nti logo header
  • NTI
  • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
  • NHA
  • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
  • Laudius
  • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
  • Thuiscursus.nl
  • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
  • ICT Trainingen
  • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Medewerker personeelszaken

De cursus Medewerker personeelszaken flexibel vanuit huis volgen? D.m.v. de vergelijker van thuisstudies tref je goed aangeschreven thuisopleidingen en cursussen in het vakgebied van Human Resource Management – HRM. Een nieuwe stap in je carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of meer zin in totaal iets nieuws? Lees info en vergelijk direct populaire thuisopleidingen van erkende opleiders als Thuiscursus.nl en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Medewerker personeelszaken! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en goede begeleiding. Deze cursus kan jij volgen vanaf €490,00 via LOI.

  • Zelf de touwtjes in handen houden.
  • Mogelijk om sneller te studeren.
  • Uitstekende docenten.
  • Aantrekkelijke welkomstcadeau’s.
  • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
  • In juli 2024 met introductie-aanbieding.

Overzicht met thuisstudies Medewerker personeelszaken juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMedewerker personeelszaken (MPZ®)10 maanden€490,00Meer informatie
NTIMedewerker personeelszaken (MPZ®)12 maanden€396,00Meer informatie
NHAMedewerker Personeelszaken (MPZ)6 maanden€289,00Meer informatie
LAUDIUSMedewerker Personeelszaken (MPZ)10 maanden€249,00Meer informatie
Medewerker personeelszaken (MPZ®) digitaal vanuit huis

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Medewerker personeelszaken online thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat er ook bij jou speelt, er is altijd een geschikte thuisstudie! Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! Deze vergelijkingssite kan jou hierbij helpen. Met behulp van onze website vergelijk je honderden thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die passen bij jouw doelen. Verder groeien binnen het domein Human Resource Management – HRM? Een goede optie is de online thuisstudie Medewerker personeelszaken (MPZ®)(duaal of voltijd). Door deze cursus leer je de onderdelen van het vak, op jouw niveau en jouw tempo. Het is goed te doen samen met dagelijkse werkzaamheden, buitenschoolse activiteiten en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Starten met een cursus Medewerker personeelszaken gaat erg gemakkelijk. Hieronder vind je alle details:

  1. Selecteer de gewenste opleider en bekijk meer info over de opleiding.
  2. Vraag de gratis studiegids aan, of probeer een gratis proefles om feeling te krijgen bij het lesmateriaal.
  3. Is dit wat jij had verwacht? Registreer je dan direct online.
  4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Als alle gegevens compleet zijn krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
  5. Het traject gaat nu van start: zelf je studietijd indelen en de lesmaterialen doorkijken en toetsen maken of opdrachten inleveren. Uiteraard krijg je begeleiding van een ervaren docent.
  6. Als je alles gehaald hebt krijg je een diploma of getuigschrift. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele prijs Medewerker personeelszaken thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat het beslist niet duur is. Zeker vergeleken met klassikaal onderwijs. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel informatie open je gewoon via internet, bijvoorbeeld op jouw computer, iPad of smartphone. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans is er een vast aanspreekpunt aanwezig voor ondersteuning en advies. De opleiding Medewerker personeelszaken (MPZ®) is er nu al vanaf €490,00 bij LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

  • De studiestof (standaard online, en soms ook als hard-copy).
  • Een vast aanspreekpunt van LOI.
  • Toegang tot digitaal naslagwerk.
  • De examens (soms op locatie).
  • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Kies voor een erkende thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Een groeiend aantal arbeiders zien hun kansen in een zelfstudie. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de variatie in thuisopleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Maar er zijn ook vragen en onduidelijkheden. Kan ik zomaar beginnen, en sluit het aan bij mijn wensen? Onderstaand vind je enkele prangende vragen rondom zelfstandige Medewerker personeelszaken (MPZ®) thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Medewerker personeelszaken: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Op het moment dat jouw inschrijving klaar is ontvang je vaak al dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Niet veel later worden alle materialen ook netjes bezorgd aan huis (niet verplicht bij alle studies). De cursus kost je plusminus 10 maanden. Dikwijls kan het een stuk sneller. Onverwachte drukte? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. De meeste (hobbymatige) cursussen stellen geen strenge eisen. Ben je op zoek naar een geaccrediteerde MBO / HBO beroepsopleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. Soms is een dergelijke Medewerker personeelszaken vooropleiding noodzakelijk. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18 plus-examen of op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis brochure tref je ruime info aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van instellingen zoals o.a. NHA zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit wil zeggen dat jouw behaalde diploma op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Philipse Business School. Mogelijk zul je mogelijk recht hebben op een waardevol branchediploma als NL Actief A. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kan een (toekomstig) werkgever zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Verschillende onderwijs-bedrijven hebben ook een Medewerker personeelszaken klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: de interactie met andere studenten, de goede en individuele ondersteuning en meer gerichte voorbereiding op examens. Onthoud wel: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De grote Nederlandse opleiders bieden een online leeromgeving. Op deze plek bekijk je de belangrijke documenten voor jouw cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In dit systeem is er een verzameling geplaatst van het lesmateriaal, webinars, praktijkvoorbeelden, video’s, oefenexamens, geluidsbestanden. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-medewerker-personeelszaken

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Je kunt vrijwel alles online studeren. Van Persoonlijkheidsleer t/m HBO Digital design and production, en je kunt nu dus ook kiezen voor de Medewerker personeelszaken zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland sluit aan op mijn situatie? Hieronder behandelen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

  1. NHA: Officieel erkend diploma
  2. LOI: Diverse subsidieregelingen
  3. NTI: Ook zakelijke opties
  4. Laudius: Vak-experts met jarenlange ervaring in onderwijs of bedrijfsleven
  5. Thuiscursus.nl: All-inclusive prijzen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Medewerker personeelszaken (MPZ®) online versneld volgen doe je vanaf €490,00. Maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze specifieke kosten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

  • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
  • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Tip van de specialist: er zijn wel strenge voorwaarden (juli 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een studie die van belang is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. Let altijd even op deze aspecten:

  • De studie is relevant voor jouw huidige of toekomstige beroep.
  • Er is sprake van een leertraject. Oftewel: onder begeleiding van een docent doe je de kennis op via LOI.
  • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
  • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (jaarlijks). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Het doen van een deeltijd studie wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De oorzaak daarvan? Jouw baas heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Bovendien kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een studie, training of cursus via de werkgever doen is dus voor jullie beide relevant. Standaard kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Medewerker personeelszaken. Ga eens om tafel met jouw manager, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Wil je een afwisselende en aantrekkelijke baan op een afdeling personeelszaken? Of heb je die baan al, maar wil je nu een officieel erkend diploma? Kies dan voor de cursus Medewerker personeelszaken (MPZ®). Het omgaan met mensen, de meest uitdagende kant van het vak, loopt als een rode draad door deze opleiding. Er is uitgebreid aandacht voor de assisterende rol die een medewerker personeelszaken vervult bij werving en selectie, de introductie van nieuwe werknemers, beoordelingen, loopbaanontwikkeling en opleidingen. Maar ook zijn of haar functie in de externe en vooral interne communicatie wordt behandeld. In korte tijd leidt de cursus je op voor een veelzijdige functie op P&O-gebied.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie