loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie Kroatisch

De cursus Kroatisch thuis volgen met goede begeleiding? D.m.v. de vergelijker van thuisstudies bekijk je tientallen thuiscursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Talen. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Voor jezelf beginnen? Of meer toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken probleemloos goede zelfstudies en thuiscursussen van erkende scholen als NHA en start vandaag nog met jouw thuiscursus Kroatisch! Studeren in jouw eigen tempo, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en de beste docenten. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €290,00 bij LOI.

 • 100% flexibel studeren.
 • Lesmateriaal digitaal beschikbaar.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Vele malen goedkoper dan klassikaal.
 • In augustus 2022 goedkoop beginnen.

Aanbieders thuisstudie Kroatisch augustus 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIKroatisch10 maanden€290,00Meer informatie
Kroatisch online vanuit huis

Actueel lesmateriaal en de beste docenten

De opleiding Kroatisch thuis volgen

Toe aan een Carrièreboost? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat jouw niveau ook is, voor ons allemaal is er een uitdaging. Het is gewoon een kwestie van doen. Deze website helpt met het vinden van de juiste studie. Met behulp van onze website vind je uitgebreide info over een breed spectrum van thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die aansluiten op jouw wensen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Talen? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Kroatisch(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus doe je belangrijke kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Je kunt het prima combineren met je werk, vrijwilligerswerk en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Kiezen voor een cursus Kroatisch is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of kies de optie voor een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
 3. Lijkt het wat? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De opleider bekijkt jouw aanmelding. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op de momenten dat je tijd hebt je lesstof bestuderen en colleges terugkijken. Logischerwijs heb je regelmatig contact met een erkende docent.
 6. Na het afronden van de studie ontvang je een certificaat of diploma. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Wat zijn de huidige kosten van een Kroatisch thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is het zo voordelig? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel theorie en opdrachten check je simpelweg digitaal op jouw PC, smartphone of iPad. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en er hoeven minder docenten ingezet te worden. Wel zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou ondersteunt. De opleiding Kroatisch wordt al aangeboden vanaf €290,00 bij LOI. Deze kosten worden bepaald door onder andere:

 • Het lesmateriaal (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van LOI.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • De examens (soms op locatie).
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot aantal arbeiders geven de voorkeur aan een thuisstudie. De hoge mate van flexibiliteit en de variatie in thuisopleidingen maakt het alleen maar leuker. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Hoe gaat het precies in z’n werk, en sluit het aan bij mijn wensen? Hieronder besteden we aandacht aan enkele prangende vragen rondom zelfstandige Kroatisch thuisstudies.

Wanneer kan ik beginnen met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Kroatisch: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof is grotendeels digitaal. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je bij veel aanbieders binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Dezelfde week krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus kan je onder normale omstandigheden afronden in ongeveer 10 maanden. Wanneer je het gemakkelijk aankunt hoeft het niet eens zo lang te duren. Lukt het niet in deze periode? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Basisopleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Ben je op zoek naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. Meestal is een specifieke Kroatisch vooropleiding noodzakelijk. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ toetsof op basis van een eerder gevolgd programma. Op de opleidingspagina lees je alle noodzakelijke details ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van bedrijven als onder andere Fontys zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. We kunnen dus zeggen dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Team Academy. Daarnaast zul je mogelijk recht hebben op een speciaal branchediploma zoals NEVI. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Daarmee zal de buitenwereld zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Een aanzienlijk deel van de instanties hebben ze mogelijkheid voor een Kroatisch klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: leren van je studiegenoten, de goede en individuele ondersteuning en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Via dit systeem download je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In de digitale leeromgeving kan men ook terecht voor oefeningen, oefenexamens, het lesmateriaal, webinars, geluidsbestanden, video’s. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-kroatisch

Onderwijsinstellingen vergelijken augustus 2022

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Denk aan PR Manager tot een opleiding als Zelfstandig life coach, en natuurlijk de Kroatisch zelfcursus. Welke onderwijsinstelling rijmt met mijn ambities? Hierna vergelijk jij zelf onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Niet geslaagd? Lesgeld terug!
 2. LOI: Slimme kennistrainer maakt leren nog makkelijker
 3. NTI: Diverse masterprogramma’s
 4. Laudius: Vakkundige docenten
 5. Thuiscursus.nl: All-inclusive prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een hoogwaardige thuisstudie Kroatisch online versneld volgen is realistisch vanaf €290,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kunnen je studiekosten wel een flink verlaagd worden. Deze elementen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Houd er rekening mee: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (augustus 2022). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een beroepsopleiding die relevant is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie is belangrijk voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Er moet een leertraject zijn. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • Jouw totale kosten komen minimaal uit op €250 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een opleiding of cursus volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Wat is daarvan de reden? Jouw baas heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarbij zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding volgen via jouw werkgever heeft pluspunten voor beide partijen. Standaard stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Kroatisch. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

De cursus Kroatisch is de ideale keuze voor iedereen die houdt van dit prachtige land dat bestaat uit idyllische eilanden, karakteristieke dorpjes en prachtige natuurgebieden. Ga je op vakantie naar Kroatië en wil je je in het Kroatisch kunnen redden? Dan is deze cursus Kroatisch dus zeker aan te raden!Met de cursus Kroatisch van de LOI leer je op een leuke en slimme manier de taal spreken, verstaan, lezen en schrijven. Met behulp van luisterfragmenten die zijn ingesproken door ‘native speakers’ leer je de perfecte uitspraak. Ook oefen je de Kroatische taal meteen met interactieve opdrachten. Zo gaat de taal nog meer leven.De cursus Kroatisch is in eenvoudig Engels geschreven en daardoor geschikt voor iedereen. Bovendien kun je rekenen op een intensieve begeleiding. Zo wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de Nederlandse en Engelse basisgrammatica en ontvang je gratis een woordenboek Engels-Nederlands.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie