nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Kruidenstempelmassage

De cursus Kruidenstempelmassage zelfstandig vanuit huis volgen? Middels de vergelijker van thuisstudies tref je de meest interessante thuisstudies en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied Massage Techniques. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of wellicht iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Doorzoek en vergelijk probleemloos veel gekozen thuisstudies van Nederlandse onderwijsaanbieders als Scheidegger en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Kruidenstempelmassage! Zelf je studietempo bepalen, altijd digitaal toegang tot al het lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus is te koop vanaf €209,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Zelf je studie indelen.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In juli 2024 goedkoop aangeboden.

Overzicht met thuisstudies Kruidenstempelmassage juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlKruidenstempelmassage3-6 maanden€209,00Meer informatie
Kruidenstempelmassage thuis volgen

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Kruidenstempelmassage op afstand volgen

Toe aan een Carrièreboost? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Hoe jouw situatie er ook uitziet, voor iedereen is er iets mogelijk. Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. Middels onze vergelijker check je een breed spectrum van thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je verder leren binnen het domein Massage Techniques? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Kruidenstempelmassage(duaal of voltijd). In deze cursus leer je de onderdelen van het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Het is goed te doen samen met jouw functie, sport en het gezin + de kids.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Beginnen met een cursus Kruidenstempelmassage is zo gepiept. In het volgende stukje vind je alle details:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en lees meer details over de cursus.
 2. Download de gratis studiegids of kies voor een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Lijkt het wat? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alles in orde is worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op eigen tempo de lesstof erbij pakken en colleges terugkijken. Uiteraard wordt je bijgestaan door een erkende docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je het (branche)diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat is de prijs van een Kruidenstempelmassage thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Wat daar de reden voor is? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel theorie en opdrachten vind je in jouw digitale leeromgeving met jouw telefoon of PC (ook tablets). Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder dure docenten. In de regel is er een vast aanspreekpunt aanwezig voor ondersteuning en advies. De opleiding Kruidenstempelmassage wordt al aangeboden vanaf €209,00 bij Thuiscursus.nl. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Een vakkundige mentor van Thuiscursus.nl.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Moeiteloos een opleiding halen vanuit huis

Veelgestelde vragen thuisopleidingen en cursussen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een thuisstudie. De vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is deze opleiding wel geschikt? Onderstaand geven we antwoord op de meest gestelde vragen over zelfstandige Kruidenstempelmassage thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Kruidenstempelmassage: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof is grotendeels digitaal. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je meestal binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen afzienbare tijd krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (indien gewenst). De cursus heeft een studietijd van om en nabij de 3-6 maanden. Meestal kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Veel beroepsopleidingen en cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Ambieer je een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Dikwijls is hier een specifieke Kruidenstempelmassage vooropleiding wel een minimum. Het kan ook gaan om een 18+ examen of een bepaald certificaat. In de beschrijving van de opleiding bekijk je aanvullende informatie omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsinstellingen als bijvoorbeeld Fontys worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als SG De Rooi Pannen. Tevens krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een echt branchediploma als NL Actief. Bij korte cursussen en trainingen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op die manier maak jij kenbaar dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
De meeste onderwijs-aanbieders bieden ook een Kruidenstempelmassage klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: meer sociale interactie, meer directe feedback van je docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Onthoud wel: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Tevens is tarief van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
De meeste opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. In deze omgeving vind je de meest handige tools voor je cursus en heb je contact met jouw docent. Met jouw online lesomgeving tref je zaken als webinars, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, geluidsbestanden, oefeningen, oefenexamens. In dat systeem upload je ook huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-kruidenstempelmassage

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Dit varieert van MBO Verkoopmedewerker optiek tot een opleiding als HBO Onderwijspsychologie, en tegenwoordig dus ook de Kruidenstempelmassage zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen matcht met mijn wensen en situatie? In het volgende hoofdstuk benoemen we de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Niet geslaagd? Lesgeld terug!
 2. LOI: Volledige HBO-bachelor en MBO-opleidingen tot korte beroepsgerichte cursussen
 3. NTI: Inclusief aanvullend lesmateriaal, zoals webinars, ondersteunende video’s en oefenexamens.
 4. Laudius: Studeren via jouw online campus
 5. Thuiscursus.nl: All-inclusive prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Mag ik studiekosten aftrekken van de belasting?

Een thuisstudie Kruidenstempelmassage online volgen kan al vanaf €209,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. De studiekosten mag je (deels) aftrekken van de belasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke factoren kun je opvoeren bij je belastingaangifte:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Boeken of bepaalde software

Tip van de specialist: niet elke studie komt in aanmerking (juli 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een cursus of studie die iets bijdraagt aan jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus of studie vormt een bijdrage voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het moet gaan om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten bedragen minimaal €250 (per jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een opleiding of cursus volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De oorzaak daarvan? Jouw werkgever kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Verder zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een uitgebreide cursus via je werk beginnen is dus voor jullie beide relevant. Standaard is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Kruidenstempelmassage. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Door verwarmde linnen of katoenen kruidenbuiltjes zachtjes over het lichaam te bewegen, maak je de reinigende, activerende en ontspannende krachten van de geconcentreerde kruiden los.

Tijdens de les leer je de soorten kruiden kennen, ontdek je hoe je zelf bundeltjes kan maken en verwarmen en welke aroma’s vrij komen. Daarnaast leer je over verschillende positieve, fysieke en mentale uitwerkingen van deze aroma’s op het lichaam van de klant. Leer de juiste massagetechniek toepassen met neerwaartse druk, cirkelbewegingen of trage, slepende bewegingen.

Schrijf je nu in en druk jouw stempel op de ontspanningservaring van je klant!


Content
 • Deskundige kruidenkennis aanleren
 • Wat is de werking van welke kruiden?
 • Luisteren naar de behoeftes van je klant
 • Hoe zelf kruidenbundeltjes maken?
 • Op welke manier verwarm ik deze?
 • De kruidenstempelmassage professioneel uitvoeren
 • De verschillende kruidenstempeltechnieken toepassen
 • De massage afronden en beëindigen

Competences
 • Zelf kruidenbundeltjes kunnen maken
 • De technieken van de Kruidenstempelmassage professioneel en correct kunnen uitvoeren
 • De klachten van je klanten kunnen verlichten door specifieke kruiden te gebruiken

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie