nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Cryptocurrencies

De cursus Cryptocurrencies thuis volgen met goede begeleiding? Middels deze thuisstudie vergelijker vind je uitgebreide info over de beste thuisstudies en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Economics & Finances. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of anderzijds een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Ga direct van start en vergelijk simpel en snel goede thuisstudies van toonaangevende onderwijsinstellingen als Laudius en start vandaag nog met jouw thuiscursus Cryptocurrencies! Een passende opleiding voor iedereen, het meest actuele lesmateriaal, en persoonlijke begeleiding. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €209,00 bij een opleider als Thuiscursus.nl.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Bespaar reiskosten en reistijd.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Overzicht thuisstudies Cryptocurrencies februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlCryptocurrencies3-6 maanden€209,00Meer informatie
Cryptocurrencies thuis volgen

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding Cryptocurrencies op eigen tempo vanuit huis volgen

Wil jij promotie maken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat jouw niveau ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze site is een ideaal vertrekpunt. Middels onze vergelijker kom je in aanraking met een scala aan thuisopleidingen en taal/hobbycursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Economics & Finances? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Cryptocurrencies(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw huidige werk, sportactiviteiten en jouw familie.

Hoe werkt thuis studeren?
Kiezen voor een cursus Cryptocurrencies is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en lees meer details over de cursus.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of vraag een gratis proefles aan om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Lijkt het wat? Registreer je dan direct online.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Het traject gaat nu van start: je kunt waar en wanneer je wilt de lesstof erbij pakken en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelf wordt je bijgestaan door een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan krijg je het (branche)diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Wat zijn de kosten van een Cryptocurrencies thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat is hiervan de reden? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel van de documentatie vind je in jouw digitale leeromgeving via bijvoorbeeld je smartphone, tablet of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Normaal gesproken bieden ze een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Cryptocurrencies is er nu al vanaf €209,00 bij het instituut Thuiscursus.nl. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Steeds meer arbeiders willen vanuit huis studeren. De maximale vrijheid en de variatie in thuisopleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan ik zomaar beginnen, en is het wat voor mij? In het gedeelte hieronder besteden we aandacht aan de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Cryptocurrencies thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Cryptocurrencies: studeren op de momenten wanneer het jou past. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling ontvang je meestal à la minute de digitale studiestof. Kort daarna worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De cursus kost je plusminus 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt zit je hier niet aan vast, en kan het ook wel sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Gaat jouw voorkeur uit naar een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Dikwijls is hier een toepasbare Cryptocurrencies vooropleiding een harde eis. Het kan ook gaan om een 21 plus examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de beschrijving van de opleiding check je de benodigde specificaties inzake de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsinstellingen zoals Scheidegger zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze opleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als De Haagse Hogeschool. Verder ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een speciaal branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij korte cursussen en trainingen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op die manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Flink wat onderwijs-bedrijven faciliteren ook een Cryptocurrencies klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: de interactie met andere studenten, meer directe feedback van je docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Wat minder positief is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De meeste opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In dat portaal check je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kan je overleggen met de docent. In de digitale leeromgeving vind je onder andere oefeningen, video’s, webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, het lesmateriaal. In dat systeem upload je ook huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-cryptocurrencies

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Dit varieert van Kleermaker tot een opleiding als Kunst en cultuur, en tegenwoordig dus ook de Cryptocurrencies zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn doelen en wensen? Hieronder behandelen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Samenwerking met toonaangevende organisaties
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Online IQ test
 4. Laudius: Géén inschrijfgeld
 5. Thuiscursus.nl: Gratis opleidingsbrochure
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Zelf een thuisstudie Cryptocurrencies online versneld volgen is realistisch vanaf €209,00. Maar het kan nog goedkoper. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze posten mag je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Opgelet: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een volwaardige opleiding waar je kennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • Het traject is belangrijk voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het betreft een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De totale kosten zijn ten minste €250 (per 52 weken). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Het doen van een deeltijd studie is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe komt dit? Jouw werkgever kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Overigens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een zelfstudie via jouw bedrijf volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Dikwijls is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Cryptocurrencies. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, samen groeien is een mooie doelstelling.

Het aantal digitale munteenheden wordt steeds uitgebreider, waarbij de Bitcoin het meest tot de verbeelding spreekt. Wil je meer weten over het kopen en verkopen van cryptocurrencies en welke risico’s dit precies met zich meebrengt? Leer welke methoden traders gebruiken en de principes over hoe je geld kan verdienen bij stijgende en dalende koersen. Wat zijn de verschillende crypto-munteenheden? Welke zijn de meest populaire? En hoe ziet de toekomst eruit?

Deze cursus geeft je een volledig overzicht over de verschillende digitale munten en wat de prijs ervan bepaalt.

Wanneer je eenmaal weet wat cryptocurrencies zijn en hoe het werkt, zal je weloverwogen beslissingen kunnen nemen en makkelijker fictie van realiteit kunnen onderscheiden.


Content
 • Introductie cryptocurrencies
 • De basisprincipes van mining
 • Je eigen wallets beheren
 • Hoe investeren en welk handelsplatform kiezen
 • Risico’s van online trading
 • Zorgen voor de nodige beveiliging
 • Hoe ver staat het met reglementering
 • Verwachtingen voor de toekomst

Competences
 • Kopen en verkopen van digitale munten
 • Je investering voldoende beveiligen
 • Het meest interessante handelsplatform kiezen
 • risico’s inschatten

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie