nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Professioneel kindercoach

De cursus Professioneel kindercoach op afstand volgen, op jouw eigen tempo? Dankzij de vergelijker van thuisstudies ontdek je goed aangeschreven thuisopleidingen en studies om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Onderwijs en Pedagogiek. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of wellicht een cursus om je kennis te verbreden? Doorzoek en vergelijk probleemloos veel gekozen zelfstudies en thuiscursussen van respectabele opleiders als NTI en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Professioneel kindercoach! Studeren op je eigen tempo, een prettige online leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kun je al volgen vanaf €1046,40 bij LOI.

 • Goed te combineren met werk.
 • Online omgeving met lesmateriaal.
 • Leraren uit het werkveld.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juli 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Vergelijk thuisstudies Professioneel kindercoach juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIProfessioneel kindercoach12 maanden€1046,40Meer informatie
Professioneel kindercoach thuis volgen

Flexibel studeren met uitstekende begeleiding

De opleiding Professioneel kindercoach op afstand volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat je denkniveau ook is, iedereen vind het leuk om te leren. Alleen, je moet wel zelf initiatief nemen! De website thuisstudiezoeken.nl is daarbij het ideale startpunt. Hier check je honderden thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Onderwijs en Pedagogiek? Een goede optie is de online thuisstudie Professioneel kindercoach(duaal of voltijd). In deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, zonder strakke deadlines. Het is goed te doen samen met jouw huidige werk, sportactiviteiten en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis studeren?
Inschrijven voor een cursus Professioneel kindercoach gaat erg gemakkelijk. Hieronder vind je alle details:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je meteen inloggen.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op eigen tempo de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelf wordt je ondersteund door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt krijg je het (branche)diploma. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de tarieven van een Professioneel kindercoach thuisopleiding?

Het echte pluspunt van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Een groot deel van wat behandeld wordt vind je in jouw digitale leeromgeving op jouw PC, smartphone of iPad. Verder heb je geen reiskosten, en zijn er minder dure docenten. Vaak bieden ze een persoonlijke begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Professioneel kindercoach is er al vanaf €1046,40 bij o.a. LOI. De kosten worden gevormd door:

 • Het lesmateriaal (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • Altijd en overal toegang tot de oefenstof.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Bekijk de FAQ met veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groeiend aantal volwassenen kiezen voor een studie aan huis. De aanwezige flexibiliteit en de uitgebreide database met cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Wat moet ik me erbij voorstellen, en sluit het aan bij mijn wensen? Hierna bespreken we kort de vragen die we het meest horen over zelfstandige Professioneel kindercoach thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Professioneel kindercoach: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Veel van de lesmaterialen zijn namelijk online. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je doorgaans dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De cursus kost je pakweg 12 maanden. Als je veel tijd hebt kan het soms nog een stuk sneller. Even studeren op een lager pitje? Je kunt de studietijd wat oprekken, maar de maandelijkse kosten blijven wel doorlopen.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. Cursussen en trainingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Ben je aan het kijken naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. In de regel is een dergelijke Professioneel kindercoach vooropleiding wel een minimum. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ toetsof een bepaald certificaat. In de gratis brochure achterhaal je alle relevante details betreffende de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsinstellingen zoals onder andere Nationale Handelsacademie (NHA) worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze afstandopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als Webster University. Bovendien kan je ook rekenen op een gerenommeerd branchediploma zoals NL Actief A. Bij korte cursussen en trainingen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op die manier laat jij zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Vergeet dit dan ook niet op jouw CV te vermelden.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
De meeste opleidersbeschikken over een Professioneel kindercoach klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, meer directe feedback van je docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Het minpunt is: je kunt niet zomaar ergens beginnen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. Ook is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Hoe werkt de digitale leeromgeving?
De populaire opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Online check je de noodzakelijke software en documentatie voor je cursus en heb je contact met jouw docent. Via deze portalen log je in om de volgende zaken te bekijken: praktijkvoorbeelden, video’s, geluidsbestanden, oefeningen, het lesmateriaal, oefenexamens. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-professioneel-kindercoach

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dit loopt van Tsjechisch tot bijvoorbeeld HBO EEG, en nu dus ook de Professioneel kindercoach zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen rijmt met mijn ambities? In het volgende overzicht behandelen we de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Gratis studiegids aanvragen
 2. LOI: Vakkundige docenten
 3. NTI: Online beroepskeuzetest
 4. Laudius: De unieke Stap voor stap methode
 5. Thuiscursus.nl: Uitstekend te combineren met een drukke baan
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een thuisstudie Professioneel kindercoach online versneld volgen doe je vanaf €1046,40. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. Jouw studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Instellingsgeld, lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • De benodigde vakliteratuur en lesstof

Opgelet: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een volwaardige opleiding die gericht is op jouw huidige- of toekomstige baan. De belangrijkste details:

 • De studie draagt direct bij aan je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden.
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen: er moet begeleiding zijn van LOI.
 • Jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor de betaling van de studiekosten.
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250,00 (p/jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn opleiding betalen?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De reden hiervoor? Je manager kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Bovendien mag jouw werkgever de studiekosten ook weer aftrekken. Een uitgebreide cursus via de werkgever starten is dus voor jullie beide relevant. Doorgaans kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Professioneel kindercoach. Ga eens om tafel met jouw manager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Heb je in je werk te maken met het coachen van kinderen? Werk je bijvoorbeeld op een kinderdagverblijf of ben je vrijwilliger bij een sportvereniging? Kies dan voor de LOI-opleiding Professioneel kindercoach! Tijdens de  cursus leer je alles over de verschillende ontwikkelingsfasen die kinderen doormaken en de kenmerken die daarbij horen. Je krijgt inzicht in het gedrag van kinderen en komt erachter welke moeilijkheden schuilgaan achter ‘lastig’ gedrag. Ook leer je hoe je met behulp van spel kinderen kunt coachen. Na afloop van de opleiding kun je als coach kinderen en ouders begeleiden.De opleiding Professioneel kindercoach sluit aan op de visie van Stichting Adiona: de beroepsorganisatie voor professionals binnen de vakgebieden kindercoaching en kinderyoga.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie