nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Management in zorg en welzijn

De cursus Management in zorg en welzijn comfortabel vanuit huis volgen? Aan de hand van onze thuisstudie-vergelijker bekijk je erkende thuisstudies en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Gezondheidszorg en Welzijn. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of wellicht een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Bekijk en vergelijken simpel en snel populaire studies en thuiscursussen van respectabele opleiders als LOI en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Management in zorg en welzijn! Studeren in jouw eigen tempo, een prettige online leeromgeving, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus is er al vanaf €1308,00 via LOI.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Snel het gewenste diploma halen.
 • Professionele docenten.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In april 2024 voor een voordelige prijs.

Opleiders thuisstudie Management in zorg en welzijn april 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIManagement in zorg en welzijn12 maanden€1308,00Meer informatie
Management in zorg en welzijn vanuit huis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Management in zorg en welzijn online thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat er ook bij jou speelt, iedereen kan studeren en leren. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze thuisstudie-vergelijker kan helpen bij het vinden van een studie. Met behulp van onze website kom je in aanraking met ontzettend veel thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Gezondheidszorg en Welzijn? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Management in zorg en welzijn(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, zo snel of langzaam als jij dat wil. Het is goed te doen samen met werk of een andere opleiding, muziek of sport en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Starten met een cursus Management in zorg en welzijn is niet moeilijk. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we dit precies uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op zelfgekozen momenten de verschillende lesmaterialen samenvatten en colleges terugkijken. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een erkende docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele prijs Management in zorg en welzijn thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Meestal heb je geen dure studieboeken. Veel theorie en opdrachten kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving op jouw computer, iPad of smartphone. Verder heb je geen reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Normaal gesproken zijn er persoonlijke mentoren en coaches die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Management in zorg en welzijn is er al vanaf €1308,00 bij de onderwijsinstelling LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Alle theorie en opdrachten (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Met diploma / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Werken en studeren combineren

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de medewerkers geven de voorkeur aan een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en past het bij mijn doelen? Hieronder geven we antwoord op de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Management in zorg en welzijn thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Management in zorg en welzijn: je kan elke week starten met deze opleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Kort daarna worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (dit verschilt per opleiding). De cursus kun je afronden circa 12 maanden. Als je veel tijd hebt hoeft het niet eens zo lang te duren. Even studeren op een lager pitje? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding vereist?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen zijn er in principe voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Soms is een relevante Management in zorg en welzijn vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Het kan ook gaan om een 18-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Via de site van de onderwijsinstelling lees je alle relevante details ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van instellingen zoals onder andere NCOI zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze diploma’s op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkunde. Mogelijk behaal je met een thuisstudie vaak een serieus branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij korte cursussen en trainingen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op deze manier kun je aantonen dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verscheidene onderwijs-aanbieders bieden ook een Management in zorg en welzijn klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Onthoud wel: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn vaste startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. In dit systeem bekijk je alles voor jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In dit systeem log je in om de volgende zaken te bekijken: oefenexamens, oefeningen, praktijkvoorbeelden, video’s, het lesmateriaal, webinars. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-management-in-zorg-en-welzijn

Onderwijsinstellingen vergelijken april 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Het aanbod in studies is enorm. Van Algemene bouwkunde tot bijvoorbeeld HBO Vertalen in de praktijk Spaans, en dus ook de Management in zorg en welzijn zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen sluit aan op mijn wensen en situatie? In het volgende hoofdstuk vind je de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Een prettige digitale leeromgeving
 2. LOI: Aanbod van meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Optioneel praktijkdagen met topdocenten
 4. Laudius: Voordelige erkende thuisstudies
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekend te combineren met een drukke baan
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

De thuisstudie Management in zorg en welzijn online versneld volgen doe je vanaf €1308,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke producten mag je aftrekken:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Advies van de adviseur: er zijn wel strenge voorwaarden (april 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een opleidingdie relevant is voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus is van belang voor je toekomstige werkveld (of huidige functie).
 • Het betreft een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De totale kosten zijn ten minste €250 (p/jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Jouw bedrijf plukt ook de vruchten van jouw kennis. Bovendien zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een training of beroepsopleiding via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Regelmatig mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Management in zorg en welzijn. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Als middenmanager in Zorg en welzijn ben je de verbindende schakel tussen “de handen aan het bed” en het hoger management. Je vertaalt de strategische doelstellingen van de organisatie naar concrete uitwerking op lokaal niveau. Uitgangspunt hierbij is het welzijn van de patiënten en cliënten.Met de LOI-opleiding Management in zorg en welzijn word je optimaal voorbereid op de praktijk die je zult tegenkomen in je werk. Na afloop van de opleiding ben je goed op de hoogte van zaken als leiderschap, bedrijfsvoering en heb je competenties op het gebied van coachen en begeleiden van professionals en teams flink ontwikkeld. Je weet hoe je je verschillende rollen als manager effectief kunt invullen en bent goed op de hoogte van de zorgkaart van Nederland. Bij de opleiding zijn praktijkdagen, online hoorcolleges en een webinar inbegrepen.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie