nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Time management

De cursus Time management flexibel en snel thuis volgen? Met onze vergelijkingstool vind je uitgebreide info over talloze thuiscursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Management en Leidinggeven. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je voor jezelf iets starten? Of simpelweg iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Check en vergelijk probleemloos professionele studies en thuiscursussen van Nederlandse afstandsopleiders als LOI en ga meteen aan de slag met een thuiscursus Time management! Een opleiding die past bij je denkniveau, up-to-date lesmateriaal, en topdocenten uit het vak. Deze cursus kun je al volgen vanaf €284,80 via o.a. LOI.

 • Geen vaste instapmomenten.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Uitstekende docenten.
 • Leren van situaties uit de praktijk.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In februari 2024 voordelig starten.

Alle thuisstudies Time management februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOITime management4 maanden€284,80Meer informatie
NHATime Management6 maanden€197,00Meer informatie
Thuiscursus.nlTime Management3-6 maanden€209,00Meer informatie
Time management thuis volgen

Bekijk aanbod en start vandaag al!

De opleiding Time management thuis volgen

Wil jij promotie maken? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat jouw situatie ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze website is in ieder geval een goed startpunt. Hier check & vergelijk je een breed spectrum van opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Management en Leidinggeven? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Time management(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder strakke deadlines. Dit gaat erg goed samen met werk of een andere opleiding, andere interesses en jouw gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een cursus Time management kan moeiteloos via internet. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we er verder op in:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies de optie voor een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Ben je enthousiast? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Wanneer alle privé-gegevens kloppen wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de lesstof erbij pakken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Bij alle opleiders wordt je geholpen door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je het (branche)diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Wat zijn de kosten van een Time management thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. De meeste lesstof kun je digitaal raadplegen, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een PC, smartphone of iPad. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken ze met minder dure docenten. In de regel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Time management volg je al vanaf €284,80 bij bijvoorbeeld LOI. De kosten worden gevormd door:

 • De lesstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een aanzienlijk aantal mensen willen vanuit huis studeren. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Hoe gaat het precies in z’n werk, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder geven we antwoord op de vragen die we het meest horen over zelfstandige Time management thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Time management: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je vaak al binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus heeft een looptijd van om en nabij de 4 maanden. Dikwijls zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Cursussen en trainingen zijn erg flexibel in hun starteisen. Wil je je aanmelden voor een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. In de regel is een specifieke Time management vooropleiding een voorwaarde. Echter kan het ook gaan om een 18 plus-examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de folder van de school bekijk je de benodigde specificaties met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van aanbieders als bijv. NTI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Dit wil zeggen dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Alfa-college. Tevens levert de instelling vaak een serieus branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Dankzij dit diploma maak jij kenbaar dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Een aanzienlijk deel van de instanties verstrekken ook een Time management klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, face to face spreken van de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Wat minder positief is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden een online leeromgeving. In dat portaal vind je snel de essentiële informatie voor je cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via deze portalen log je in om de volgende zaken te bekijken: webinars, oefenexamens, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefeningen, praktijkvoorbeelden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-time-management

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dat gaat van Natural Farming tot een studie als Associate degree Kinderopvang, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Time management zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn wensen en situatie? In het volgende hoofdstuk lees je over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Speciale opleidingen voor een eigen bedrijf
 2. LOI: Heldere kosten voor de opleiding en examens
 3. NTI: Studeren op jouw moment en jouw manier
 4. Laudius: Docenten met ervaring uit het vak
 5. Thuiscursus.nl: Erkende kwaliteit
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Naast je baan een thuisstudie Time management online versneld volgen doe je vanaf €284,80. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De belangrijkste onderdelen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Advies van de adviseur: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een studie die belangrijk is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De thuisopleiding vormt een bijdrage voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • Jouw totale kosten zijn minimaal €250,00 (jaarlijks) en nooit hoger dan €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Wat is daarvan de reden? Je organisatie heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Ook zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een erkende studie via de werkgever doen is dus voor beide partijen interessant. Doorgaans heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Time management. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Vind je het moeilijk om alles wat je dagelijks wilt of moet doen, ook daadwerkelijk te doen in die dag? Met de cursus Time management leer je, privé en zakelijk, beter met tijd omgaan. Tijdens de opleiding wordt je eigen situatie in kaart gebracht om meer inzicht te krijgen in je tijdsindeling. Het opstellen van een effectief plan om je situatie te verbeteren en goed te houden staat centraal. Hiervoor worden er onder meer twee basismodellen voor time management aangereikt. De inzichten uit de basismodellen worden uitgewerkt in concrete acties. Je leert doelen formuleren, deze doelen bereiken een effectieve planning opstellen. Na afloop van de cursus heb je een betere balans gevonden tussen werk en privé.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie