nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Integrale veiligheid

De hbo opleiding Integrale veiligheid zelfstandig vanuit huis volgen? Met onze vergelijker ontdek je tientallen thuisstudies en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Handhaving en Security. Je carrière een nieuwe impuls geven? Voor jezelf beginnen? Of simpelweg toe aan volledig iets nieuws? Bekijk en vergelijken zonder problemen veel gekozen opleidingen en thuisstudies van betrouwbare onderwijsinstellingen als Laudius en start vandaag nog met jouw hbo thuisstudie Integrale veiligheid! Een passende opleiding voor iedereen, up-to-date lesmateriaal, en de beste docenten. Deze hbo opleiding kun je vanuit huis volgen vanaf €545,00 bij onder andere LOI.

 • Alles helemaal zelf inplannen.
 • Op een moderne manier studeren.
 • Alleen de bekwaamste docenten.
 • Een praktijk-investering in jezelf.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juni 2024 aantrekkelijke acties.

Opleiders thuisstudie Integrale veiligheid juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIIntegrale veiligheid5 maanden€545,00Meer informatie
Integrale veiligheid vanuit huis volgen

Snel het gewenste diploma op zak

De opleiding Integrale veiligheid thuis digitaal volgen

Zoek je een andere baan? Of ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wat jouw situatie ook is, voor ons allemaal is er een uitdaging. Maar je moet wel zelf in actie komen! Deze thuisstudie-vergelijker is daarbij het ideale startpunt. Met onze vergelijker tref je tientallen thuisstudies, taal- en hobbycursussen die passen bij jouw doelen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Handhaving en Security? Een prachtig voorbeeld hiervan is de online thuisstudie Integrale veiligheid(duaal of voltijd). Tijdens deze hbo opleiding verdiep jij je volledig in het vak, altijd waar en wanneer jij wilt. Het is goed te doen samen met een baan, muzikale bezigheden en andere bezigheden.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Beginnen met een hbo opleiding Integrale veiligheid gaat erg gemakkelijk. Hieronder vind je alle details:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of probeer een gratis proefles om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Je aanmelding wordt vaak handmatig even bekeken. Wanneer alle privé-gegevens kloppen komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je eigenlijk al beginnen met studeren.
 5. De studie kan beginnen: op zelfgekozen momenten lesstof en boeken doornemen en opdrachten inleveren. Vanzelfsprekend wordt je bijgestaan door een professionele docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt je beloond met een diploma. Je bent klaar voor de volgende stap!

Actuele kosten Integrale veiligheid thuisopleiding?

De echte reden dat mensen kiezen voor een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe men dit voor elkaar kan krijgen? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. De meeste lesstof bekijk je gewoon online op jouw macbook, ipad of telefoon. Verder bespaar je fors op reiskosten, en werken ze met minder dure docenten. Vaak is er een coach of begeleider die ondersteuning geeft waar nodig. De opleiding Integrale veiligheid is er al vanaf €545,00 via bijvoorbeeld LOI. Daarbij zijn de volgende zaken doorberekend :

 • De leerstof (dit kun je vaak optioneel hardcopy ontvangen).
 • Een professionele mentor van LOI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • De meeste examens via de PC (soms schriftelijk).
 • Met diploma / accreditatie.
Ontdek het gemak van thuis studeren

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Veel volwassenen willen vanuit huis studeren. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het grote aanbod aan opleidingen maakt het alleen maar leuker. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en is deze opleiding wel geschikt? In de volgende paragraaf besteden we aandacht aan de opmerkingen (FAQ) die veel gemaakt worden als het gaat over zelfstandige Integrale veiligheid thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de hbo opleiding?
Het aantrekkelijke van een thuiscursus Integrale veiligheid: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd krijg je soms dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Niet veel later krijg je de benodigde boeken ook thuis (dit is in de praktijk niet altijd aan de orde). De hbo opleiding is vaak af te ronden in om en nabij de 5 maanden. Als het niveau voor jou niet zo hoog is kun je het natuurlijk sneller afronden. Even studeren op een lager pitje? Je bent vrij om er wat langer over te doen, maar je betaalt dan wel meer.

Welke vooropleiding moet ik hebben?
Dat hangt er vanaf welke studie je precies gaat doen. De meeste (hobbymatige) cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ben jij van plan te starten met een HBO-studie of master? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Vaak is een dergelijke Integrale veiligheid vooropleiding noodzakelijk. Men kan ook kiezen voor een 18+ examen of een VMBO/HAVO/VWO diploma. In de gratis brochure lees je de verdere details aangaande de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is het behaalde diploma waard?
De verschillende MBO, HBO & WO opleidingen van scholen als bijvoorbeeld LOI zitten in het bestand van het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze studies op dezelfde hoogte staan als studies bij instellingen als Avans+. Bovendien kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals fitness trainer A. Bij een deel van de (hobby)cursussen ontvang je vaak een officieel instituutsdiploma. Daarmee maak jij kenbaar dat jij tijd en energie hebt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Meerdere instanties hebben ook een Integrale veiligheid klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: leren van je studiegenoten, face to face spreken van de docent en uitgebreide hulp voor toetsing en examens. Minder prettig: je moet jouw agenda erop aanpassen. Er zijn vaste startmomenten. Standaard is de prijs van klassikaal studeren hoger dan vanuit huis studeren bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
Veel opleiders bieden de studie aan via een online leeromgeving. Via dit systeem vind je alles voor jouw hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. In jouw online omgeving vind je onder andere praktijkvoorbeelden, oefeningen, geluidsbestanden, oefenexamens, het lesmateriaal, webinars. Je kunt hier ook projecten uploaden, en kan je eventuele feedback bekijken.


thuisstudie-hbo-integrale-veiligheid

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Denk aan Cursus Kroatisch tot Theologie, en natuurlijk de Integrale veiligheid zelfcursus. Welke van de Nederlandse onderwijsinstellingen relevant is voor mijn wensen en situatie? Onderstaand behandelen we de meest gekozen thuisstudie-aanbieders.

 1. NHA: 50% korting op het lesgeld
 2. LOI: Diverse subsidieregelingen
 3. NTI: Hulp bij het kiezen van een studie
 4. Laudius: De unieke Stap voor stap methode
 5. Thuiscursus.nl: Altijd examengarantie
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik studiekosten terug krijgen van de belastingdienst?

Zelf een thuisstudie Integrale veiligheid online versneld volgen doe je vanaf €545,00. Echter, het kan maar zo dat het nog veel goedkoper kan. De studiekosten kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je jouw droomstudie dus nog goedkoper volgen. De volgende onderdelen mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Advies van de adviseur: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (juni 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een cursus / studie die belangrijk is voor de baan van je toekomst (of huidige werk). De voorwaarden zijn als volgt:

 • De cursus of studie levert een bijdrage aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep.
 • Het betreft een leertraject. Je moet de kennis dus opdoen onder toezicht van een begeleider van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De gemaakte studiekosten bedragen minimaal €250 (per jaar) en nooit hoger dan €15.000.

Studeren op kosten van de werkgever
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen is iets wat veel werkgevers stimuleren. De reden hiervoor? Jouw werkgever kan nu beslissen je nieuwe vaardigheden in te zetten. Verder kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een professionele opleiding volgen via jouw werkgever kan voor meerdere partijen een win zijn. Binnen veel organisaties mag jij een beroep doen op het studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding Integrale veiligheid. Gooi eens een balletje op bij de personeelsmanager, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Met de cursus Integrale veiligheid leer je security-vraagstukken op een brede en geïntegreerde manier benaderen. Je leert verschillende maatregelen op het juiste moment en in de juiste context inzetten. Ook leer je rekening houden met de balans en samenhang tussen de verschillende maatregelen.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie