nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Gellak

De cursus Gellak flexibel vanuit huis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker kom je in aanraking met de beste thuiscursussen en opleidingen in het vakgebied van Nail Styling. Wil je hogerop in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of meer zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk eenvoudig kwalitatieve zelfstudies en thuiscursussen van betrouwbare instellingen als Scheidegger en schrijf je vandaag nog in voor een thuiscursus Gellak! Studeren in jouw eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus is te bestellen vanaf €149,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Studeren met het oog op de praktijk.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In februari 2024 voor een voordelige prijs.

Overzicht thuisstudies Gellak februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlGellak3-6 maanden€149,00Meer informatie
Gellak op eigen tempo thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Gellak op eigen tempo vanuit huis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Ambieer je een nieuwe baan? Op welk niveau jij ook denkt; er liggen verschillende uitdagingen klaar. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. De website thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. In de vergelijker check je een breed spectrum van thuisstudies, taal- en hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je verder leren binnen het domein Nail Styling? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Gellak(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Je kunt het prima combineren met jouw functie, buitenschoolse activiteiten en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Beginnen met een cursus Gellak gaat sneller dan je denkt. In het onderstaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Ben je enthousiast? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als alle gegevens compleet zijn komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: waar en wanneer jij wilt de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelf wordt je geholpen door een erkende docent.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actuele prijzen Gellak thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe komt dit? Meestal heb je geen dure studieboeken. De meeste lesstof check je simpelweg digitaal, dit kan op vrijwel elk apparaat zoals een smartphone, tablet of laptop. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Wel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou ondersteunt. De opleiding Gellak is er al vanaf €149,00 via Thuiscursus.nl. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Het lesmateriaal (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Altijd een eigen mentor van Thuiscursus.nl.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • De examens (soms op locatie).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een aanzienlijk aantal arbeiders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De aanwezige flexibiliteit en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Kan ik zomaar beginnen, en past het bij mijn ambities? Hieronder vind je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Gellak thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Gellak: je kunt beginnen wanneer je maar wil. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je bij veel aanbieders binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Dezelfde week wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (soms is dit optioneel). De cursus kun je afronden om en nabij de 3-6 maanden. In veel gevallen hoeft het niet eens zo lang te duren. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit verschilt per studie en aanbieder. (Hobby)cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Gaat het om een uitgebreide MBO / HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In sommige gevallen is een relevante Gellak vooropleiding een voorwaarde. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21+ examenof een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina lees je extra info aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsinstellingen als onder andere Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. Zo weet je dat deze studies dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld SG De Rooi Pannen. Ook krijgen deelnemers soms een serieus branchediploma zoals fitness trainer A. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Zodoende kun je aantonen dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Veel scholen hebben ook een Gellak klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: leren van je studiegenoten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Wat minder positief is: je moet jouw agenda erop aanpassen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Veel opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Via dit systeem vind je snel alles voor jouw cursus en kan je overleggen met de docent. Via jouw account zijn de volgende documenten te vinden: geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefeningen, oefenexamens, webinars, het lesmateriaal. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-gellak

Bekijk onderwijsinstellingen in de buurt


Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dit varieert van Deens t/m HBO officemanagement, en tegenwoordig dus ook de Gellak zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen in lijn is met mijn persoonlijke wensen? In het volgende overzicht vind je een opsomming met de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 2. LOI: Prettige digitale leeromgeving
 3. NTI: Hulp bij het kiezen van een studie
 4. Laudius: Voorleesfunctie bij de cursus
 5. Thuiscursus.nl: Verschillende leslocaties
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Je eigen thuisstudie Gellak online versneld volgen is realistisch vanaf €149,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De volgende kosten kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Kosten voor studieboeken e.d.

Belangrijk: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een volwaardige opleiding die iets bijdraagt aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus levert een bijdrage aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten die je maakt komen minimaal uit op €250 (per 12 maanden). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Je manager plukt ook de vruchten van jouw kennis. Daarbij mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een zelfstudie via jouw werkgever afronden is dus een win-win situatie. Standaard kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Gellak. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Nagelstylisten zijn in de wolken! Gellak zorgt namelijk snel en eenvoudig voor een perfect resultaat. Het combineert het gemak van nagellak samen met de kwaliteit van gelnagels.

Heb je de techniek van het gellak aanbrengen in de vingers gekregen? Dan spreekt dat mensen aan die niet zo snel naar nagelsalons gaan. Omdat ze niet van gel- of acrylnagels houden óf het te duur vinden. Voor die potentiële klanten is gellak de perfecte oplossing. En voor jou natuurlijk de ideale uitbreiding van je klantenbestand. Je trekt een hele nieuwe doelgroep aan!

Je krijgt les van een ervaren en gepassioneerde nagelstyliste die je deze nailart tot in de puntjes bijbrengt!


Content
 • De anatomie van de nagel
 • Wat is gellak?
 • Leer alle voordelen van gellak kennen
 • Welke producten zijn er en welke gebruik ik wanneer?
 • Voorbereiding en afwerking: van top coat tot base coat
 • Bezorg je klanten verzorgde en mooie nagels door de gellak correct aan te brengen
 • Leer de nagels uitharden onder een UV-lamp
 • Hoe verwijder je gellak?
 • Een manicure verzorgen

Competences
 • Je weet hoe een nagel in elkaar steekt
 • Klanten kunnen adviseren over gellak
 • Kunnen werken met een UV-lamp
 • Je kunt gellak aanbrengen op vinger- en teennagels
 • Je kunt gellak professioneel verwijderen
 • Je kunt de handen reinigen en verzorgen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie