loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Gelnagels

De cursus Gelnagels digitaal volgen? Via onze thuisstudie-vergelijker ontdek je de meest interessante thuiscursussen en studies gerelateerd aan Nail Styling. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of wellicht iets leren wat je heel leuk vindt? Doorzoek en vergelijk moeiteloos populaire studies en thuiscursussen van respectabele onderwijsaanbieders als Fontys en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Gelnagels! Een studie die past bij jouw niveau, een gratis proefles volgen, en altijd de beste begeleiding. Deze cursus is beschikbaar vanaf €639,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Digitale leeromgeving.
 • Volop feedback van je docent.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In augustus 2022 scherpe kortingen.

Overzicht met thuisstudies Gelnagels augustus 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlGelnagels3-6 maanden€639,00Meer informatie
Gelnagels online vanuit huis

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding Gelnagels flexibel thuis volgen

Zoek je een andere baan? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat jouw situatie ook is, er liggen verschillende uitdagingen klaar. Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze vergelijkingssite is een ideaal vertrekpunt. In de vergelijker check & vergelijk je een grote variëteit aan cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Wil je verder leren binnen het domein Nail Styling? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Gelnagels(duaal of voltijd). Tijdens deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op het moment dat het jou uitkomt. Uitstekend te combineren met dagelijkse werkzaamheden, muzikale bezigheden en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt het precies?
Starten met een cursus Gelnagels is eenvoudiger dan jij denkt. In het bijgaande stappenplan vind je alle details:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Zijn de (betaal) gegevens correct, dan komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op zelfgekozen momenten de lesmaterialen doorkijken en opdrachten inleveren. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een waardevolle aanvulling op jouw CV.

Actueel tarief Gelnagels thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Wat daar de reden voor is? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel van de documentatie kun je via internet bekijken met een smartphone, tablet of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten benodigd. Vaak bieden ze een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Gelnagels kun je bestellen vanaf €639,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl. De kosten worden gevormd door:

 • Alle theorie en opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ontdek het gemak van thuis studeren

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Meer en meer arbeiders kiezen voor een studie aan huis. De maximale vrijheid en het enorme aanbod maakt het alleen maar leuker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het voor mij relevant? Hieronder beantwoorden we de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Gelnagels thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Gelnagels: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De cursus is vaak af te ronden in om en nabij de 3-6 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt kan het soms nog een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. Cursussen en veel taalstudies zijn doorgaans voor iedereen. Gaat het om een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een passende Gelnagels vooropleiding wel een minimum. Het kan ook gaan om een 21+ examenof een specifiek overgangsbewijs. In de gratis studiegids kun je terecht voor de benodigde specificaties met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van opleiders zoals onder andere Laudius zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je mag er dan op vertrouwen dat deze studies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Design Academy Eindhoven. Ook kan je ook rekenen op een waardevol branchediploma als branchediploma verzekeringen. Bij korte cursussen en trainingen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Daarmee is het voor iedereen duidelijk dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de onderwijs-bedrijven geven ook een Gelnagels klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: meer contactmomenten met andere studenten, meer achtergrondinformatie en de examenhulp (bespreken van de vragen). Onthoud wel: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Online bekijk je de essentiële informatie voor je cursus en kan je overleggen met de docent. In dit systeem vind je onder andere oefeningen, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, webinars, video’s. Ook lever je hier jouw huiswerk in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-gelnagels

Bekijk onderwijsinstellingen in de buurt


Onderwijsinstellingen vergelijken augustus 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Het mooie is: het aanbod is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Dit loopt van Cosmetische Manicure en Pedicure tot een opleiding als Commercieel Medewerker, en natuurlijk de Gelnagels zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling matcht met mijn wensen en situatie? In het volgende hoofdstuk kun je meer vinden over de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Speciale opleidingen voor een eigen bedrijf
 2. LOI: Interactief leren met multimediale opdrachten
 3. NTI: ISO-9001 gecertificeerd, kwaliteit op alle vlakken
 4. Laudius: Video & MP3 bestanden
 5. Thuiscursus.nl: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een echte thuisstudie Gelnagels online versneld volgen is mogelijk vanaf €639,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. Deze onderdelen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Vakliteratuur, boeken, readers, etc.

Niet vergeten: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (augustus 2022). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een studie waarmee je vakkennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding een meerwaarde is voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten die je maakt zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden) tot een max van €15k.

Studeren op kosten van de werkgever
Een extra cursus, training of deeltijd opleiding doen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoezo? Jouw werkgever heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een training of beroepsopleiding via jouw bedrijf volgen is dus voor beide partijen interessant. Bij veel bedrijven stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Gelnagels. Ga eens om tafel met jouw manager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Kun jij écht genieten van mooie, verzorgde nagels? En heb jij oog voor de nagels van anderen? Wil je hen laten genieten van schitterende, verzorgde nagels? Dan is onze opleiding Gelnagels zeker iets voor jou!

Een professionele nagelstylist leert je alles over de huid en nagels en het plaatsen van gelnagels. Maar ook over hoe je gelnagels het beste kunt onderhouden en verwijderen. Daarnaast leer je hoe je jouw klanten het beste professionele advies kunt geven, zodat ze volledig verzorgd en tevreden de deur uitlopen.

Na deze opleiding kun je direct voor jezelf beginnen, of aan de slag als gelnagelspecialist in een nagel- of schoonheidssalon. Schrijf je nu in!


Content
 • Werken in een veilige werkomgeving
 • Theorie over huid, hand en nagel
 • Ziektes en afwijkingen van de nagel
 • De oorzaken van nagelproblemen
 • De behandeling van nagelbijters
 • De basis van een manicure
 • Gelnagels plaatsen
 • Het gebruik van verschillende kleuren gelnagels
 • Gelnagels onderhouden en verwijderen
 • Het juiste advies geven over gelnagels

Competences
 • Professioneel gelnagels plaatsen en verwijderen
 • Werken met de benodigde materialen
 • Klanten adviseren
 • Omgaan met nagelproblemen en nagelbijters

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie