nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Zelf taarten maken

De cursus Zelf taarten maken op afstand volgen, op jouw eigen tempo? D.m.v. onze vergelijkingstool bekijk je alle erkende thuisstudies, cursussen en trainingen om verder te groeien binnen het vakgebied Cultuur en creatief. Wil je hogerop in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of anderzijds iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Lees info en vergelijk moeiteloos tientallen relevante zelfstudies en thuiscursussen van respectabele opleiders als Laudius en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van een thuiscursus Zelf taarten maken! Een opleiding die past bij je denkniveau, het meest actuele lesmateriaal, en uitstekende vakdocenten. Deze cursus is beschikbaar vanaf €349,50 bij bijvoorbeeld NTI.

 • Volledige vrij en flexibel studeren.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Leraren uit de praktijk.
 • Praktijkgericht studeren.
 • Mogelijke compensatie via de werkgever.
 • In februari 2024 voordelige tarieven.

Alle thuisstudies Zelf taarten maken februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIZelf taarten maken6 maanden€349,50Meer informatie
Zelf taarten maken online vanuit huis

Studeer op afstand op jouw eigen tempo

De opleiding Zelf taarten maken voordelig vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Wat jouw niveau ook is, iedereen kan studeren en leren. Maar je moet wel ergens beginnen. Onze thuisopleiding-vergelijker is in ieder geval een goed startpunt. Op deze plek kom je in aanraking met tientallen opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Cultuur en creatief? Dit kan bijvoorbeeld met de online thuisstudie Zelf taarten maken(duaal of voltijd). Aan de hand van deze cursus verdiep jij je volledig in het vak, zonder strakke deadlines. Een mooie oplossing als je wilt studeren naast jouw huidige baan, sportactiviteiten en jouw gezin.

Hoe werkt zo’n thuisstudie precies?
Beginnen met een cursus Zelf taarten maken gaat erg gemakkelijk. In het volgende stukje leggen we dit precies uit:

 1. Klik op een van de opleiders en zoek uit welke opleiding bij je past.
 2. Vraag direct de gratis studiegids online aan of neem direct een gratis proefles om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Wanneer alle privé-gegevens kloppen ontvang je het lesmateriaal en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: waar en wanneer jij wilt de verschillende lesmaterialen samenvatten en klassikaal onderwijs volgen. Logischerwijs wordt je hierin begeleid door een vakkundige docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een passend diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Hoeveel kost een Zelf taarten maken thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat daar de reden voor is? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel van de documentatie kun je via internet bekijken met jouw smartphone, tablet of laptop. Ook qua reiskosten ben je voordelig uit, en zijn er minder docenten benodigd. Wel zijn er persoonlijke mentoren en coaches die jou ondersteunt. De opleiding Zelf taarten maken kun je bestellen vanaf €349,50 via de onderwijsinstelling NTI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle theorie en opdrachten (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vakkundige mentor van NTI.
 • Waar en wanneer jij wilt toegang tot de lesstof.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Ontvang een getuigschrift / diploma (accreditatie).
Ontdek het gemak van thuis studeren

Binnen no-time een echte opleiding starten

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een studie aan huis. De hoge mate van flexibiliteit en het grote aanbod aan opleidingen zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Kan ik zomaar beginnen, en is het wat voor mij? In het volgende gedeelte beantwoorden we de vragen die we het meest horen over zelfstandige Zelf taarten maken thuisstudies.

Op welke termijn kan ik beginnen met de cursus?
Een van de grootste voordelen van een thuiscursus Zelf taarten maken: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. Dat komt ook omdat veel van de lesstof digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je doorgaans binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Binnen 1 week worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (dit verschilt per opleiding). De cursus is vaak af te ronden in gemiddeld 6 maanden. In de praktijk kan het een stuk sneller. Even studeren op een lager pitje? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Gaat het om een MBO of HBO studie voor lange termijn? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Normaal gesproken is een dergelijke Zelf taarten maken vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Het kan ook gaan om een 18-plus toets of ECV (Erkenning van elders verworven competenties). Via de site van de onderwijsinstelling achterhaal je de verdere details aangaande de toelatingseisen van deze cursus.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van instellingen als bijvoorbeeld NTI worden erkend door het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze thuisstudies gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Prinsentuin College. Tevens ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een waardevol branchediploma als branchediploma schadebehandelaar. Bij de wat kleinere opleidingen en hobbycursussen kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Daarmee kan een (toekomstig) werkgever zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Ik wil graag klassikaal studeren, kan dat?
Meerdere onderwijs-bedrijven geven ook een Zelf taarten maken klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, meer individuele begeleiding en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Onthoud wel: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn een aantal start periodes per jaar. Ook zijn de kosten van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De meeste opleiders bieden een online leeromgeving. Via dit systeem vind je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en kan er contact worden gezocht met de docenten. In de digitale leeromgeving tref je zaken als oefeningen, praktijkvoorbeelden, oefenexamens, webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en krijg je persoonlijke feedback.


thuisstudie-cursussen-zelf-taarten-maken

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is iets waar steeds meer mensen mee beginnen. Er zijn talloze thuisstudies waar je uit kunt kiezen. Denk aan Blockchain fundamentals t/m Dakdekker, en sinds kort dus ook de Zelf taarten maken zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling relevant is voor mijn wensen en situatie? Bijgaand vind je onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Erkenning door het ministerie van onderwijs
 2. LOI: Ruim 1.000 opleidingen om uit te kiezen
 3. NTI: Ook zakelijke opties
 4. Laudius: Online bibliotheek
 5. Thuiscursus.nl: Duizenden tevreden studenten
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Een echte thuisstudie Zelf taarten maken online versneld volgen kost om en nabij de €349,50. Maar het kan nog goedkoper. De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) vallen de studiekosten dus nog een stuk lager uit. De belangrijkste elementen kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Collegegeld / cursusgeld
 • Studiemiddelen als boeken en software

Let op: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). Het is alleen toe te passen bij kosten voor een volwaardige opleiding waarbij je competenties leert voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Houd je strikt aan de volgende condities:

 • De cursus is gericht op jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Er is sprake van een leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van NTI.
 • Jij zelf, privé, de studiekosten betaald (geen zakelijke compensatie).
 • Jouw totale kosten bedragen minimaal €250 (per 12 maanden) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Een training, cursus of deeltijd thuisstudie volgen wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. Hoe komt dit? Jouw werkgever kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een relevante opleiding via de werkgever doen heeft pluspunten voor beide partijen. Bij veel bedrijven mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Zelf taarten maken. Klop gerust eens aan bij jouw werkgever, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Wil je de lekkerste taarten maken? Geen kant-en-klare recepten, maar je eigen deeg en beslag maken? Tijdens de NTI cursus Zelf taarten maken leer je stap voor stap hoe je de mooiste en lekkerste taarten zelf maakt! Verbaas iedereen in je omgeving met de mooiste taarten die uit jouw eigen keuken komen! Met deze cursus van het NTI bak je binnen een mum van tijd perfecte taarten. Start vandaag nog!

Daarom kies je voor Zelf taarten maken van het NTI:

 • Inclusief gratis workshop
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Elke dag starten
 • Bepaal je eigen studietempo

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie