nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie PolyGel

De cursus PolyGel zelfstandig vanuit huis volgen? Aan de hand van onze vergelijker vind je toonaangevende thuisopleidingen en cursussen om verder te groeien binnen het vakgebied Nail Styling. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Voor jezelf beginnen? Of simpelweg een cursus om je kennis te verbreden? Neem de informatie door en vergelijk probleemloos veel gekozen thuisopleidingen van erkende onderwijsinstellingen als Thuiscursus.nl en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus PolyGel! Een opleiding die past bij je denkniveau, up-to-date lesmateriaal, en goede begeleiding. Deze cursus kun je al volgen vanaf €369,00 bij een erkende aanbieder als Thuiscursus.nl.

 • Niet gebonden aan lesdagen.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Studeren met persoonlijk contact.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Het laagste lesgeld.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Aanbieders thuisstudie PolyGel februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlPolyGel3-6 maanden€369,00Meer informatie
PolyGel digitaal vanuit huis

Combineer werk, privé en jouw studie!

De opleiding PolyGel online thuis volgen

Wil jij promotie maken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Hoe jouw situatie er ook uitziet, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is gewoon een kwestie van doen. Deze website kan helpen bij het vinden van een studie. Hier check & vergelijk je een breed spectrum van thuiscursussen en opleidingen (beroeps) waardoor jij je doelen kan bereiken. Wil je verder leren binnen het domein Nail Styling? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie PolyGel(duaal of voltijd). In deze cursus leer je de onderdelen van het vak, zonder strakke deadlines. Uitstekend te combineren met je huidige baan, muzikale bezigheden en een druk gezinsleven.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een cursus PolyGel is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Ben jij overtuigd? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Het leren gaat beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt de lesmaterialen doorkijken en colleges terugkijken. Natuurlijk heb je regelmatig contact met een ervaren docent.
 6. Als je alles gehaald hebt krijg je het (branche)diploma. Zo voeg je waarde toe aan je CV.

Wat zijn de huidige kosten van een PolyGel thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom zijn de kosten zo laag? In de regel kan je zonder prijzige fysieke boeken. Een belangrijk deel van het lesmateriaal open je gewoon via internet op jouw tablet, smartphone of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en werken ze met minder dure docenten. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleiderdie jou ondersteunt. De opleiding PolyGel wordt al aangeboden vanaf €369,00 bij het instituut Thuiscursus.nl. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • Toegang tot digitaal naslagwerk.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Veelgestelde vragen over thuis een studie volgen

Veel Nederlanders willen een thuisstudie volgen. Zelf kiezen waar en wanneer je studeert en de uitgebreide database met cursussen is een belangrijke reden. Aan de andere kant is er ook best wat onduidelijkheid. Kan men zomaar ineens een studie starten, en is het niveau niet te hoog? In de volgende paragraaf vind je de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige PolyGel thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus PolyGel: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof is grotendeels digitaal. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Binnen afzienbare tijd krijg je de benodigde boeken ook thuis (indien gewenst). De cursus heeft een looptijd van om en nabij de 3-6 maanden. Als je veel tijd hebt hoeft het niet eens zo lang te duren. Onverwachte drukte? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn doorgaans voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een erkende MBO- of HBO opleiding? In dat geval ligt het vaak wel iets complexer. In de regel is een specifieke PolyGel vooropleiding noodzakelijk. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of een specifiek overgangsbewijs. In de gratis studiegids vind je de benodigde specificaties betreffende de toelatingseisen van deze cursus.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van bedrijven als Nederlands Talen Instituut (NTI) zijn bekeken door het ministerie van Onderwijs en goedgekeurd. Dit wil zeggen dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als ROC van Amsterdam. Bovendien ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een gerenommeerd branchediploma zoals NL Actief. Bij een deel van de (hobby)cursussen is een officieel instituutsdiploma ook mogelijk. Zo is het voor iedereen duidelijk dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik ook kiezen voor een klassikale opleiding?
Flink wat aanbieders beschikken over een PolyGel klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: leren van je studiegenoten, direct antwoord op vragen en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Minder fijn: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Tevens is tarief van klassikaal studeren ten opzichte van thuisopleidingen hoger bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De grote Nederlandse opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Op deze plek bekijk je de essentiële informatie voor je cursus en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefenexamens, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, oefeningen, webinars, video’s. Je kunt hier ook projecten uploaden, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-polygel

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Het assortiment opleidingen breidt jaarlijks uit. Bijvoorbeeld Webshop starten tot een opleiding als Sportmanagement, en uiteraard ook de PolyGel zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen matcht met mijn privé situatie? In de beschrijving hierna vergelijk jij zelf de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Studie in jouw eigen tempo afronden
 2. LOI: Erkende en enige particuliere hogeschool met overheidskeurmerk voor kwaliteitszorg, ITK
 3. NTI: Je ziet stap voor stap wat je moet lezen, oefenen en welk huiswerk je kunt maken.
 4. Laudius: Optioneel afsluiten met Open Boek examen
 5. Thuiscursus.nl: Examen afleggen is inbegrepen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Naast je baan een thuisstudie PolyGel online versneld volgen is haalbaar rond de €369,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Jouw studiekosten zijn namelijk een interessante aftrekpost in je belastingaangifte. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) zijn de studiekosten netto nog weer lager. Deze specifieke kosten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Opmerking: er zijn wel strenge voorwaarden (februari 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een studie waarbij je competenties leert voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan. De belangrijkste details:

 • De cursus is geschikt voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het moet gaan om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten in kwestie zijn ten minste €250,00 (p/jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studie?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets dat veel managers graag willen faciliteren. De oorzaak daarvan? Je organisatie heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarbij kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Vaak is er een speciaal studiebudget voor een afstandsopleiding PolyGel. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, er is vaak meer mogelijk dan jij denkt.

Zie jij ook de populariteit van PolyGelnagels groeien? En wil je dit innovatieve nagelproduct ook aan jouw klanten aanbieden? Zorg dan dat je snel met de allernieuwste trend kunt werken!

PolyGel is de juiste keuze als je niet kunt kiezen tussen gel en acryl, want het combineert het beste van twee werelden. Sterker dan gel, makkelijker werkbaar dan acryl én lichter dan beiden. Het aanbrengen ervan is simpeler dan bij de andere gelnagels. Het grootste verschil is dat PolyGel niet uithardt. Je brengt het als bolletje aan op de nagel en kunt ermee blijven vormen en experimenteren. Het uitharden gebeurt onder een speciale lamp.

Ontdek de nieuwste technieken voor het professioneel aanbrengen van PolyGel!


Content
 • De voordelen van PolyGel
 • De juiste technieken voor een optimaal resultaat
 • Het professioneel aanbrengen van PolyGel
 • Het bijwerken van nagels met PolyGel

Competences
 • Jij kent alle voordelen van PolyGel en weet deze over te brengen naar je klanten
 • Jij brengt professioneel PolyGel aan bij je klanten
 • Jij laat je klanten tevreden naar huis gaan met prachtige en stevige nagels

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie