nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Dating Coach

De cursus Dating Coach flexibel vanuit huis volgen? Met onze thuisstudie-vergelijker kom je in aanraking met de meest interessante thuiscursussen en opleidingen gerelateerd aan Coaching. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Voor jezelf beginnen? Of anderzijds een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Check en vergelijk simpel en snel populaire thuiscursussen en studies van Nederlandse scholen als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Dating Coach! Een studie die past bij jouw niveau, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en de beste docenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €499,00 via o.a. NHA.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Professionele docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Geen verplichting tot bijwonen lessen.
 • In juli 2024 aantrekkelijke acties.

Overzicht met thuisstudies Dating Coach juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHADating Coach9 maanden€499,00Meer informatie
Dating Coach vanuit huis volgen

Bekijk aanbod en schrijf je vandaag nog in

De opleiding Dating Coach thuis volgen

Zoek je een andere baan? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw situatie ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Deze thuisstudie-vergelijker is een ideaal vertrekpunt. Hier check je een ruim aanbod thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Verder groeien binnen het domein Coaching? Een goede optie is de online thuisstudie Dating Coach(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, op het moment dat het jou uitkomt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige werk, culturele activiteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt het precies?
Kiezen voor een cursus Dating Coach is niet ingewikkeld. In het bijgaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt je dan direct aanmelden.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan ontvang je het lesmateriaal en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de stof doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Logischerwijs krijg je begeleiding van een ervaren docent.
 6. Na het afronden van de studie ontvang je een certificaat of diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Actuele tarieven Dating Coach thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel van de documentatie bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw tablet, smartphone of laptop. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Doorgaans zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Dating Coach kun je bestellen vanaf €499,00 bij bijvoorbeeld NHA. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle theorie en opdrachten (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van NHA.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groeiend aantal medewerkers kiezen voor een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en de enorme keuze in studies en cursussen leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Kan ik zomaar beginnen, en is het voor mij relevant? In het overzicht hierna lees je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Dating Coach thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus Dating Coach: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof is grotendeels digitaal. Na jouw inschrijving en betaling krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag nog alle digitale materialen. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is niet altijd verplicht). De cursus kost je zo’n 9 maanden. Als je veel tijd hebt kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Veel beroepsopleidingen en cursussen kan iedereen op elk moment beginnen. Gaat jouw voorkeur uit naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een relevante Dating Coach vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Soms kan er worden gekozen voor een 21-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de folder van de school kun je terecht voor aanvullende informatie omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van onderwijsinstellingen zoals bijv. NTI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze thuisopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Roc’s. Mogelijk kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals Visagie Branchediploma. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Zo kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verschillende instellingen verstrekken ook een Dating Coach klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, meer individuele begeleiding en je hebt meer een stok achter de deur. Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Standaard is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden hun studies aan via een speciale online leeromgeving. Via dit systeem vind je alles voor jouw cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. Via jouw account vind je onder andere oefenexamens, geluidsbestanden, video’s, webinars, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal. In dat systeem upload je ook huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-dating-coach

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit loopt van Financieel Assistent tot en met Alles over de Hond, en dus ook de Dating Coach zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen rijmt met mijn ambities? Hierna beschrijven we kort de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Starten kan elke dag van het jaar
 2. LOI: Studeren op een tempo dat bij jou past
 3. NTI: Docenten met ervaring uit het vak
 4. Laudius: Erkende opleidingen en diploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Docenten met ervaring uit het vak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een professionele thuisstudie Dating Coach online versneld volgen is haalbaar rond de €499,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze specifieke producten mag je aftrekken:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Opmerking: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een beroepsopleiding die van belang is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De studie draagt rechtstreeks bij aan jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van NHA.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten die je maakt bedragen minimaal €250 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoe zit dit? Jouw bedrijf kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Tevens mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via jouw bedrijf volgen heeft pluspunten voor beide partijen. Doorgaans mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Dating Coach. Ga eens om tafel met jouw manager, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Ben je relatiedeskundige? Word Dating Coach Een geschikte levenspartner vinden is voor sommige mensen best een moeilijke opgave. Heb je een goede kijk op liefde en relaties en zie je snel welke mensen een goede match zouden zijn? Volg de cursus Dating Coach en word matchmaker. Wil je ook nog geld verdienen als ondernemer op het gebied van relaties en dating? Na negen maanden kun je aan de slag als zelfstandige. In de tussentijd leer je alles over relaties en dating. Een geschikte levensgezel om lief en leed mee te delen maakt het leven voor veel mensen mooier en rijker. Als dating coach help je mensen met het?matchen? en begeleid je hen bij het starten en onderhouden van een goede liefdesrelatie.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie