nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Omgaan met agressie

De cursus Omgaan met agressie comfortabel vanuit huis volgen? Via Thuisstudiezoeken.nl bekijk je een ruim aanbod aan thuiscursussen en opleidingen in het vakgebied van Coaching. Wil je hogerop in je carrière? Beginnen als ZZP’er? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk gemakkelijk de beste thuiscursussen en studies van vooraanstaande instellingen als Fontys en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Omgaan met agressie! Op een flexibele manier studeren, online inzicht in je studiemateriaal en voortgang, en de beste docenten. Deze cursus is er al vanaf €229,00 bij onder andere Thuiscursus.nl.

 • In jouw eigen tempo studeren.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Volop feedback van je docent.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Aanbieders thuisstudie Omgaan met agressie februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlOmgaan met agressie3-6 maanden€229,00Meer informatie
Omgaan met agressie online vanuit huis

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Omgaan met agressie op afstand volgen

Toe aan een Carrièreboost? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw niveau ook is, iedereen kan studeren en leren. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze website is in ieder geval een goed startpunt. Hier check je ontzettend veel thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Coaching? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Omgaan met agressie(duaal of voltijd). Binnen deze cursus leer je de onderdelen van het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Je kunt het prima combineren met je werk, vrijwilligerswerk en het gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Van start gaan met een cursus Omgaan met agressie is eenvoudiger dan jij denkt. Door middel van het stappenplan hieronder vind je alle details:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of ga direct aan de slag met een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Is het wat je had verwacht? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als jij alles volledig hebt ingevuld wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Nu kun je starten met leren: op zelfgekozen momenten lesstof en boeken doornemen en huiswerk inleveren. Bij alle opleiders wordt je hierin begeleid door een persoonlijke docent.
 6. Na het afronden van de studie wordt je beloond met een diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat is de prijs van een Omgaan met agressie thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe komt dit? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel van de documentatie bekijk je gewoon online, bijvoorbeeld op jouw telefoon of PC (ook tablets). Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Natuurlijk bestaat er een mentor of coach die jou door het traject helpen. De opleiding Omgaan met agressie kun je al volgen vanaf €229,00 bij de onderwijsinstelling Thuiscursus.nl. De kosten worden gevormd door:

 • De leerstof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van Thuiscursus.nl.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Ontdek het gemak van thuis studeren

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Meer en meer volwassenen zien hun kansen in een zelfstudie. De flexibele manier van studeren en het grote aanbod aan opleidingen maakt het steeds aantrekkelijker. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Hoe gaat het precies in z’n werk, en sluit het aan bij mijn wensen? In het gedeelte hieronder besteden we aandacht aan de meest gestelde vragen over zelfstandige Omgaan met agressie thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Het meest ideale aan een thuiscursus Omgaan met agressie: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Binnen 1 week krijg je de benodigde boeken ook thuis (soms kan het alleen met digitale middelen). De cursus kost je zo’n 3-6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het een stuk sneller. Onverwachte drukte? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit wisselt per type opleiding. Korte opleidingen en cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je aan het kijken naar een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Vaak is een toepasbare Omgaan met agressie vooropleiding vereist. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of een ECV-certificaat. Via de site van de onderwijsinstelling vind je meer informatie omtrent de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van aanbieders als NCOI voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Op die manier weet je dat deze opleidingen dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld Stenden Masters. Ook kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zo laat jij zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Verschillende onderwijs-aanbieders hebben ook een Omgaan met agressie klassikaal. De meest genoemde pluspunten zijn: meer sociale interactie, direct antwoord op vragen en de examenhulp (bespreken van de vragen). Er zijn ook nadelen: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
Vrijwel alle opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Via dit systeem tref je de essentiële informatie voor je cursus en heb je contact met jouw docent. In deze internet omgeving tref je zaken als oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, video’s, webinars. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-cursussen-omgaan-met-agressie

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Van HBO Webdesign tot een opleiding als Juridisch medewerker, en dus ook de Omgaan met agressie zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling rijmt met mijn ambities? Bijgaand behandelen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Gratis tablet bij inschrijven voor een studie
 2. LOI: Ruime keuze in opleidingen
 3. NTI: Docenten beantwoorden al je inhoudelijke vragen over de lesstof
 4. Laudius: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
 5. Thuiscursus.nl: Hoge slagingskansen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn de studiekosten aftrekbaar?

Een echte thuisstudie Omgaan met agressie online versneld volgen kan voor een bedrag van €229,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Jouw studiekosten mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze specifieke zaken kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Houd er rekening mee: je moet wel de uitzonderingen in de gaten houden (februari 2024). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een opleidingdie gericht is op de baan van je toekomst (of huidige werk). Let altijd even op deze aspecten:

 • De thuisstudie heb je gekozen met het oog op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via Thuiscursus.nl.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De gemaakte studiekosten beslaan het minimum van €250 (per 52 weken). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Werkgever betaalt soms mee
Een opleiding of cursus volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoezo? Je organisatie kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Daarnaast mag jouw baas jouw studiekosten weer aftrekken. Een erkende studie via je werk beginnen is dus een win-win situatie. Dikwijls stelt de werkgever een studiebudget beschikbaar voor een (verkorte) afstandsopleiding Omgaan met agressie. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Altijd al de mediator willen zijn die ervoor zorgt dat een situatie niet uit de hand loopt? Als agressiecoach leer je mensen omgaan met agressief gedrag zodat ze zich veiliger voelen.

Hoe kun je het beste handelen bij agressie? Denk aan werknemers die worden bedreigd door klanten, ambulancepersoneel of ambtenaren die te maken krijgen met agressie. Als coach kun je luisteren als de beste, je kunt conflicten beheersen en helpt mensen hoe ze met agressie om kunnen gaan. Ook bied je nazorg en traumapreventie.

Niet alleen op de werkvloer is behoefte aan een bemiddelaar. Ook bij (demente) ouderen komt agressie voor en wat dacht je van de straatcultuur? Zinloos geweld, bedreigingen, pesten, intimidatie.. jij coacht mensen om het hoofd koel te houden.


Content
 • Wat is agressie?
 • Conflictstijlen
 • Opbouw van agressie
 • Agressievormen
 • Handelen bij agressie
 • Levensbedreigende situaties
 • Agressie in de straatcultuur
 • Nazorg en traumapreventie

Competences
 • Verschillende confilcstijlen herkennen
 • Handelen bij agressie
 • Omgaan met agressie in de straatcultuur
 • Omgaan met agressie in de werkomgeving
 • Omgaan met agressie bij ouderen
 • Nazorg toepassen
 • Traumapreventie toepassen

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie