nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Scriptiecoach

De cursus Scriptiecoach zelfstandig thuis volgen? Geholpen door onze thuisstudie-vergelijker bekijk je de beste thuisstudies, cursussen en trainingen in de categorie Coaching. Wil je hogerop in je carrière? Wil je jouw eigen baas worden? Of gewoon zin in totaal iets nieuws? Neem de informatie door en vergelijk zonder problemen professionele thuiscursussen en studies van erkende aanbieders van thuisstudies als NHA en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Scriptiecoach! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €239,00 via o.a. Thuiscursus.nl.

 • Goed te combineren met werk.
 • Al je studie & lesmateriaal online.
 • Uitstekende docenten.
 • Voeg waarde toe aan je CV.
 • Studiekosten zijn vaak aftrekbaar.
 • In februari 2024 aantrekkelijk geprijsd.

Opleiders thuisstudie Scriptiecoach februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
Thuiscursus.nlScriptiecoach3-6 maanden€239,00Meer informatie
Scriptiecoach op eigen tempo thuis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding Scriptiecoach online thuis volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Wat er ook bij jou speelt, het aanbod is ontzettend groot! Het wordt tijd om gewoon te beginnen. Deze thuisstudie-vergelijker is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze plek vind je een scala aan studies, (hobby) cursussen en beroepsopleidingen die passen bij jouw doelen. Wil jij ook doorgroeien binnen de categorie Coaching? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Scriptiecoach(duaal of voltijd). In deze cursus krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder dat jij in de schoolbanken moet. Jij kan studeren op deze manier combineren met werk of een andere opleiding, muziek of sport en een druk gezinsleven.

Hoe werkt thuis een opleiding volgen?
Inschrijven voor een cursus Scriptiecoach is online snel te regelen. In het stappenplan van ons studie-team kan je er alles over lezen:

 1. Kies een van de uitgelichte opleiders en vind direct meer inhoudelijke info.
 2. Download de gratis studiegids of kies de optie voor een gratis proefles om er wat meer gevoel bij te krijgen.
 3. Ben jij overtuigd? Registreer je dan direct online.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als alles in orde is komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Je studietraject zal nu beginnen: op zelfgekozen momenten de lesmaterialen doorkijken en klassikaal onderwijs volgen. Vanzelfsprekend wordt je hierin begeleid door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond ontvang je een certificaat of diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele kosten Scriptiecoach thuisopleiding?

Een positief aspect van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet op jouw telefoon of PC (ook tablets). Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Wel bestaat er een mentor of coach die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Scriptiecoach kun je al volgen vanaf €239,00 via het instituut Thuiscursus.nl. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van Thuiscursus.nl.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Een thuisstudie was nog nooit zo eenvoudig

Alles wat je moet weten over thuisstudies- en cursussen (FAQ)

Een groot aantal medewerkers willen vanuit huis studeren. De maximale vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is het wat voor mij? Hierna vind je de meest gestelde vragen over zelfstandige Scriptiecoach thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de cursus?
Het belangrijkste pluspunt van een thuiscursus Scriptiecoach: je kan elke week starten met deze opleiding. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is krijg je soms dezelfde dag al het digitale lesmateriaal. Binnen afzienbare tijd krijg je de hele studiemap ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus kost je ongeveer 3-6 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is hoeft het niet eens zo lang te duren. Lukt het niet in deze periode? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit wisselt per type opleiding. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn er in principe voor iedereen. Heb je interesse in een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan moet je vaak wel voldoen aan bepaalde eisen. Soms is een specifieke Scriptiecoach vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). In de folder van de school tref je aanvullende informatie betreffende de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO-, HBO en Masteropleidingen van scholen zoals bijvoorbeeld Scheidegger zijn gekeurd door het ministerie van Onderwijs in Nederland. We kunnen dus zeggen dat deze opleidingen niets onderdoen voor een opleiding die je kunt volgen bij bijv. Hogeschool Dirksen. Mogelijk krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een echt branchediploma als NL Actief A. Als je kiest voor een meer hobbymatige cursus ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma kan een (toekomstig) werkgever zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Jouw CV zal hierdoor een flinke boost krijgen.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Verschillende scholen hebben ze mogelijkheid voor een Scriptiecoach klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: meer sociale interactie, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Het minpunt is: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren meer dan thuis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders beschikken over een speciale online leeromgeving. Op deze plek vind je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In deze internet omgeving zijn de volgende documenten te vinden: video’s, oefeningen, webinars, oefenexamens, het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden. Je kunt hier ook projecten uploaden, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-cursussen-scriptiecoach

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Onder andere NIMA Basiskennis Sales t/m Sportvoeding, en uiteraard ook de Scriptiecoach zelfcursus. Welke onderwijsinstelling matcht met mijn privé situatie? In de beschrijving hierna lees je over de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Al vanaf 1923 toegankelijk onderwijs voor iedereen
 3. NTI: Docenten met ervaring uit het vak
 4. Laudius: Je ontvangt 2 jaar lang gratis updates
 5. Thuiscursus.nl: Proefles ontvangen
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een professionele thuisstudie Scriptiecoach online versneld volgen is haalbaar rond de €239,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. Boeken, lesgeld e.d. mag je soms in mindering brengen op jouw belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. Deze specifieke producten mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Lesgeld, cursusgeld, collegegeld of examengeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Niet vergeten: er gelden strenge regels (februari 2024). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een opleidingdie belangrijk is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De belangrijkste details:

 • De studie draagt direct bij aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via Thuiscursus.nl.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De totale kosten zijn minimaal €250,00 (per 52 weken) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Het doen van een deeltijd studie wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De reden hiervoor? Jouw baas heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Tevens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via je werk volgen is dus voor beide partijen interessant. Steeds vaker mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Scriptiecoach. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Je weet als geen ander hoe het was om een scriptie te schrijven. Diep zuchten, nachten doorhalen, en als klap op de vuurpijl een writersblock. Klinkt bekend? Kortom, een hele grote uitdaging!

Als scriptiecoach help je studenten om niet onderdoor te gaan aan hun scriptie. Je denkt mee, biedt een luisterend oor en bent een stok achter de deur. Waar nodig breng je structuur aan in de ‘brei’, motiveert en geeft het goede voorbeeld.

Kunnen je eigen academische kwaliteiten ook wel een opfrisser gebruiken? In deze thuisstudie leer je de kunst van data verzamelen, hoe je zonder knipperen een probleemstelling schrijft en een vlekkeloze bronvermelding hanteert. Het resultaat? Een academisch levenswerk waar je helemaal blij van wordt!


Content
 • Functiebeschrijving van de scriptiecoach
 • Enkele kernbegrippen rond het voeren van onderzoek
 • Het opstellen van een onderzoeksvraag
 • Grasduinen in de literatuur
 • Methodiek
 • Statistiek
 • Het schrijven van een scriptie
 • Presentatietechnieken
 • Time Management

Competences
 • Het schrijven van een scriptie
 • Time management
 • Coaching

Thuiscursus.nl opleidingsinformatie
Thuiscursus.nl Opleidingen

Plaats een reactie