nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie PowerPoint

De cursus PowerPoint digitaal volgen? Via Thuisstudiezoeken.nl tref je toonaangevende thuiscursussen en studies waarmee jij verder komt binnen het domein ICT. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of wellicht toe aan volledig iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk eenvoudig veel gekozen thuisopleidingen van respectabele instellingen als Thuiscursus.nl en begin morgen al met een thuiscursus PowerPoint! Studeren op je eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en de beste docenten. Deze cursus kan jij volgen vanaf €174,40 bij een opleider als LOI.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Een studie gericht op praktijksituaties.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In mei 2024 goedkoop beginnen.

Opleiders thuisstudie PowerPoint mei 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIPowerPoint2 maanden€174,40Meer informatie
NTIPowerPoint2 maanden€164,00Meer informatie
Thuiscursus.nlPowerPoint (Microsoft)3-6 maanden€169,00Meer informatie
PowerPoint thuis volgen

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding PowerPoint zelfstandig thuis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Ambieer je een nieuwe baan? Wat er bij jou ook speelt, voor iedereen is er iets mogelijk. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze vergelijkingssite is daarbij het ideale startpunt. Op deze plek tref je tientallen cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein ICT? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie PowerPoint(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met werk of een andere opleiding, hobby’s en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Het deelnemen aan een cursus PowerPoint is niet ingewikkeld. In het volgende stukje zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of kies voor een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Ben jij overtuigd? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. De studie kan beginnen: op de momenten dat je tijd hebt lesstof en boeken doornemen en opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt volgt natuurlijk een passende diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de tarieven van een PowerPoint thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is het zo voordelig? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Veel theorie en opdrachten kun je digitaal raadplegen, bijvoorbeeld op jouw computer, iPad of smartphone. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Natuurlijk heb je een persoonlijke begeleiderdie jou door het traject helpen. De opleiding PowerPoint kun je al volgen vanaf €174,40 bij LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een professionele begeleider van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Steeds meer Hollanders kiezen voor een studie aan huis. De flexibele manier van studeren en het grote aanbod aan opleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe werkt het precies, en sluit het aan bij mijn wensen? Hierna beantwoorden we de vragen die we het meest horen over zelfstandige PowerPoint thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus PowerPoint: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen afzienbare tijd worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (soms is dit optioneel). De cursus is vaak af te ronden in gemiddeld 2 maanden. In de praktijk kan het een stuk sneller. Even studeren op een lager pitje? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit wisselt per type opleiding. (Hobby)cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Gaat het om een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Normaal gesproken is een toepasbare PowerPoint vooropleiding vereist. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ toetsof een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina lees je meer informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van aanbieders als bijv. Nationale Handelsacademie (NHA) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisopleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Netherlands Business Academy. Ook levert de instelling vaak een speciaal branchediploma zoals NL Actief. Bij een deel van de (hobby)cursussen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zodoende maak jij kenbaar dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verscheidene onderwijsinstellingen hebben ook een PowerPoint klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, meer achtergrondinformatie en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Minder prettig: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Tevens is tarief van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Via internet raadpleeg je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en kan je vragen stellen aan jouw docent. Via deze portalen is er een verzameling geplaatst van video’s, oefeningen, webinars, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, het lesmateriaal. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-powerpoint

Onderwijsinstellingen vergelijken mei 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. En er steeds meer aanbod. Denk aan Studiecoach tot een studie als Zelfstandig budgetcoach, en dus ook de PowerPoint zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan bij mijn persoonlijke wensen? In het volgende hoofdstuk beschrijven we kort de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Studeren op een tempo dat bij jou past
 2. LOI: Aantrekkelijk voor werkgevers
 3. NTI: Hulp bij het kiezen van een studie
 4. Laudius: Duidelijke voorbeelden, praktische samenvattingen
 5. Thuiscursus.nl: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Naast je baan een thuisstudie PowerPoint online versneld volgen kan voor een bedrag van €174,40. Maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. De belangrijkste posten kun je aftrekken:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Let op: je kunt niet zomaar elke cursus of opleiding volgen en de kosten aftrekken (mei 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus / studie die iets bijdraagt aan de baan van je toekomst (of huidige werk). Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus of studie is relevant voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt moeten minimaal €250 zijn (per 52 weken), oplopend tot €15.000.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De oorzaak daarvan? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een professionele opleiding via je werk volgen is dus een win-win situatie. Regelmatig mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding PowerPoint. Ga eens om tafel met jouw manager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Wil jij een boeiende presentatie kunnen geven met behulp van de nieuwste multimedia tools? En wil je jouw publiek moeiteloos vasthouden? Kies dan voor de cursus PowerPoint 2016 en leer alle mogelijkheden van dit programma kennen. Deze PowerPoint-cursus gaat onder andere in op het toevoegen van video’s en leert je hoe je kunt werken met thema’s. Deze vaardigheid is een goede aanvulling op je cv. Maak zelf de keuze tussen de cursus PowerPoint 2016 – Basis of PowerPoint 2016 – Gevorderd.

Na afronding van de cursus heb je een LOI-diploma op zak waarmee je je kennis en vaardigheden kunt aantonen.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie