loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Vormgeving apps en games

De hbo opleiding HBO Vormgeving apps en games vanuit huis volgen? Geholpen door onze vergelijkingstool check & vergelijk je alle erkende thuiscursussen en opleidingen in de categorie Grafische vormgeving en Multimedia. Streef je naar een carrièreboost? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of gewoon iets leren wat je heel leuk vindt? Doorzoek en vergelijk zonder problemen professionele zelfstudies en thuiscursussen van erkende aanbieders van thuisstudies als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en start vandaag nog met jouw hbo thuisopleiding HBO Vormgeving apps en games! Een passende opleiding voor iedereen, studiematerialen online toegankelijk, en persoonlijke begeleiding. Deze hbo opleiding is er al vanaf €1316,00 bij onder andere LOI.

 • Uitstekend te combineren met werk.
 • 24/7 toegang tot online leeromgeving.
 • Professionele docenten.
 • Leer vaardigheden voor de praktijk.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In oktober 2022 goedkoop aangeboden.

Vergelijk thuisstudies HBO Vormgeving apps en games oktober 2022

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Vormgeving apps en games4 maanden€1316,00Meer informatie
HBO Vormgeving apps en games op eigen tempo thuis volgen

Bekijk aanbod en start vandaag al!

De opleiding HBO Vormgeving apps en games op eigen tempo vanuit huis volgen

Is het tijd voor de volgende stap? Of wil je gewoon totaal iets nieuws? Wat er bij jou ook speelt, iedereen vind het leuk om te leren. Het is nu aan jou om er werk van te maken. De website thuisstudiezoeken.nl is een ideaal vertrekpunt. Met behulp van onze website check je veel verschillende cursussen en beroepsopleidingendie aansluiten op jouw wensen. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Grafische vormgeving en Multimedia? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie HBO Vormgeving apps en games(duaal of voltijd). Binnen deze hbo opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, op het moment dat het jou uitkomt. Jij kan studeren op deze manier combineren met jouw huidige werk, andere interesses en jouw familie.

Hoe werkt zo’n thuisstudie?
Het deelnemen aan een hbo opleiding HBO Vormgeving apps en games is niet ingewikkeld. In het volgende stukje zullen we dit thema verder uitdiepen:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en bekijk meer info over de opleiding.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of vraag een gratis proefles aan om zo te zien of je er feeling mee hebt.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn krijg je per mail (en evt. post) het lesmateriaal en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. De studie kan beginnen: op eigen tempo het lesmateriaal doornemen en toetsen maken of opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend krijg je begeleiding van een persoonlijke docent.
 6. Zodra je alle opdrachten en examens hebt afgerond krijg je een diploma of getuigschrift. Een bewijs van het behalen van deze opleiding.

Actuele kosten HBO Vormgeving apps en games thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is de lage prijs die betaald (i.v.m klassikaal onderwijs). Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je hoeft vaak niet naar de winkel voor dure boeken. Veel theorie en opdrachten check je simpelweg digitaal, bijvoorbeeld op jouw PC, smartphone of iPad. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en zijn er minder docenten benodigd. In de regel is er een vast aanspreekpunt aanwezig die helpen bij vragen en problemen. De opleiding HBO Vormgeving apps en games kun je al volgen vanaf €1316,00 via bijvoorbeeld LOI. Deze totale kosten hebben te maken met de volgende zaken:

 • Het lesmateriaal (soms moet je extra betalen om het hardcopy te ontvangen).
 • Een vast aanspreekpunt van LOI.
 • Altijd contact met jouw docent via de online omgeving.
 • Eventuele examens en toetsen.
 • Het (instituut) diploma / accreditatie.
Ga aan de slag met een thuisopleiding

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Veelgestelde vragen over thuis studeren

Steeds meer medewerkers kiezen voor een studie aan huis. De flexibele manier van studeren en het enorme aanbod maakt het ook steeds gemakkelijker. Natuurlijk zijn er niet uitsluitend voordelen op te noemen. Kan men zomaar ineens een studie starten, en past het bij mijn ambities? In het gedeelte hieronder lees je de meest voorkomende vragen aangaande zelfstandige HBO Vormgeving apps en games thuisstudies.

Kan ik direct starten met de hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus HBO Vormgeving apps en games: de opleiding kan gestart worden wanneer jij dat wilt. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je dikwijls binnen een paar uur de benodigde digitale materialen. Een paar dagen later worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (indien gewenst). De hbo opleiding kost je pakweg 4 maanden. In veel gevallen hoeft het niet eens zo lang te duren. Onverwachte drukte? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dit varieert per studie en opleider. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een langdurige intensieve MBO of HBO studie? Dan gelden er meestal wel toelatingseisen. Meestal is een bepaalde HBO Vormgeving apps en games vooropleiding noodzakelijk. Soms kan er worden gekozen voor een 18+ toets of een bepaald certificaat. Op de opleidingspagina lees je extra info betreffende de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De volledige MBO-, HBO en masters van scholen zoals bijv. NTI zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze opleidingen gelijkwaardig is aan het volgen van deze opleiding bij Saxion Next. Tevens krijgen deelnemers soms een gerenommeerd branchediploma zoals NL Actief A. Bij de cursussen die meer gericht zijn op de praktijk heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Daarmee zal de buitenwereld zien dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Het gros van de instanties hebben ze mogelijkheid voor een HBO Vormgeving apps en games klassikaal. De reden waarom veel mensen klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, direct antwoord op vragen en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Er zijn ook nadelen: je kunt vaak niet vandaag of morgen al beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren i.v.m. een thuisstudie flink duurder bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De populaire opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Daar vind je snel alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en heb je contact met jouw docent. In deze speciale omgeving vind je onder andere het lesmateriaal, video’s, geluidsbestanden, webinars, praktijkvoorbeelden, oefeningen. Verder is dit de plek waar je jouw huiswerk inlevert, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-hbo-vormgeving-apps-en-games

Onderwijsinstellingen vergelijken oktober 2022

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Dat gaat van HBO Security management tot VMBO Natuurkunde en scheikunde 1, en sinds kort dus ook de HBO Vormgeving apps en games zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die in lijn is met mijn ambities? Hierna vergelijk jij zelf de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Duizenden tevreden studenten
 2. LOI: Uitstekende recensies van studenten
 3. NTI: Voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen als onderwijsinstellingen in het reguliere onderwijs
 4. Laudius: Vandaag nog van start met jouw studie
 5. Thuiscursus.nl: Gratis opleidingsbrochure
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Is er voor studiekosten een belastingvoordeel mogelijk?

Een professionele thuisstudie HBO Vormgeving apps en games online volgen kan al vanaf €1316,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. Lesmaterialen en lesgeld mag je (deels) aftrekken van de belasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De relevante producten mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • De kosten voor collegegeld en/of cursusgeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Houd er rekening mee: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (oktober 2022). Dit belastingvoordeel is alleen toepasbaar bij een beroepsopleiding die relevant is voor je nieuwe aanstelling of huidige werkzaamheden. De belangrijkste details:

 • De cursus is belangrijk voor jouw huidige of toekomstige beroep.
 • Het gaat om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • De studiekosten zelfstandig worden gedragen (niet vanuit een bedrijf).
 • De studiekosten in kwestie zijn minimaal €250,00 (per 52 weken). De jaarlijkse max is 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. Waarom? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Daarnaast kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een studie, training of cursus via jouw werkgever afronden is dus aantrekkelijk op meerder fronten. Bij veel bedrijven mag je jaarlijks putten uit een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Vormgeving apps en games. Pols eens bij jouw manager of de HR-afdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Een wereld zonder apps is  niet meer voor te stellen. Ze zijn alom tegenwoordig in allerlei facetten van je leven: gezondheid, financiën, sport, games en uiteraard ook zakelijk! Kijk maar eens op je eigen telefoon hoeveel apps je erop hebt staan. De opleiding HBO Vormgeving apps is een uitstekende keuze voor iedereen die apps voor smartphones en tablets wil kunnen ontwerpen. Creatief concept schrijven, grafisch ontwerpen, game design en app design zijn de modules die tijdens deze opleiding aan bod komen.

Met het diploma van het korte HBO-programma Vormgeving en apps toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding CMD vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie