nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Lichaamstaalexpert

De cursus Lichaamstaalexpert flexibel vanuit huis volgen? Aan de hand van onze vergelijker bekijk je de meest interessante thuisstudies en cursussen in het vakgebied van Coaching. Een nieuwe stap in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of bijvoorbeeld toe aan volledig iets nieuws? Doorzoek en vergelijk zonder problemen veel gekozen thuisopleidingen en cursussen van Hollandse instellingen als LOI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Lichaamstaalexpert! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, het meest actuele lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze cursus kan jij volgen vanaf €259,00 via Thuiscursus.nl.

 • Zelf je studielast bepalen.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Voeg waarde toe aan je CV.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juni 2024 goedkoop aangeboden.

Alle thuisstudies Lichaamstaalexpert juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlLichaamstaalexpert3-6 maanden€259,00Meer informatie
Lichaamstaalexpert online vanuit huis

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Lichaamstaalexpert flexibel vanuit huis starten

Groeien binnen je bedrijf? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wat je denkniveau ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze site is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze website kom je in aanraking met ontzettend veel thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die aansluiten op jouw wensen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Coaching? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Lichaamstaalexpert(duaal of voltijd). Via deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige werk, sport en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Het deelnemen aan een cursus Lichaamstaalexpert regel je razendsnel online. Hieronder zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Klik op een van de getoonde aanbieders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Download de gratis studiegids of probeer een gratis proefles om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Ben jij overtuigd? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: op eigen tempo de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen / examens maken. Uiteraard wordt je geholpen door een professionele docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt wordt je beloond met een diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Actuele tarieven Lichaamstaalexpert thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom zijn de kosten zo laag? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. De meeste lesstof check je simpelweg digitaal via bijvoorbeeld je PC, smartphone of iPad. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Normaal gesproken is er een persoonlijke begeleider die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Lichaamstaalexpert is er al vanaf €259,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De lesstof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groot aantal volwassenen investeren in hun carrière met een thuisstudie. De vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen maakt het ook steeds gemakkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het wat voor mij? In het volgende gedeelte vind je de vragen die we het meest horen over zelfstandige Lichaamstaalexpert thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Lichaamstaalexpert: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is krijg je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Niet veel later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus heeft een studietijd van grofweg 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt kun je het natuurlijk sneller afronden. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Cursussen en trainingen kan iedereen op elk moment beginnen. Heb je interesse in een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. In sommige gevallen is een toepasbare Lichaamstaalexpert vooropleiding een harde eis. Als alternatief vragen ze vaak een 21-plus toets of een specifiek overgangsbewijs. In de gratis brochure kun je terecht voor de verdere details aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van scholen als bijv. LOI dragen allemaal het het ministerie van Onderwijs keurmerk. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals Iselinge Hogeschool. Bovendien levert de instelling vaak een erkend branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij een meer praktische of hobbymatige cursus zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kun je aantonen dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
Verscheidene aanbieders faciliteren ook een Lichaamstaalexpert klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: meer sociale interactie, face to face spreken van de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Een negatief punt is: je moet het veel beter plannen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook is de prijs van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. In deze omgeving download je alles voor jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze internet omgeving vind je onder andere praktijkvoorbeelden, oefeningen, geluidsbestanden, webinars, het lesmateriaal, oefenexamens. Verder lever je hier opdrachten in, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-lichaamstaalexpert

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Het aanbod in studies is enorm. Onder andere HBO Mediacommunicatie tot Vakopleiding Manicure, en uiteraard ook de Lichaamstaalexpert zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling sluit aan bij mijn wensen en situatie? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: 5 jaar lang je huiswerk insturen
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Praktijkgerichte docenten
 4. Laudius: Duizenden tevreden studenten
 5. Thuiscursus.nl: Professionele opleidingen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een hoogwaardige thuisstudie Lichaamstaalexpert online versneld volgen doe je vanaf €259,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Boeken, lesgeld e.d. kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Door deze regeling (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. Deze specifieke elementen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Opmerking: er zijn wel strenge voorwaarden (juni 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een volwaardige opleiding die relevant is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisopleiding vormt een bijdrage voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten in kwestie komen minimaal uit op €250 (per jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd opleiding of training volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Hoe zit dit? Jouw baas plukt ook de vruchten van jouw kennis. Bovendien zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een zelfstudie via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Standaard mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Lichaamstaalexpert. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. En wist je dat slechts vijf procent van die eerste indruk wordt bepaald door wat je zegt? De rest is allemaal lichaamstaal!
Wil je leren hoe je jezelf vanaf de eerste seconde succesvol presenteert? Hoe je het gedrag van anderen kunt interpreteren? En hoe dit alles je zowel op zakelijk vlak als privé veel nieuwe inzichten kan geven? Leer dan observeren als een pro van een ervaren lichaamstaalexpert!
Deze cursus is niet alleen ideaal voor wie aan de slag wil als zelfstandig lichaamstaalcoach, maar ook erg nuttig voor verkopers, managers, coaches, trainers en al wie graag een goede indruk achterlaat op zijn of haar medemens. Iedereen dus!

Content
 • Je toekomstmogelijkheden als lichaamstaalexpert
 • Zelf workshops organiseren en cliënten coachen
 • Lichaamstaal succesvol gebruiken
 • Meer zelfvertrouwen door de juiste lichaamstaal
 • Zakelijk succes door de juiste lichaamstaal
 • Leiderschap via lichaamstaal
 • Aantrekkelijker worden door de juiste lichaamstaal
 • Definitie van lichaamstaal
 • Het belang van lichaamstaal
 • De eerste indruk
 • Culturele verschillen
 • Correcte lichaamshoudingen en zithoudingen
 • Het belang van mimiek, lachen en oogcontact
 • Door lichaamstaal tonen dat je luistert
 • Correct stemgebruik
 • De beweging van de armen
 • Creatief gebruik van de ruimte
 • Tegenstrijdige lichaamstaal
 • Lichaamstaal op foto’s

Competences
 • Zelf workshops organiseren en cliënten coachen
 • Lichaamstaal succesvol gebruiken
 • Uitstralen wat je wil door de juiste lichaamstaal
 • Correcte lichaamshoudingen en zithoudingen gebruiken
 • Door lichaamstaal tonen dat je luistert
 • Correct stemgebruik

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie