend is er een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Commerciële teksten schrijven kan men aanschaffen vanaf €316,00 bij de onderwijsinstelling LOI. De kosten worden gevormd door:

 • De leerstof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van LOI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Meer en meer Hollanders zien hun kansen in een zelfstudie. De vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het alleen maar leuker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? In het overzicht hierna geven we antwoord op de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Commerciële teksten schrijven thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Commerciële teksten schrijven: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je doorgaans binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Dezelfde week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms is dit optioneel). De cursus kun je afronden plusminus 5 maanden. In de praktijk bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Is een vooropleiding vereist?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn er in principe voor iedereen. Ben je op zoek naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Dikwijls is hier een matchende Commerciële teksten schrijven vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Het kan ook gaan om een 21+ toetsof een bepaald certificaat. In de gratis brochure lees je alle relevante details inzake de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van aanbieders als bijv. Nationale Handelsacademie (NHA) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit betekent dat deze diploma’s gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij ROC A12. Bovendien ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een speciaal branchediploma zoals branchediploma schadebehandelaar. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma maak jij kenbaar dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verschillende onderwijs-aanbieders geven ook een Commerciële teksten schrijven klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: meer sociale interactie, de goede en individuele ondersteuning en je hebt meer een stok achter de deur. Minder prettig: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Het gros van de opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving bekijk je belangrijke info rondom jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. Via deze portalen kun je terecht voor ondermeer praktijkvoorbeelden, webinars, video’s, het lesmateriaal, oefenexamens, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-commerciele-teksten-schrijven

Onderwijsinstellingen vergelijken september 2023

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het aanbod in studies is enorm. Onder andere MBO Administratief assistent tot en met MBO Accountmanager, en dus ook de Commerciële teksten schrijven zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die past bij mijn aspiraties? In onderstaande paragraaf beschrijven we kort de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: 100% examengarantie
 2. LOI: Effectieve studietools
 3. NTI: Je ziet stap voor stap wat je moet lezen, oefenen en welk huiswerk je kunt maken.
 4. Laudius: Meer dan 40 jaar ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Zelf een thuisstudie Commerciële teksten schrijven online versneld volgen kost om en nabij de €316,00. Maar het kan nog goedkoper. De studiekosten zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De volgende zaken mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Opmerking: er gelden strenge regels (september 2023). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus of studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • Het traject is van belang voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Er moet een leertraject zijn. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250,00 (p/jaar) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Waarom? Jouw baas kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Ook kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via jouw werkgever afronden is dus een win-win situatie. In de regel stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Commerciële teksten schrijven. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Iedere dag zijn honderden copywriters bezig met het schrijven van teksten. Ben je zo’n copywriter of wil je zelf een pakkende tekst kunnen schrijven voor een wervende advertentie, een aantrekkelijke folder of voor een website? Kies dan voor de cursus Commerciële teksten schrijven. Je leert schrijven voor reclame (bijvoorbeeld voor advertenties, brochures en verkoopbrieven) en schrijven voor het web. Binnen het bedrijfsleven is reclame maken onmisbaar. Met reclame kun je namelijk je naamsbekendheid vergroten en producten beter aan de man brengen. Ook internet is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het medialandschap. Daarom wordt ook ingegaan op de schrijfstijlen en technieken die een webredacteur kan gebruiken. Schrijfvaardigheid wordt stevig geoefend aan de hand van opdrachten en na afloop weet je precies hoe je taal commercieel kunt gebruiken.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie