nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Eigen Slagerij Starten

De cursus Eigen Slagerij Starten op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Met onze vergelijker vind je tientallen thuiscursussen en opleidingen om verder te komen binnen het domein Catering & Hospitality. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Beginnen als ZZP’er? Of misschien toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken simpel en snel professionele zelfstudies en thuiscursussen van erkende onderwijsaanbieders als Thuiscursus.nl en begin morgen al met een thuiscursus Eigen Slagerij Starten! Studeren op je eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kan jij volgen vanaf €419,00 bij onder andere Thuiscursus.nl.

 • Studeren waar en wanneer je wil.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Uitstekende docenten.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Opleiders thuisstudie Eigen Slagerij Starten februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlEigen Slagerij Starten (België)3-6 maanden€419,00Meer informatie
Eigen Slagerij Starten (België) zelf thuis volgen

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Eigen Slagerij Starten op afstand volgen

Groeien binnen je bedrijf? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat jouw situatie ook is, voor ons allemaal is er een uitdaging. Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker kan jou hierbij helpen. Op deze website vind je een breed spectrum van opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Catering & Hospitality? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Eigen Slagerij Starten (België)(duaal of voltijd). In deze cursus doe je belangrijke kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Uitstekend te combineren met een baan, hobby’s en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een cursus Eigen Slagerij Starten kan moeiteloos via internet. In onderstaand schema van onze studie-specialisten vind je alle details:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies voor een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Ben jij overtuigd? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Het traject gaat nu van start: helemaal in je zelfgekozen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en examens maken. Uiteraard heb je regelmatig contact met een persoonlijke docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt je beloond met een diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Hoeveel kost een Eigen Slagerij Starten thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. De meeste lesstof kun je via internet bekijken, bijvoorbeeld op jouw telefoon of PC (ook tablets). Daarnaast hoef je niet te reizen en werken ze met minder dure docenten. Vanzelfsprekend is er een vast aanspreekpunt aanwezig voor ondersteuning en advies. De opleiding Eigen Slagerij Starten (België) kun je bestellen vanaf €419,00 via Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De leerstof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een professionele mentor van Thuiscursus.nl.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal volwassenen geven de voorkeur aan een thuisstudie. De flexibele manier van studeren en het veelzijdige aanbod in thuisstudies maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en is het voor mij relevant? Onderstaand besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Eigen Slagerij Starten (België) thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Eigen Slagerij Starten: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je dikwijls binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen 1 week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus is vaak af te ronden in grofweg 3-6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is hoeft het niet eens zo lang te duren. Even studeren op een lager pitje? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat verschilt per studie. Cursussen en trainingen zijn doorgaans voor iedereen. Gaat jouw voorkeur uit naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een matchende Eigen Slagerij Starten vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Soms kan er worden gekozen voor een 18 plus-examen of een ECV-certificaat. In de gratis studiegids achterhaal je de benodigde specificaties met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsinstellingen zoals onder andere LOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze diploma’s gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij ROC Friese Poort. Bovendien zul je mogelijk recht hebben op een serieus branchediploma zoals NEVI. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma laat jij zien dat je niet stil zit, en volop in jezelf investeert. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Diverse opleidersfaciliteren ook een Eigen Slagerij Starten klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: meer contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en de examenhulp (bespreken van de vragen). Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Via dit systeem bekijk je de meest handige tools voor je cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In dit systeem is er een verzameling geplaatst van oefenexamens, oefeningen, praktijkvoorbeelden, webinars, video’s, geluidsbestanden. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-eigen-slagerij-starten

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Je kunt vrijwel alles online studeren. Van Windows tot een opleiding als MBO Marketing en sales, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Eigen Slagerij Starten zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling in lijn is met mijn persoonlijke wensen? Hieronder benoemen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 2. LOI: Mogelijkheid tot een studieadviesgesprek
 3. NTI: Geen extra kosten voor praktijkdagen, dossiervorming en diplomering
 4. Laudius: Erkende opleidingen en diploma’s
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een hoogwaardige thuisstudie Eigen Slagerij Starten (België) online versneld volgen kan voor een bedrag van €419,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze specifieke onderdelen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Niet vergeten: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een cursus / studie die iets bijdraagt aan jouw huidige- of toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De cursus of studie een meerwaarde is voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten zijn ten minste €250 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Waarom? Je organisatie heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Daarbij zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een erkende studie via jouw werkgever afronden heeft dus veel verschillende voordelen. Bij veel bedrijven kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Eigen Slagerij Starten. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Als slager doe je meer dan vlees versnijden en verkopen. Jij bent ook een expert op het gebied van de anatomie van het dier en weet alles over de herkomst van je producten. Dat is waarom jij je klant voorziet van een perfect lapje vlees!
Wat gebeurt er eigenlijk allemaal van vee tot vlees? Hoe verloopt het slachtproces precies? En wat is de beste manier om de kwaliteit van je aanbod te controleren? Op alle mogelijke vragen krijg je in deze thuisstudie een antwoord.
Jij zet straks een vers en ambachtelijk product op te markt waar geen supermarkt tegenop kan. Voor écht goede entrecote, biefstuk en kippendijfilet moeten ze bij jou zijn!
Let op: De wet- en regelgeving in deze cursus is gericht op België.

Content
 • Je toekomstmogelijkheden als slager
 • Administratie
 • Technologie slagerij
 • Hygiëne
 • Veiligheid
 • Technologie vleeswaren
 • Kwaliteitscontrole
 • Slagerij
 • Industriële vleeswarentechnieken
 • Vleeswaren
 • Productontwikkeling
 • Panklare gerechten
 • Culinaire bereidingen
 • Toonbankverkoop
 • Specifieke beroepswetgeving
 • Bedrijfshygiëne en veiligheid

Competences
 • Productontwikkeling en -kennis
 • Bereiding en technieken
 • Verkoop, hygiëne, veiligheid en administratie

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie