nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Management in de Gezondheidszorg

De cursus Management in de Gezondheidszorg comfortabel vanuit huis volgen? D.m.v. deze thuisstudie vergelijker vind je uitgebreide info over toonaangevende thuisopleidingen en cursussen in de categorie Management & Entrepreneurship. Je carrière een nieuwe impuls geven? Voor jezelf beginnen? Of misschien zin in totaal iets nieuws? Check en vergelijk gemakkelijk goede thuiscursussen en studies van erkende scholen als Nationale Handelsacademie (NHA) en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Management in de Gezondheidszorg! Zelf je studietempo bepalen, een prettige online leeromgeving, en de beste docenten. Deze cursus is er al vanaf €369,00 bij bijvoorbeeld Thuiscursus.nl.

 • Studeren zo snel als jij wilt.
 • Digitale leeromgeving.
 • Docenten uit het werkveld.
 • De lessen altijd 100% bij de tijd.
 • Het laagste lesgeld.
 • In februari 2024 met introductie-aanbieding.

Alle thuisstudies Management in de Gezondheidszorg februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlManagement in de Gezondheidszorg3-6 maanden€369,00Meer informatie
Management in de Gezondheidszorg zelf thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Management in de Gezondheidszorg thuis volgen

Doorgroeien bij jouw huidige werkgever? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Op welk niveau jij ook denkt; voor iedereen is er iets mogelijk. Maar je moet wel ergens beginnen. www.thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze website vergelijk je ontzettend veel studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Ambieer jij de volgende stap binnen het domein Management & Entrepreneurship? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Management in de Gezondheidszorg. Met deze cursus doe je belangrijke kennis op, volledig op jouw eigen tempo. Het is goed te doen samen met je huidige baan, culturele activiteiten en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Kiezen voor een cursus Management in de Gezondheidszorg regel je razendsnel online. In onderstaand schema van onze studie-specialisten kan je er alles over lezen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of ga direct aan de slag met een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als alles in orde is komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je meteen inloggen.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op de momenten dat je tijd hebt lesstof en boeken doornemen en examens maken. Logischerwijs wordt je geholpen door een vakkundige docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Hoeveel kost een Management in de Gezondheidszorg thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Wat is hiervan de reden? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. De meeste lesstof open je gewoon via internet op een computer, laptop, tablet of telefoon. Verder heb je geen reiskosten, en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Normaal gesproken is er een persoonlijke begeleider die jou gedurende de studie helpt. De opleiding Management in de Gezondheidszorg volg je al vanaf €369,00 bij het instituut Thuiscursus.nl. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Altijd een eigen mentor van Thuiscursus.nl.
 • Overal toegang tot de lesmaterialen en opdrachten.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Thuis een cursus of opleiding volgen

Vanuit huis studeren was nog nooit zo eenvoudig

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de Nederlanders kiezen voor een thuisstudie. Het zelf kunnen bepalen en het grote aanbod aan opleidingen is een belangrijke reden. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is het niveau niet te hoog? In het overzicht hierna geven we antwoord op de vragen die we het meest horen over zelfstandige Management in de Gezondheidszorg thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Management in de Gezondheidszorg: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. De lesstof is grotendeels digitaal. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je doorgaans binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Een paar dagen later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus kun je afronden gemiddeld 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt kan je het ook sneller afronden. Lukt het niet in deze periode? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. De meeste (hobbymatige) cursussen stellen geen strenge eisen. Gaat het om een erkende MBO- of HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Meestal is een passende Management in de Gezondheidszorg vooropleiding een voorwaarde. Een andere methoden kan zijn een 18 plus-examen of een ECV-certificaat. Op de website van de aanbieder lees je alle relevante details over de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van onderwijsinstellingen als bijvoorbeeld Nederlands Talen Instituut (NTI) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. We kunnen dus zeggen dat deze studies niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Hogeschool Inholland. Verder levert de instelling vaak een officieel branchediploma als NL Actief. Bij een deel van de (hobby)cursussen wordt je beloond met een mooi officieel instituutsdiploma. Op die manier kun je aantonen dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Flink wat instanties hebben ze mogelijkheid voor een Management in de Gezondheidszorg klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: je kunt veel leren van andere cursisten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Wat minder positief is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De meeste opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. In dat portaal download je de belangrijke documenten voor jouw cursus en heb je contact met jouw docent. In deze speciale omgeving is er een verzameling geplaatst van oefenexamens, webinars, geluidsbestanden, oefeningen, het lesmateriaal, video’s. In dat systeem upload je ook huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-management-in-de-gezondheidszorg

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. En er steeds meer aanbod. Bijvoorbeeld HBO Organisatiemanagement t/m Vakopleiding Hairstylist, en sinds kort dus ook de Management in de Gezondheidszorg zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen relevant is voor mijn doelen en wensen? In onderstaande paragraaf benoemen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Gratis proefles
 2. LOI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 3. NTI: Gemiddelde score 8.2
 4. Laudius: Duizenden tevreden studenten
 5. Thuiscursus.nl: Locaties door heel Nederland
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie Management in de Gezondheidszorg online versneld volgen doe je vanaf €369,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. mag je (deels) aftrekken van de belasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke producten zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Advies van de adviseur: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een cursus of studie die gericht is op jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De thuisstudie is gericht op jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het gaat om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De kosten die je opvoert zijn ten minste €250 (p/jaar), oplopend tot €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Het doen van een deeltijd studie is iets wat veel werkgevers stimuleren. Hoe zit dit? Jouw baas kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Bovendien kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een erkende studie via je werk volgen is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Vaak is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Management in de Gezondheidszorg. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

De gezondheidszorg is een wereld op zich. Als manager in deze sector zal je daarom vaak op een andere manier te werk gaan dan bijvoorbeeld in het bedrijfsleven.
In deze thuisstudie leer je alles wat je moet weten om te starten als leidinggevende in het gevarieerde zorglandschap. Je verdiept je bijvoorbeeld in de zorgwetgeving, ontdekt manieren om met conflicten om te gaan binnen de zorg en leert acute stress het hoofd te bieden.
Begeleid door een ervaren manager uit de zorgsector doop jij jezelf om in de ideale leidinggevende die verbeteringen doorvoert waar patiënt én personeel iets aan hebben!

Content
 • De gezondheidszorg, een wereld op zich
 • Wetgeving in de zorg
 • De koers van de praktijk
 • Zo flexibel is leiderschap in de zorg
 • Waarom beweegt mijn team niet mee en kunnen ze wel veranderen?
 • Hoe manage ik de verschillen in mijn team?
 • Communiceren is reageren
 • Omgaan met conflicten en weerstand in de zorg
 • Procesmanagement als basis van kwaliteit van de zorgverlening
 • Hoe krijg ik de neuzen dezelfde kant op?
 • Personeelsmanagement in de zorg
 • Hoe krijg ik mijn stress onder controle en win ik tijd?
 • Kosten gaan voor de baten, ook in de zorg
 • Samenwerken en ketenpartners in de zorg

Competences
 • Een verandering binnen het team teweegbrengen
 • Verschillen binnen het team managen
 • Communiceren
 • Omgaan met conflicten en weerstand in de zorg
 • Procesmanagement
 • Personeelsmanagement in de zorg
 • Omgaan met stress
 • Samenwerken

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie