nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Wiskunde voor gevorderden

De cursus Wiskunde voor gevorderden op afstand volgen? Middels www.thuisstudiezoeken.nl vind je erkende thuisstudies en opleidingen om verder te groeien binnen het vakgebied Administratie. Je carrière een nieuwe impuls geven? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of gewoon een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Neem de informatie door en vergelijk direct kwalitatieve thuisopleidingen van betrouwbare afstandsopleiders als Scheidegger en begin morgen al met een thuiscursus Wiskunde voor gevorderden! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, een gratis proefles volgen, en docenten uit het werkveld. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €396,00 via o.a. LOI.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Het laagste lesgeld.
 • In februari 2024 scherpe tarieven.

Opleiders thuisstudie Wiskunde voor gevorderden februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIWiskunde voor gevorderden4 maanden€396,00Meer informatie
Wiskunde voor gevorderden zelf thuis volgen

Up-to-date lesmateriaal en docenten uit het vak

De opleiding Wiskunde voor gevorderden op afstand volgen

Vind je het tijd voor een promotie? Zoek je een uitdaging in een heel andere branche? Wat er ook bij jou speelt, er is altijd een geschikte thuisstudie! Het is nu aan jou om er werk van te maken. Deze website is een handige manier om te beginnen met zoeken. Op deze website vergelijk je veel verschillende thuisopleidingen en taal/hobbycursussen waarmee je verder komt in jouw huidige of nieuwe carrière. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Administratie? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie Wiskunde voor gevorderden(duaal of voltijd). Door deze cursus leer je de onderdelen van het vak, zonder strakke deadlines. Je kunt het prima combineren met een baan, buitenschoolse activiteiten en andere bezigheden.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Starten met een cursus Wiskunde voor gevorderden gaat erg gemakkelijk. In het volgende stukje vind je alle details:

 1. Selecteer de gewenste opleider en check de verschillende mogelijkheden.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of vraag een gratis proefles aan om te bekijken of deze lesstof bij jou past.
 3. Ben je enthousiast? Registreer je dan direct online.
 4. Je aanvraag zal nu worden beoordeeld. Als alles in orde is krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. De studie kan beginnen: waar en wanneer jij wilt lesstof en boeken doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Bij alle opleiders wordt je ondersteund door een docent met ervaring uit de praktijk.
 6. Zodra je alle punten behaald hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele tarieven Wiskunde voor gevorderden thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Een groot deel van wat behandeld wordt open je gewoon via internet, bijvoorbeeld op jouw PC, smartphone of iPad. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten benodigd. Doorgaans zijn er persoonlijke mentoren en coaches die helpen bij vragen en problemen. De opleiding Wiskunde voor gevorderden kan men aanschaffen vanaf €396,00 bij bijvoorbeeld LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De leerstof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vakkundige mentor van LOI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Het afleggen van (her)examens.
 • Altijd met certificaat / accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Een groeiend aantal werkenden willen een thuisstudie volgen. Het zelf kunnen bepalen en het enorme aanbod zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan ik zomaar beginnen, en is deze opleiding wel geschikt? In het volgende gedeelte geven we antwoord op de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Wiskunde voor gevorderden thuisstudies.

Kan ik direct starten met de cursus?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Wiskunde voor gevorderden: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Zodra jouw inschrijving afgerond is ontvang je doorgaans dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Dezelfde week krijg je de benodigde boeken ook thuis (niet verplicht bij alle studies). De cursus kun je afronden pakweg 4 maanden. Als je veel tijd hebt hoeft het niet eens zo lang te duren. Past de studie even niet in jouw drukke agenda? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. De meeste (hobbymatige) cursussen stellen geen strenge eisen. Ben je op zoek naar een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. Soms is een passende Wiskunde voor gevorderden vooropleiding een harde eis. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ toets of een ECV-certificaat. Via de site van de onderwijsinstelling bekijk je de benodigde specificaties m.b.t. de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van aanbieders als o.a. NTI voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze diploma’s net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld STC. Daarbij krijg je bij deze thuiscursussen doorgaans een erkend branchediploma zoals branchediploma pedicure. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Zo maak jij kenbaar dat je bepaalde vaardigheden hebt aangeleerd. Erg waardevol dus voor je CV (als aanvulling).

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Verschillende onderwijs-bedrijven beschikken over een Wiskunde voor gevorderden klassikaal. Het aantrekkelijke van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en je hebt meer een stok achter de deur. Er zijn ook nadelen: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
De meeste opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Hier raadpleeg je belangrijke info rondom jouw cursus en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In deze speciale omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefenexamens, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, webinars, geluidsbestanden, video’s. Je kunt hier ook projecten uploaden, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-wiskunde-voor-gevorderden

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Je kunt vrijwel alles online studeren. Dat gaat van Geschiedenis van Nederland t/m HBO Statistiek, en natuurlijk de Wiskunde voor gevorderden zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen sluit aan op mijn situatie? Hierna benoemen we de beste thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 2. LOI: Verplichte literatuur is vrijwel altijd inbegrepen
 3. NTI: Praktijkgerichte docenten
 4. Laudius: Binnen 1 minuut starten
 5. Thuiscursus.nl: Ook universitair en hoger onderwijs
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Zijn studiekosten belastingtechnisch aftrekbaar?

Een hoogwaardige thuisstudie Wiskunde voor gevorderden online versneld volgen is mogelijk vanaf €396,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De studiekosten kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kunnen veel mensen toch hun studiekosten betalen. De belangrijkste producten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Boeken of bepaalde software

Opgelet: er gelden strenge regels (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een studie waar je kennis opdoet voor jouw huidige- of toekomstige baan. Het gaat dan om de volgende voorwaarden:

 • De cursus is geschikt voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dit houdt in dat er een begeleider of docent bij betrokken is van LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De kosten die je opvoert komen minimaal uit op €250 (per jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. Wat is daarvan de reden? Je werk / collega kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Overigens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een relevante opleiding via jouw werkgever afronden is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Standaard kun je gebruik maken van een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Wiskunde voor gevorderden. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Wil je je wiskundige kennis verbreden? Bijvoorbeeld, omdat je met cijfers wil werken of een HBO-opleiding wil volgen, waarbij voorkennis van wiskunde wordt gevraagd? Kies dan voor de cursus Wiskunde voor gevorderden. Deze cursus brengt je wiskundige kennis en vaardigheden in korte tijd naar HAVO/VWO-niveau. De belangrijkste aspecten van wiskunde B worden uitgebreid behandeld. Van vergelijkingen en ongelijkheden tot logaritmen en meetkundige figuren. Ook is er aandacht voor het uitvoeren van wiskundige berekeningen met een grafische rekenmachine. Na afloop ben je helemaal thuis in de wereld van getallen en formules.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie