nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Creatief Grafisch Ontwerpen

De cursus Creatief Grafisch Ontwerpen op afstand volgen? Geholpen door deze thuisstudie vergelijker check & vergelijk je tientallen thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Graphic Design. Een nieuwe stap in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of misschien iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Check en vergelijk moeiteloos veel gekozen opleidingen en thuisstudies van Hollandse opleiders als Thuiscursus.nl en start vandaag nog met jouw thuiscursus Creatief Grafisch Ontwerpen! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, studiematerialen online toegankelijk, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus is te koop vanaf €259,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Een prettige online leeromgeving.
 • Uitstekende docenten.
 • Een waardevolle aanvulling op het CV.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In juni 2024 voor een voordelige prijs.

Opleiders thuisstudie Creatief Grafisch Ontwerpen juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlCreatief Grafisch Ontwerpen3-6 maanden€259,00Meer informatie
Creatief Grafisch Ontwerpen zelf thuis volgen

Begin vandaag nog met jouw thuisstudie

De opleiding Creatief Grafisch Ontwerpen flexibel vanuit huis starten

Wil jij promotie maken? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor ons allemaal is er een uitdaging. Maar je moet wel ergens beginnen. www.thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. In de vergelijker vergelijk je tientallen thuiscursussen en opleidingen (beroeps) om jouw volgende doel te realiseren. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Graphic Design? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Creatief Grafisch Ontwerpen(duaal of voltijd). In deze cursus leer je de onderdelen van het vak, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Ideaal als je studeren moet combineren met een baan, hobby’s en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Aan de slag gaan met een cursus Creatief Grafisch Ontwerpen gaat sneller dan je denkt. Door middel van het stappenplan hieronder gaan we er verder op in:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alle gegevens compleet zijn krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en de lesmaterialen doorkijken en huiswerk inleveren. Bij alle opleiders krijg je begeleiding van een ervaren docent.
 6. Na het afronden van de studie wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele prijs Creatief Grafisch Ontwerpen thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is het zo voordelig? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kun je digitaal raadplegen met een computer, laptop, tablet of telefoon. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder dure docenten. In de regel bieden ze een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Creatief Grafisch Ontwerpen kan men aanschaffen vanaf €259,00 bij Thuiscursus.nl. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle theorie en opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Flexibel thuis een opleiding doen

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot aantal medewerkers kiezen voor een studie aan huis. De maximale vrijheid en de uitgebreide database met cursussen maakt het alleen maar leuker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn ambities? In het volgende gedeelte vind je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Creatief Grafisch Ontwerpen thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Creatief Grafisch Ontwerpen: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je dikwijls dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Een paar dagen later worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De cursus duurt circa 3-6 maanden. Dikwijls hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. (Hobby)cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Heb je interesse in een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een toepasbare Creatief Grafisch Ontwerpen vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina lees je extra info met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van opleiders zoals o.a. Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze opleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Koninklijk Actuarieel Genootschap & Actuarieel Instituut. Ook levert de instelling vaak een serieus branchediploma zoals fitness trainer A. Bij een deel van de (hobby)cursussen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Daarmee kan jij laten zien dat je een bepaalde cursus met succes hebt gevolgd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Veel opleidersbieden ook een Creatief Grafisch Ontwerpen klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Wat minder positief is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Via internet vind je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en kan je overleggen met de docent. In deze internet omgeving zijn de volgende documenten te vinden: video’s, oefenexamens, oefeningen, het lesmateriaal, webinars, geluidsbestanden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-creatief-grafisch-ontwerpen

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Van Zelfstandig uitvaartverzorger tot een opleiding als Visual merchandising, en natuurlijk de Creatief Grafisch Ontwerpen zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan op mijn aspiraties? Bijgaand vind je de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Hulp bij het kiezen van een studie
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 4. Laudius: Topdocenten met jarenlange ervaring
 5. Thuiscursus.nl: Ook groepscursussen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een professionele thuisstudie Creatief Grafisch Ontwerpen online versneld volgen kost om en nabij de €259,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze elementen mag je aftrekken:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Opmerking: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (juni 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepscursus waar je kennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De studie is relevant voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De kosten die je opvoert zijn ten minste €250,00 (jaarlijks) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Een opleiding of cursus volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Wat is daarvan de reden? Je organisatie heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Verder zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een erkende studie via je werk volgen is dus voor beide partijen interessant. Regelmatig heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Creatief Grafisch Ontwerpen. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Staar afwezig naar je scherm, lanterfanter in je hoofd over de nieuwste koffie bij Starbucks en zucht diep. Niet echt productief he?! In de thuisstudie Creatief Grafisch Ontwerpen ga je op zoek naar inspiratie en doorbreek je obstakels van creativiteit.

Je wil creatievere resultaten met de Adobe programma’s bereiken en jezelf blijven uitdagen. Brainstormtechnieken uit deze praktische thuisstudie gaan je erbij helpen. Je krijgt de laatste kennis over online tools, gaat creatieve concepten ontwikkelen oefenen met combinaties van verschillende topografieën.

Voor je het weet krijgen jouw frisse ideeën vaste vorm en vertel je beeldende verhalen die nóg beter kloppen.


Content
 • Creativiteit
 • Conceptontwikkeling
 • Grafische vormgeving
 • Kleur bekennen
 • Typografie
 • Compositie en layout
 • Strategisch communiceren
 • Ideeën visualiseren
 • Communicatievormen en media
 • Druktechnieken
 • Papier
 • Drukkerijkeuze en offerte aanvragen
 • Drukklaar maken
 • Starten als zelfstandig creatief ontwerper

Competences
 • Creatieve concepten kunnen ontwikkelen
 • Bewust kunnen kiezen voor kleuren en typografie
 • Kennis van compositie, layout en communicatie
 • Materialenkennis en druktechnieken bepalen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie