loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Zelfstandig professioneel kindercoach

De cursus Zelfstandig professioneel kindercoach comfortabel vanuit huis volgen? Aan de hand van deze thuisstudie vergelijker tref je alle erkende thuisopleidingen en studies in de categorie Onderwijs en Pedagogiek. Verder komen binnen jouw huidige carrière? Bijvoorbeeld door ondernemer te worden? Of anderzijds iets leren wat volledig buiten jouw vakgebied ligt? Bekijk en vergelijken gemakkelijk professionele studies en thuiscursussen van toonaangevende onderwijsinstellingen als Fontys en wie weet begin jij volgende week al met een thuiscursus Zelfstandig professioneel kindercoach! Studeren op je eigen tempo, het meest actuele lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze cursus kun je vanuit huis volgen vanaf €1281,60 bij een opleider als LOI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Prettige online leeromgeving.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Altijd 100% actuele lesstof.
 • Geen verplichtingen rondom aanwezigheid.
 • In december 2020 scherpe kortingen.

Overzicht thuisstudies Zelfstandig professioneel kindercoach december 2020

AanbiederStudienaamKostenTijdsduurInschrijflink
LOIZelfstandig professioneel kindercoach18 maanden€1281,60Meer informatie
Zelfstandig professioneel kindercoach thuis volgen

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Zelfstandig professioneel kindercoach op afstand volgen

Groeien naar een hogere functie? Wil je aan de slag in een heel andere sector? Op welk niveau jij ook denkt; iedereen kan studeren en leren. Jij hoeft alleen nog maar te starten. De website thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Middels onze vergelijker check & vergelijk je een grote variëteit aan thuisstudies, taal- en hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je jezelf ontwikkelen binnen het domein Onderwijs en Pedagogiek? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie Zelfstandig professioneel kindercoach(duaal of voltijd). Via deze cursus leer je de belangrijkste vaardigheden, volledig op jouw eigen tempo. Ideaal als je studeren moet combineren met je huidige baan, vrijetijdsbesteding en jouw gezin.

Hoe werkt het precies?
Inschrijven voor een cursus Zelfstandig professioneel kindercoach is niet moeilijk. In het volgende stukje geven we hierop een korte toelichting:

 1. Selecteer de gewenste opleider en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Laat een gratis studiegids opsturen, of vraag een gratis proefles aan om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als je voldoet aan de toelatingseisen worden de lesmaterialen naar je verstuurd en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: op de momenten dat je tijd hebt de verschillende lesmaterialen samenvatten en toetsen / examens maken. Vanzelf krijg je begeleiding van een professionele docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele prijs Zelfstandig professioneel kindercoach thuisopleiding?

Een bijkomend voordeel van de online thuiscursus via afstandsonderwijs, is de relatief voordelige prijs die je betaald i.v.m. klassikale opleidingen. Wat is hiervan de reden? Er wordt niet van je verwacht veel boeken te kopen. Veel theorie en opdrachten check je simpelweg digitaal met een tablet, smartphone of laptop. Natuurlijk zijn jouw reiskosten veel lager en de inzet van docenten kan efficiënter geregeld worden. Vaak is er een vast aanspreekpunt aanwezig die jou door het traject helpen. De opleiding Zelfstandig professioneel kindercoach is er nu al vanaf €1281,60 via bijvoorbeeld LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De studiestof (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Altijd een eigen mentor van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis studeren waar en wanneer je wil

Zonder moeite een opleiding aan huis volgen

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de Hollanders investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en het grote aanbod aan opleidingen maakt het alleen maar leuker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Kan men zomaar ineens een studie starten, en past het bij mijn ambities? In de volgende paragraaf geven we antwoord op de meest gestelde vragen over zelfstandige Zelfstandig professioneel kindercoach thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de cursus?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Zelfstandig professioneel kindercoach: studeren op de momenten wanneer het jou past. De lesstof is grotendeels digitaal. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je dikwijls dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Binnen afzienbare tijd krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De cursus heeft een studietijd van plusminus 18 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kan het een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Dit verschilt per studie en aanbieder. Korte opleidingen en cursussen zijn erg flexibel in hun starteisen. Ambieer je een HBO / WO opleidingstraject? Dan gelden in veel gevallen toelatingseisen. In sommige gevallen is een dergelijke Zelfstandig professioneel kindercoach vooropleiding een harde eis. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 18+ examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. In de gratis brochure lees je extra info ten aanzien van de toelatingseisen van deze cursus.

Wat is het behaalde diploma waard?
De studies op MBO, HBO en WO denkniveau van instellingen zoals bijvoorbeeld LOI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je mag er dan op vertrouwen dat deze afstandopleidingen net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld Oysterwyck Hogeschool. Verder ontvang je na het volgen van thuisstudies soms een officieel branchediploma als Visagie Branchediploma. Bij een deel van de (hobby)cursussen zal er ook sprake zijn van een officieel instituutsdiploma. Dankzij dit diploma maak jij kenbaar dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
De meeste instellingen beschikken over een Zelfstandig professioneel kindercoach klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: je kunt veel leren van andere cursisten, direct antwoord op vragen en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder prettig: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat is mijn persoonlijke digitale leeromgeving?
Veel opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Op deze plek download je alles wat je nodig hebt voor jouw cursus en kan je bijvoorbeeld vragen stellen. In jouw online omgeving log je in om de volgende zaken te bekijken: oefenexamens, webinars, het lesmateriaal, geluidsbestanden, oefeningen, praktijkvoorbeelden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en volgt – indien nodig – de reactie van jouw docent.


thuisstudie-cursussen-zelfstandig-professioneel-kindercoach

Onderwijsinstellingen vergelijken december 2020

Steeds meer volwassenen beginnen met studeren op afstand. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Onder andere SPH: Het ondersteuningsplan tot Secretaresse, en dus ook de Zelfstandig professioneel kindercoach zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen past bij mijn privé situatie? Bijgaand kun je meer vinden over de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Flexibel studeren waar en wanneer jij wil
 2. LOI: Gratis studiegids aanvragen
 3. NTI: Studeren op jouw moment en jouw manier
 4. Laudius: Moderne Online Campus (online omgeving)
 5. NHBO: Ideaal in combinatie met drukke baan en gezinsleven
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een thuisstudie Zelfstandig professioneel kindercoach online versneld volgen is mogelijk vanaf €1281,60. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Zaken als collegegeld en lesmaterialen zijn in veel gevallen een aftrekpost. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De belangrijkste producten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Let op: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (december 2020). Het belastingvoordeel gaat alleen op bij een beroepsopleiding die van belang is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). Neem de volgende zaken in acht:

 • De cursus is van belang voor jouw huidige werk, of een nieuwe baan.
 • Het gaat duidelijk om een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten die je maakt zijn minimaal €250,00 (per jaar) tot een max van €15k.

Een opleiding volgen op kosten van je werkgever
Het doen van een deeltijd studie is iets dat veel managers graag willen faciliteren. Hoezo? Je manager kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Overigens zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een relevante opleiding via jouw werkgever afronden is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Doorgaans heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Zelfstandig professioneel kindercoach. Ga eens om tafel met jouw manager, zij kunnen je daarover meer vertellen.

Een angstig of onzeker kind, een kind dat agressief is… Soms weten ouders zelf niet meer hoe ze hun kind kunnen helpen. Steeds vaker roepen ze dan ook de hulp in van een kindercoach. Ben jij degene die hen straks helpt? Wil je je eigen kindercoach praktijk opzetten, maar mis je nog bepaalde kennis en vaardigheden? Kies dan voor de LOI-opleiding Zelfstandig professioneel kindercoach. Tijdens de opleiding doe je niet alleen belangrijke theorie en vaardigheden op rondom het coachen van kinderen; ook leer je alles over het opzetten, starten en runnen van je eigen bedrijf.  ondernemerschap, leer je professioneel te communiceren met cliënten en leer je een efficiënte administratie voeren.De opleiding Zelfstandig professioneel kindercoach sluit aan op de visie van Stichting Adiona: de beroepsorganisatie voor professionals binnen de vakgebieden kindercoaching en kinderyoga.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie