nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Eigenaar Schoonmaakbedrijf

De cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf op je eigen tempo vanuit huis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker check & vergelijk je talloze thuisstudies en cursussen om verder te komen binnen het domein Horeca en evenementen. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of anderzijds een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Ga direct van start en vergelijk eenvoudig tientallen relevante thuisopleidingen en cursussen van vooraanstaande instellingen als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf! Een passende opleiding voor iedereen, studiematerialen online toegankelijk, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus kun je al volgen vanaf €499,00 bij onder andere NHA.

 • Geen vast studieschema.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • De meest goedkope studiemogelijkheid.
 • In juli 2024 goedkoop beginnen.

Overzicht met thuisstudies Eigenaar Schoonmaakbedrijf juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NHAEigenaar Schoonmaakbedrijf9 maanden€499,00Meer informatie
Eigenaar Schoonmaakbedrijf digitaal vanuit huis

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Eigenaar Schoonmaakbedrijf flexibel vanuit huis starten

Vind je het tijd voor een promotie? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, de mogelijkheden zijn enorm! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. Op deze plek tref je veel verschillende opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waardoor jij je doelen kan bereiken. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Horeca en evenementen? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Eigenaar Schoonmaakbedrijf. Met deze cursus doe je belangrijke kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast je huidige baan, vrijwilligerswerk en jouw familie.

Hoe werkt thuis studeren?
Beginnen met een cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf is online snel te regelen. In het stappenplan van ons studie-team vind je alle details:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of neem direct een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen zul jij het benodigde lesmateriaal ontvangen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: je kunt waar en wanneer je wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en opdrachten inleveren. Vanzelf ontvang je regelmatig feedback van een vaste docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je het (branche)diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de tarieven van een Eigenaar Schoonmaakbedrijf thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Wat is hiervan de reden? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel theorie en opdrachten kun je via internet bekijken via bijvoorbeeld je PC, smartphone of iPad. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Natuurlijk is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou ondersteunt. De opleiding Eigenaar Schoonmaakbedrijf kun je al volgen vanaf €499,00 bij de onderwijsinstelling NHA. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De studiestof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van NHA.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Flexibel thuis een opleiding doen

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Veel volwassenen zien hun kansen in een zelfstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het enorme aanbod is een belangrijke reden. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Hoe gaat het precies in z’n werk, en sluit het aan bij mijn wensen? Onderstaand behandelen we enkele prangende vragen rondom zelfstandige Eigenaar Schoonmaakbedrijf thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Na jouw inschrijving en betaling krijg je doorgaans binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Een paar dagen later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus is vaak af te ronden in zo’n 9 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het soms nog een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en veel taalstudies zijn doorgaans voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Meestal is een bepaalde Eigenaar Schoonmaakbedrijf vooropleiding vereist. Het kan ook gaan om een 18-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. Op de opleidingspagina check je meer informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik na het afronden een echt diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van aanbieders als bijv. Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit wil zeggen dat deze afstandopleidingen op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Avans+. Daarbij krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een officieel branchediploma als branchediploma pedicure. Bij korte cursussen en trainingen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Daarmee maak jij kenbaar dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Veel instanties geven ook een Eigenaar Schoonmaakbedrijf klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer directe feedback van je docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Wat minder positief is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Veel opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Online vind je snel de belangrijke documenten voor jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via deze portalen kan men ook terecht voor oefenexamens, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefeningen, video’s, webinars. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-eigenaar-schoonmaakbedrijf

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Denk aan HBO Conceptualiseren en ontwerpen tot een opleiding als Masterclass Verandermanagement, en uiteraard ook de Eigenaar Schoonmaakbedrijf zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die past bij mijn aspiraties? In het volgende hoofdstuk benoemen we onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Docenten met ervaring uit het vak
 2. LOI: Aanbod van meer dan 1000 opleidingen
 3. NTI: Mogelijkheid voor gratis studieadvies
 4. Laudius: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte aanpak
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

De thuisstudie Eigenaar Schoonmaakbedrijf online versneld volgen kan voor een bedrag van €499,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze factoren mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Opgelet: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juli 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een opleidingdie van belang is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De belangrijkste details:

 • De opleiding heb je gekozen met het oog op de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het moet gaan om een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NHA.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • Jouw totale kosten zijn ten minste €250 (jaarlijks) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een opleiding of cursus volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe komt dit? Jouw werkgever heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een uitgebreide cursus via je werk beginnen heeft pluspunten voor beide partijen. Steeds vaker heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Eigenaar Schoonmaakbedrijf. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Opgeruimd type? Word eigenaar van een schoonmaakbedrijf Bedrijven, hotels en ziekenhuizen hebben regelmatig een schoonmaakbeurt nodig. Dat vraagt om een professioneel schoonmaakbedrijf dat van aanpakken weet. Breek de markt open en start een schoonmaakbedrijf. In deze opleiding leer je wat er nodig is. Een eigen schoonmaakbedrijf? Eigenlijk is het heel eenvoudig: volg de cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf en begin voor jezelf. In negen maanden tijd ben je de trotse eigenaar van een schoonmaakbedrijf. Je maakt huizen van particulieren schoon of je sluit langlopende schoonmaakcontracten af met bedrijven en instellingen. Als eigenaar van een schoonmaakbedrijf kun je alle kanten op. Je bepaalt zelf welke plek je inneemt in de schoonmaakbranche. Met lage kosten en minimale overhead vergroot je de kans van slagen. Professionele schoonmaaktechnieken Van reinigingstechnieken tot personeelsbeleid en contracten opstellen: met de cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf leer je alles wat nodig is om een eigen schoonmaakbedrijf te runnen. Particuliere en zakelijke markt Schoonmaken bij particulieren en opdrachten bij zakelijke klanten, dat zijn twee totaal verschillende markten. Je leert hoe je beide markten bereikt en tegen verrassend lage kosten adverteert. Succes bereik je met goede marketing en advertising. Je leert in deze opleiding hoe je de best betalende klanten aantrekt. En hoe je je met een schoonmaakbedrijf onderscheidt van de concurrentie. Zet nu de eerste stap richting je eigen schoonmaakbedrijf en volg de cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek”in tien stappen naar je eigen bedrijf”Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten.

NHA opleidingsinformatie
NHA Opleidingen

Plaats een reactie