nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Personal Shopper

De cursus Personal Shopper op je eigen tempo vanuit huis volgen? Aan de hand van onze vergelijker kom je in aanraking met tientallen thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te komen binnen het domein Fashion & Styling. Een nieuwe stap in je carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of wellicht een omscholing met een MBO of HBO opleiding? Pak dit moment en vergelijk simpel en snel de beste thuisopleidingen en cursussen van betrouwbare opleiders als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Personal Shopper! Een passende opleiding voor iedereen, een gratis proefles volgen, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus is te bestellen vanaf €139,00 bij onder andere Thuiscursus.nl.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Docenten uit het werkveld.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Goedkoper dan een opleiding op locatie.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Vergelijk thuisstudies Personal Shopper februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlPersonal Shopper3-6 maanden€139,00Meer informatie
Personal Shopper online vanuit huis

Bepaal zelf je tempo met de beste begeleiding

De opleiding Personal Shopper online thuis volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe druk jouw leven soms ook kan zijn, het aanbod is ontzettend groot! Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze thuisstudie-vergelijker helpt jou graag met de volgende stap. Middels onze vergelijker kom je in aanraking met een breed spectrum van studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die aansluiten op jouw wensen. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Fashion & Styling? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Personal Shopper(duaal of voltijd). Door het volgen van deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, zo snel of langzaam als jij dat wil. Ideaal als je studeren moet combineren met jouw huidige werk, hobby’s en het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Kiezen voor een cursus Personal Shopper regel je razendsnel online. In het onderstaande stappenplan gaan we er verder op in:

 1. Klik op een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of neem direct een gratis proefles om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Lijkt het wat? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. De studie kan beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelfsprekend ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt je beloond met een diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele tarieven Personal Shopper thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. De meeste lesstof open je gewoon via internet met een PC, smartphone of iPad. Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Normaal gesproken heb je een persoonlijke begeleiderdie jou door het traject helpen. De opleiding Personal Shopper is er al vanaf €139,00 bij bijv. Thuiscursus.nl. De kosten worden gevormd door:

 • Alle theorie en opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een persoonlijke begeleider van Thuiscursus.nl.
 • Online je huiswerk / opdrachten inleveren.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Thuis een cursus of opleiding volgen

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Steeds meer Nederlanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De vrijheid en de variatie in thuisopleidingen is een belangrijke reden. Helaas zijn er ook negatieve aspecten die we moeten benoemen. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het voor mij relevant? Hieronder behandelen we de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Personal Shopper thuisstudies.

Hoe snel kan ik starten met mijn cursus?
Het grote gemak van een thuiscursus Personal Shopper: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je soms binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen afzienbare tijd worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (soms is dit optioneel). De cursus kun je afronden om en nabij de 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt kan je het ook sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een vooropleiding vereist?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. (Hobby)cursussen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Wil je je aanmelden voor een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Vaak is een specifieke Personal Shopper vooropleiding noodzakelijk. Het kan ook gaan om een 18+ toets of een bepaald certificaat. Op de website van de aanbieder tref je de benodigde specificaties inzake de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van bedrijven zoals o.a. Scheidegger zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze diploma’s niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Techniek College Rotterdam. Tevens levert de instelling vaak een waardevol branchediploma als NEVI. Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verscheidene onderwijsinstellingen bieden ook een Personal Shopper klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: meer contactmomenten met andere studenten, meer individuele begeleiding en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Minder fijn: je moet het veel beter plannen. Je hebt rekening te houden met de beperkte startperiodes. Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Het gros van de opleiders bieden jou een eigen online leeromgeving. Online vind je snel de belangrijke documenten voor jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze speciale omgeving kan men ook terecht voor webinars, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, oefenexamens, oefeningen, geluidsbestanden. Verder lever je hier opdrachten in, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-personal-shopper

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is sterk in opkomst. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Dit loopt van Acrylnagels tot een studie als Wijzer met Statistiek, en natuurlijk de Personal Shopper zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan op mijn situatie? In de beschrijving hierna vind je een opsomming met de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Studeren waar en wanneer jij dat wil
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Start elk moment met jouw opleiding.
 4. Laudius: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 5. Thuiscursus.nl: Ook groepscursussen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een professionele thuisstudie Personal Shopper online volgen kan al vanaf €139,00. Dat is niet duur, maar het kan nog goedkoper. Lesmaterialen en lesgeld zijn in veel gevallen een aftrekpost. Door hiervan gebruik te maken (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze posten mag je aftrekken:

 • Het lesgeld of instellingscollegegeld
 • Kosten voor hulpmiddelen en boeken

Opgelet: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus / studie die iets bijdraagt aan jouw huidige- of toekomstige baan. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisopleiding is gericht op jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten in kwestie zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden), en maximaal €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. De reden hiervoor? Je manager kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Tevens mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via de werkgever starten is dus een win-win situatie. In de regel is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding Personal Shopper. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Jij kent de winkelstraat als de binnenkant van je broekzak! Met jouw passie voor styling en de kennis uit deze stoomcursus Personal Shopper behoren modeflaters tot het verleden.

Shopping is your middle name en fashion your passion. Je kunt de leukste outfits kiezen en biedt begeleiding tot in het pashokje. Met jou als personal shopper tover je saaie garderobes om tot pareltjes waar je blij van wordt. Je geeft advies dat precies past bij de smaak van je klant en helpt mensen hun eigen stijl creëren.

Mensen helpen met een complete re-styling? Ze moeten jou bellen!


Content
 • Hoe creëer ik de perfecte look voor een speciale gelegenheid?
 • Hoe geef ik het beste stijl- en kleuradvies?
 • Hoe kleed ik mezelf het beste tijdens een shoppingsessie?
 • Hoe schat ik iemands persoonlijkheid in en hoe stem ik de kleding daarop af?
 • Hoe pak ik een garderobeplanning aan?
 • Hoe ga ik professioneel en vlot om met klanten?
 • Hoe start ik als zelfstandig personal shopper?

Competences
 • Kunnen bepalen welke kledingstukken er in een garderobe ontbreken of aan vervanging toe zijn
 • Samen met je cliënt bepalen welke winkels of merken voor hem/haar passend zijn
 • Je cliënt kunnen begeleiden bij het passen en selecteren van een perfecte outfit
 • Omgang met je klanten en netwerken
 • Succesvol worden als zelfstandig personal shopper

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie