nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Fashionmanagement

De hbo opleiding HBO Fashionmanagement vanuit huis volgen? Middels deze thuisstudie vergelijker lees je alles over toonaangevende thuisopleidingen en cursussen in het vakgebied van HBO opleidingen. Streef je naar een carrièreboost? Wil je een eigen zaak starten? Of bijvoorbeeld toe aan volledig iets nieuws? Pak dit moment en vergelijk gemakkelijk kwalitatieve thuisopleidingen van betrouwbare opleiders als NHA en begin morgen al met een hbo thuisstudie HBO Fashionmanagement! Een passende opleiding voor iedereen, het meest actuele lesmateriaal, en de beste docenten. Deze hbo opleiding is te bestellen vanaf €5760,00 via NTI.

 • Studeren wanneer jij dat wil.
 • Online account met studieplanning.
 • Vakkundige docenten en begeleiders.
 • Geef een boost aan je carrière.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In juli 2024 met introductie-aanbieding.

Overzicht thuisstudies HBO Fashionmanagement juli 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIHBO Fashionmanagement36 maanden€5760,00Meer informatie
HBO Fashionmanagement thuis volgen

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding HBO Fashionmanagement flexibel vanuit huis starten

Zoek je een andere baan? Wil je een baan in een andere bedrijfstak? Wat je denkniveau ook is, er is ontzettend veel mogelijk! Maar je moet wel zelf in actie komen! www.thuisstudiezoeken.nl is daarbij het ideale startpunt. In de vergelijker vind je een scala aan thuisopleidingen en taal/hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Wil je verder leren binnen het domein HBO opleidingen? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie HBO Fashionmanagement(duaal of voltijd). Via deze hbo opleiding leer je de belangrijkste vaardigheden, altijd waar en wanneer jij wilt. Je kunt het prima combineren met werk of een andere opleiding, sportactiviteiten en het gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Kiezen voor een hbo opleiding HBO Fashionmanagement kan moeiteloos via internet. Door middel van het stappenplan hieronder komen de verschillende onderdelen aan bod:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Vul je gegevens in voor een studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Sluit het aan op jouw wensen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsaanbieder zal zich buigen over je aanmelding. Als jij alles volledig hebt ingevuld krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je meteen inloggen op de online leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op de momenten dat je tijd hebt het lesmateriaal doornemen en examens maken. Uiteraard wordt je ondersteund door een ervaren docent.
 6. Als je alles gehaald hebt wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de tarieven van een HBO Fashionmanagement thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Hoe komt dit? Men vraagt niet van je zelf veel boeken te kopen. Een belangrijk deel van het lesmateriaal open je gewoon via internet met een PC, smartphone of iPad. Tevens heb je geen onkosten voor het reizen en werken ze met minder dure docenten. In de regel bestaat er een mentor of coach die jou gedurende de studie helpt. De opleiding HBO Fashionmanagement kun je al volgen vanaf €5760,00 via het instituut NTI. De kosten worden gevormd door:

 • Alle studieboeken en lesmaterialen (standaard online, en soms ook als hard-copy).
 • Vaste adviseur en ondersteuner van NTI.
 • 24/7 toegang tot leerstof, oefeningen en voorbeelden.
 • Examens en eventuele herexamens.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Thuis studeren op jouw moment

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Meer en meer medewerkers geven de voorkeur aan een thuisstudie. De vrijheid en het uitgestrekte aanbod in thuisstudies zorgt voor tienduizenden nieuwe aanmeldingen per jaar. Tegelijkertijd merken we ook dat er veel vragen zijn. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn ambities? Onderstaand besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige HBO Fashionmanagement thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn hbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus HBO Fashionmanagement: de maximale flexibele studietijden en begeleiding. Dit komt o.a. doordat de studiestof deels digitaal is. Als de opleider jouw aanmelding heeft geaccepteerd ontvang je dikwijls binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Niet veel later wordt het hardcopy materiaal thuisbezorgd (dit is niet altijd verplicht). De hbo opleiding heeft een looptijd van circa 36 maanden. In veel gevallen bestaat de mogelijkheid om het sneller af te ronden. Kom je er even niet aan toe? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Moet ik een vooropleiding hebben?
Dit varieert per studie en opleider. Korte opleidingen en cursussen hebben in de regel weinig basiseisen. Ben jij van plan te starten met een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan is er vaak sprake van een aantal toelatingseisen. In de regel is een passende HBO Fashionmanagement vooropleiding vereist. Echter kan het ook gaan om een 21-plus toets of een bepaald certificaat. In de gratis brochure check je de benodigde specificaties ten aanzien van de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Krijg ik een geaccrediteerd diploma?
De diverse opleidingen (MBO / HBO / WO) van scholen zoals Laudius zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je mag er dan op vertrouwen dat deze thuisopleidingen gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als STC. Daarnaast behaal je met een thuisstudie vaak een speciaal branchediploma zoals fitness trainer A. Bij korte cursussen en trainingen is er bij afronding een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze kan jij laten zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Kan ik dit ook deels klassikaal volgen?
Veel opleidersverstrekken ook een HBO Fashionmanagement klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, face to face spreken van de docent en meer gerichte voorbereiding op examens. Er zijn ook nadelen: je moet het veel beter plannen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Vaak zijn de prijzen van klassikaal studeren aanzienlijk hoger iv.m. thuisstudies bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Vrijwel alle opleiders werken met een online leeromgeving. Op deze plek tref je alles wat je nodig hebt voor jouw hbo opleiding en communiceer je met jouw begeleider of andere studenten. In de digitale leeromgeving zijn de volgende documenten te vinden: oefeningen, video’s, het lesmateriaal, oefenexamens, webinars, praktijkvoorbeelden. Verder lever je hier opdrachten in, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-hbo-fashionmanagement

Onderwijsinstellingen vergelijken juli 2024

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. Het aanbod in studies is enorm. Dit varieert van Uitvaartondernemer tot Perfect Nederlands, en dus ook de HBO Fashionmanagement zelfcursus. Welke van al deze onderwijsinstellingen past bij mijn persoonlijke wensen? In de beschrijving hierna lees je over de meest populaire thuisstudie aanbieders in Nederland.

 1. NHA: Altijd 15 dagen op proef
 2. LOI: Uitstekende kwaliteitskeurmerken
 3. NTI: MBO basisopleidingen
 4. Laudius: Vakkundige docenten
 5. Thuiscursus.nl: 10% vroegboekkorting bij inschrijven
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Hoeveel studiekosten kan ik aftrekken bij de belastingaangifte?

Een thuisstudie HBO Fashionmanagement online versneld volgen is realistisch vanaf €5760,00. Maar wie slim is, kan nog goedkoper thuis een studie volgen. Zaken als collegegeld en lesmaterialen kan je vaak aftrekken van het belastbare inkomen. Als gevolg van deze financiële compensatie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. Deze kosten kan je invullen bij het doen van de aangifte:

 • Tarieven voor de examens en collegegeld
 • Vakliteratuur en studieboeken

Houd er rekening mee: kijk voor info altijd even op de site van de belastingdienst (juli 2024). Het betreft uitsluitend kosten voor een cursus / studie waar je kennis opdoet voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De belangrijkste details:

 • De studie is relevant voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het gaat om een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van NTI.
 • De studiekosten niet vanuit een zakelijk potje worden vergoed.
 • De studiekosten in kwestie zijn ten minste €250,00 (jaarlijks) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt in veel bedrijven aangemoedigd door managers. De oorzaak daarvan? Het bedrijf waar je werkt kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Bovendien zijn de kosten zakelijk aftrekbaar voor een bedrijf. Een zelfstudie via de werkgever starten is dus voor beide partijen interessant. In de regel wordt hiervoor een speciaal studiebudget vrijgehouden voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Fashionmanagement. Bespreek de mogelijkheden met jouw werkgever, en haal meer uit je talenten en interesses.

Een uitdagende management- of inkoopfunctie in de modebranche, lijkt jou dat wel wat? Start dan vandaag nog met HBO Bedrijfskunde MER – Fashionmanagement van Hogeschool NTI!

Daarom kies je voor HBO Bedrijfskunde MER – Fashionmanagement van het NTI:

 • Ontvang een officieel erkend hbo-diploma
 • Inclusief vakliteratuur 
 • Persoonlijke begeleiding door docent en mentor

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie