nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Japanse Gezichtsmassage

De cursus Japanse Gezichtsmassage op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Met onze vergelijker check & vergelijk je toonaangevende thuisstudies en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Massage Techniques. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Lees info en vergelijk gemakkelijk populaire thuisopleidingen van Hollandse onderwijsaanbieders als Leidse Onderwijs Instellingen (LOI) en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Japanse Gezichtsmassage! Op een flexibele manier studeren, studiematerialen online toegankelijk, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus kun je al volgen vanaf €149,00 bij Thuiscursus.nl.

 • Studeer waar je maar wilt.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Feedback van persoonlijke docent.
 • Lessen met een focus op de praktijk.
 • Geen reistijd, dus extra studiemogelijkheden.
 • In februari 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Alle thuisstudies Japanse Gezichtsmassage februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlJapanse Gezichtsmassage3-6 maanden€149,00Meer informatie
Japanse Gezichtsmassage digitaal vanuit huis

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Japanse Gezichtsmassage op afstand volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe jouw privésituatie er ook uit ziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. Onze thuisopleiding-vergelijker helpt met het vinden van de juiste studie. Op deze website vind je uitgebreide info over een scala aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Verder groeien binnen het domein Massage Techniques? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Japanse Gezichtsmassage(duaal of voltijd). Door deze cursus ben je snel op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Uitstekend te combineren met jouw functie, hobby’s en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Kiezen voor een cursus Japanse Gezichtsmassage is zo gepiept. In het stappenplan van ons studie-team geven we hierop een korte toelichting:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Download de gratis studiegids of probeer een gratis proefles om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld ontvang je het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en examens maken. Vanzelf wordt je geholpen door een erkende docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat zijn de tarieven van een Japanse Gezichtsmassage thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Wat is hiervan de reden? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet met een PC, smartphone of iPad. Verder heb je geen reiskosten, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Wel is er een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Japanse Gezichtsmassage kun je bestellen vanaf €149,00 via Thuiscursus.nl. Daar liggen de volgende kostenposten aan ten grondslag :

 • De lesstof (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een vakkundige begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Een officieel diploma met accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot deel van de Nederlanders kiezen voor een studie aan huis. De aanwezige flexibiliteit en het enorme aanbod maakt het alleen maar leuker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Worden er geen strenge eisen gesteld, en past het bij mijn doelen? Onderstaand behandelen we de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige Japanse Gezichtsmassage thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Japanse Gezichtsmassage: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je bij veel aanbieders dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De cursus heeft een looptijd van circa 3-6 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Vaak mag je er gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Wil je je aanmelden voor een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In de regel is een relevante Japanse Gezichtsmassage vooropleiding vereist. Soms kan er worden gekozen voor een 18-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. In de gratis studiegids lees je aanvullende informatie m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van scholen als bijv. Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Dit houdt in dat deze thuisstudies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als ROC van Twente. Daarbij krijgen deelnemers soms een waardevol branchediploma als NEVI. Bij afronding van een kortlopende cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Op die manier kun je aantonen dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Veel onderwijs-aanbieders geven ook een Japanse Gezichtsmassage klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: de interactie met andere studenten, meer individuele begeleiding en meer gerichte voorbereiding op examens. Het minpunt is: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn vaste startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Hier raadpleeg je de essentiële informatie voor je cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via jouw account zoek je ook naar oefenexamens, video’s, praktijkvoorbeelden, oefeningen, het lesmateriaal, webinars. Verder lever je hier opdrachten in, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-japanse-gezichtsmassage

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. En er steeds meer aanbod. Bijvoorbeeld Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits tot aan Basisopleiding Verzorgende IG, en natuurlijk de Japanse Gezichtsmassage zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn doelen en wensen? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Samenwerking met toonaangevende organisaties
 2. LOI: Praktijkgerichte docenten
 3. NTI: Altijd met welkomstcadeau
 4. Laudius: Gratis studiegids aanvragen
 5. Thuiscursus.nl: Praktijkgerichte docenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Je eigen thuisstudie Japanse Gezichtsmassage online versneld volgen is mogelijk vanaf €149,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? Zaken als collegegeld en lesmaterialen kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze specifieke posten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Studiematerialen zoals boeken en readers

Niet vergeten: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). Je mag de kosten alleen aftrekken als het gaat om een cursus / studie waar je kennis opdoet voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De studie is geschikt voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Er is sprake van een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van Thuiscursus.nl.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De kosten die je opvoert moeten minimaal €250 zijn (per jaar). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Hoezo? Jouw baas heeft ook gewin bij de vaardigheden die jij aanleert. Overigens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een relevante opleiding via jouw werkgever afronden is dus een win-win situatie. Doorgaans is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Japanse Gezichtsmassage. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Kobido is een unieke, Japanse gezichtsmassage die door de eeuwen heen verfijnd is tot een techniek die zowel de huid aan de oppervlakte als de dieper gelegen weefsels behandelt. Dit zorgt voor een natuurlijke lifting van het gezicht met een frisse, jeugdige uitstraling als resultaat.

Deze massagekunst is daarom niet meer weg te denken uit de schoonheidsbehandelingen. Het is dé beautybehandeling om een natuurlijke en gezonde gezichtsgloed op te wekken en je klant te laten stralen. In de cursus leer je daarom alle kneepjes van het vak om de massage tot in de puntjes uit te werken.

Kobido-sessies worden afgesloten met een traditioneel kopje thee om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren en het lichaam te zuiveren… Heerlijk!


Content
 • Schoonheid volgens de Oosterse filosofie
 • Het verschil tussen een Japanse en Westerse gezichtsmassage
 • Hoe ga ik bij een Japanse gezichtsmassage te werk?
 • Welke specifieke technieken pas ik toe?
 • Welke spiergroepen spreek ik aan bij het masseren?
 • Hoe laat ik de stress van mijn klant verdwijnen?
 • Hoe voer ik een natuurlijk facelift uit?
 • Welke andere effecten heeft deze techniek op mijn klant?

Competences
 • Een professionele Japanse gezichtsmassage kunnen geven
 • Het spier- en lymfestelsel en de bloedsomloop kunnen stimuleren
 • Je klanten laten stralen door gebruik te maken van unieke handelingen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie