nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Vakopleiding Payroll Services

De cursus Vakopleiding Payroll Services digitaal volgen? Dankzij onze vergelijker check & vergelijk je alle erkende thuisstudies, cursussen en trainingen waarmee jij verder komt binnen het domein Administratie. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of misschien iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Lees info en vergelijk gemakkelijk populaire thuisstudies van toonaangevende onderwijsinstellingen als Thuiscursus.nl en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een thuiscursus Vakopleiding Payroll Services! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, een gratis proefles volgen, en topdocenten uit het vak. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €1188,00 bij bijvoorbeeld LOI.

 • Studeren wanneer jou het uitkomt.
 • Gebruiksvriendelijke online leeromgeving.
 • Goede begeleiding en feedback.
 • Actuele lesmaterialen en voorbeelden.
 • Goedkoper dan het reguliere onderwijs.
 • In februari 2024 goedkoop aangeboden.

Overzicht thuisstudies Vakopleiding Payroll Services februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIVakopleiding Payroll Services (VPS®)12 maanden€1188,00Meer informatie
Vakopleiding Payroll Services (VPS®) thuis volgen

Een erkende thuisstudie op jouw eigen tempo

De opleiding Vakopleiding Payroll Services flexibel vanuit huis starten

Wil jij promotie maken? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat jouw niveau ook is, iedereen vind het leuk om te leren. Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze website komt dan om de hoek kijken. Op deze website check je veel verschillende thuisstudies, taal- en hobbycursussen die jou helpen naar jouw volgende doel. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Administratie? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Vakopleiding Payroll Services (VPS®)(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze cursus doe je in korte termijn veel kennis op, altijd waar en wanneer jij wilt. Jij kan studeren op deze manier combineren met je huidige baan, muzikale bezigheden en jouw gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Inschrijven voor een cursus Vakopleiding Payroll Services is niet ingewikkeld. In het onderstaande stappenplan leggen we het beknopt uit:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Lijkt het wat? Wacht dan niet langer en schrijf je in.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: je kunt waar en wanneer je wilt het lesmateriaal doornemen en examens maken. Uiteraard wordt je ondersteund door een ervaren docent.
 6. Wanneer je alle thema’s gehad hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele kosten Vakopleiding Payroll Services thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving met een macbook, ipad of telefoon. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Normaal gesproken is er een coach of begeleider die jou ondersteunt. De opleiding Vakopleiding Payroll Services (VPS®) kun je al volgen vanaf €1188,00 bij o.a. LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De leerstof (altijd online, soms gedeeltelijk ook hardcopy).
 • Een persoonlijke begeleider van LOI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Flexibel thuis een opleiding doen

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een aanzienlijk aantal arbeiders zien hun kansen in een zelfstudie. De hoge mate van flexibiliteit en het enorme aanbod maakt het ook steeds gemakkelijker. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In de volgende paragraaf bespreken we kort de meest urgente vragen m.b.t. zelfstandige Vakopleiding Payroll Services (VPS®) thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Vakopleiding Payroll Services: je kan elke week starten met deze opleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je soms binnen een paar minuten de online lesmaterialen. Een paar dagen later krijg je de hele studiemap ook thuis (dit verschilt per opleiding). De cursus kun je afronden plusminus 12 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het soms nog een stuk sneller. Heb je het erg druk, en wil je even de rem erop? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat verschilt per studie. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn doorgaans voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een HBO-studie of master? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In sommige gevallen is een dergelijke Vakopleiding Payroll Services vooropleiding vereist. Als alternatief vragen ze vaak een 21+ examenof een diploma van het voortgezet onderwijs. In de folder van de school kun je terecht voor alle relevante details ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van aanbieders zoals bijvoorbeeld NHA zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Je mag er dan op vertrouwen dat deze opleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij IVA Driebergen Business School. Tevens krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals NL Actief A. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Daarmee kan een (toekomstig) werkgever zien dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Verschillende onderwijs-bedrijven beschikken over een Vakopleiding Payroll Services klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, meer individuele begeleiding en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Een negatief punt is: het is eigenlijk wel noodzakelijk om de lessen aanwezig te zijn. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
Vrijwel alle opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. In deze omgeving vind je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en heb je contact met jouw docent. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefeningen, video’s, oefenexamens, geluidsbestanden, praktijkvoorbeelden, webinars. Ook kan je opdrachten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-cursussen-vakopleiding-payroll-services

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dat gaat van MBO Medewerker marketing en communicatie tot aan Hooggevoeligheidscoach, en tegenwoordig dus ook de Vakopleiding Payroll Services zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen matcht met mijn situatie? In onderstaande paragraaf beschrijven we kort de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: De beste prijs-kwaliteitverhouding
 2. LOI: Hulp bij het kiezen van een studie
 3. NTI: Duizenden tevreden studenten
 4. Laudius: Online bibliotheek
 5. Thuiscursus.nl: Prettige digitale leeromgeving
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een thuisstudie Vakopleiding Payroll Services (VPS®) online versneld volgen kan voor een bedrag van €1188,00. In veel gevallen kan het nog een stukje voordeliger. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) zijn in veel gevallen een aftrekpost. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De belangrijkste elementen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Verplichte leermiddelen (bijv. boeken)

Niet vergeten: niet elke studie komt in aanmerking (februari 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus of studie die iets bijdraagt aan jouw huidige- of toekomstige baan. Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De opleiding is belangrijk voor jouw huidige werk, of jouw toekomstige werk.
 • Het gaat om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • De studiekosten die je maakt zijn ten minste €250 (per 52 weken) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Kan mijn werkgever mijn studie betalen?
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Wat is daarvan de reden? Je werk / collega kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Ook kan collegegeld zakelijk worden opgevoerd als kosten. Een professionele opleiding volgen via jouw werkgever heeft dus veel verschillende voordelen. Regelmatig kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Vakopleiding Payroll Services. Ga eens om tafel met jouw manager, en haal meer uit je talenten en interesses.

Wil je je bestaande kennis over loonadministratie verdiepen en verbreden? Of ben je als salarisadministrateur klaar voor de volgende stap? Volg dan de Vakopleiding Payroll Services (VPS®). Leer sociale en fiscale wetgeving te interpreteren en toe te passen binnen een organisatie. Doe extra kennis op over HRM, de administratieve organisatie, financiële- en salarisadministratie, accounting en budgettering. En ontwikkel daarnaast goede communicatieve vaardigheden. Na afloop behaal je het erkende praktijkdiploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering en ben je een allround payroll professional.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie