nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Hotstone Massage

De cursus Hotstone Massage thuis volgen met goede begeleiding? Dankzij onze vergelijkingstool bekijk je de beste thuisstudies en cursussen om verder te komen binnen het domein Massage Techniques. Je carrière een nieuwe impuls geven? Wil je jouw eigen baas worden? Of misschien een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Lees info en vergelijk gemakkelijk veel gekozen zelfstudies en thuiscursussen van vooraanstaande instellingen als Scheidegger en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Hotstone Massage! Een passende opleiding voor iedereen, up-to-date lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus is te bestellen vanaf €169,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • Zelf de touwtjes in handen houden.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Zeer goede begeleiding.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • Het laagste lesgeld.
 • In juli 2024 voordelige tarieven.

Overzicht met thuisstudies Hotstone Massage juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlHotstone Massage3-6 maanden€169,00Meer informatie
Hotstone Massage op eigen tempo thuis volgen

Prima te combineren met werk en gezin

De opleiding Hotstone Massage vanuit huis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat er bij jou ook speelt, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel zelf in actie komen! De website thuisstudiezoeken.nl komt dan om de hoek kijken. Middels onze vergelijker kom je in aanraking met een scala aan zelfstudies, thuiscursussen en opleidingen die passen bij jouw doelen. Wil je verder leren binnen het domein Massage Techniques? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Hotstone Massage(duaal of voltijd). Door deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, op jouw niveau en jouw tempo. Het is goed te doen samen met jouw functie, vrijetijdsbesteding en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Van start gaan met een cursus Hotstone Massage is online snel te regelen. In het bijgaande stappenplan komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Selecteer de gewenste opleider en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of kies de optie voor een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als alle gegevens compleet zijn wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je alvast kijken hoe het er online allemaal uitziet.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de lesstof erbij pakken en toetsen / examens maken. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door een ervaren docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt krijg je het (branche)diploma. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Hoeveel kost een Hotstone Massage thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe kan dit zo goedkoop zijn? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel lesmaterialen kun je digitaal raadplegen op een telefoon of PC (ook tablets). Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Natuurlijk zijn er persoonlijke mentoren en coaches die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Hotstone Massage kun je bestellen vanaf €169,00 bij het instituut Thuiscursus.nl. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Het lesmateriaal (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van Thuiscursus.nl.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • De examens (soms op locatie).
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Snel en efficiënt thuis studeren

Werken en studeren combineren

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Veel medewerkers kiezen voor een studie aan huis. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het wat voor mij? In het overzicht hierna geven we antwoord op enkele prangende vragen rondom zelfstandige Hotstone Massage thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Hotstone Massage: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je soms dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Kort daarna krijg je de benodigde boeken ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in ongeveer 3-6 maanden. In de praktijk kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Het is niet erg als je er langer over doet.

Is een vooropleiding verplicht?
Dat verschilt per studie. (Hobby)cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Ben je op zoek naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Meestal is een passende Hotstone Massage vooropleiding wel een minimum. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ examen of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Via de site van de onderwijsinstelling lees je de benodigde specificaties met betrekking tot toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van onderwijsinstellingen als onder andere LOI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze diploma’s op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Zadkine. Mogelijk behaal je met een thuisstudie vaak een echt branchediploma als NIMA. Bij korte cursussen en trainingen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Op deze wijze is het voor iedereen duidelijk dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verscheidene onderwijs-bedrijven verstrekken ook een Hotstone Massage klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, direct antwoord op vragen en de examenhulp (bespreken van de vragen). Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Ook is de prijs van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Online bekijk je de essentiële informatie voor je cursus en heb je contact met jouw docent. In deze speciale omgeving kun je terecht voor ondermeer het lesmateriaal, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, webinars, video’s. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-cursussen-hotstone-massage

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Onder andere Ayurvedisch Therapeut tot bijvoorbeeld Assistent Controller, en tegenwoordig dus ook de Hotstone Massage zelfcursus. Welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn situatie? Hieronder behandelen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Beginnen wanneer jij dat wil
 2. LOI: Al meer dan 90 jaar voorop in onderwijs
 3. NTI: ISO-9001 gecertificeerd, kwaliteit op alle vlakken
 4. Laudius: Altijd 14 dagen gratis proberen
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een hoogwaardige thuisstudie Hotstone Massage online versneld volgen is haalbaar rond de €169,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. De volgende elementen kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Belangrijk: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (juli 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een opleidingwaar je kennis opdoet voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De studie is belangrijk voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten komen minimaal uit op €250 (p/jaar), en maximaal €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Je werk / collega heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Ook zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een training of beroepsopleiding volgen via jouw werkgever is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Regelmatig heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Hotstone Massage. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, en haal meer uit je talenten en interesses.

Hotstone Massage is al enkele jaren één van de meest populaire massages in massagesalons en wellnesscentra. Wil jij steengoed worden in deze ontspannende techniek? Dan is dit jouw cursus!

Hotstone Massage is een intense warmtemassage. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Dit verlicht spanningen en geeft veel energie. Tijdens deze praktijkgerichte lessen leer je hoe je klanten op een professionele manier volledig los kan masseren met de warme stenen en olie.

Je zorgt onder andere voor een diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam. De hotstone massage harmoniseert de emotionele, mentale en fysieke energie. Loop jij al helemaal warm voor deze cursus? Schrijf je dan nu in!


Content
 • Maak je klant volledig zen met de hotstone massage
 • Wat zijn de verschillende technieken die je kan hanteren bij een hotstone massage?
 • Leer de verschillende eigenschappen van basalt (hotstone) kennen
 • Wat zijn chakra’s en meridianen en hoe gebruik ik ze?
 • Hoe kan ik knooppunten opsporen en behandelen?

Competences
 • Diverse massagetechnieken toepassen
 • Gebruikmaken van energiepunten en -banen in het lichaam
 • Vertellen en adviseren over hotstone massages

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie