loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • NHBO
 • 30% korting op beroepsopleidingen. Ruim cursusaanbod met leraren uit het volwassenenonderwijs.

Thuisstudie Marketing accountability

De hbo opleiding Marketing accountability op je eigen tempo vanuit huis volgen? Geholpen door onze thuisstudie-vergelijker ontdek je de meest interessante thuisopleidingen en studies om verder te groeien binnen het vakgebied Marketing – Communicatie en Sales. Wil jij de volgende stap zetten in je carrière? Wil je een eigen zaak starten? Of meer een opleiding of cursus volgen die je leuk lijkt? Bekijk en vergelijken gemakkelijk professionele thuisopleidingen en cursussen van Hollandse onderwijsaanbieders als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (NHBO) en begin morgen al met een hbo thuisstudie Marketing accountability! Op een flexibele manier studeren, een gratis proefles volgen, en uitstekende vakdocenten. Deze hbo opleiding is beschikbaar vanaf €534,00 bij LOI.

 • Je eigen studietempo bepalen.
 • Duidelijke planning en studiewijzers.
 • Persoonlijke begeleider / mentor.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Ook zakelijk interessante mogelijkheden.
 • In juni 2021 leuke welkomstkorting.

Alle thuisstudies Marketing accountability juni 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIMarketing accountability6 maanden€534,00Meer informatie
Marketing accountability online vanuit huis

Studeren op jouw manier bij erkende opleiders

De opleiding Marketing accountability voordelig vanuit huis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ambieer je een nieuwe baan? Wat er ook bij jou speelt, iedereen kan studeren en leren. Maar je moet wel ergens beginnen. Deze website helpt jou graag met de volgende stap. Middels onze vergelijker check je een scala aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen waarmee jij al je doelstellingen kan behalen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Marketing – Communicatie en Sales? Een goede optie is de online thuisstudie Marketing accountability(duaal of voltijd). Door deze hbo opleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, altijd waar en wanneer jij wilt. Dit gaat erg goed samen met je werk, vrijwilligerswerk en natuurlijk het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Beginnen met een hbo opleiding Marketing accountability is niet moeilijk. In onderstaand schema van onze studie-specialisten leggen we het beknopt uit:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en zoek uit wat de voorwaarden zijn.
 2. Vraag de gratis studiegids aan, of probeer een gratis proefles om te kijken wat het niveau is, en hoe de online omgeving eruit ziet.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Klik dan direct op “inschrijven” om dit rond te maken.
 4. Jouw aanmelding wordt bekeken. Als alles in orde is komt het lesmateriaal jouw kant op en kan je een kijkje nemen in de digitale leeromgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: je kunt waar en wanneer je wilt de stof doornemen en examens doen of projecten uploaden. Logischerwijs wordt je ondersteund door een vakkundige docent.
 6. Op het moment dat je alles doorlopen hebt ontvang je een certificaat of diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Actuele tarieven Marketing accountability thuisopleiding?

Een positief aspect van een online hbo thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het stukken goedkoper is dan klassikaal studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Normaal gesproken eist het geen kostbare studieboeken. Een groot deel van wat behandeld wordt kan je terugvinden in jouw digitale leeromgeving met jouw PC, smartphone of iPad. Verder bespaar je fors op reiskosten, en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans is er een persoonlijke begeleider voor ondersteuning en advies. De opleiding Marketing accountability wordt al aangeboden vanaf €534,00 bij bijv. LOI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De studiestof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een persoonlijke begeleider van LOI.
 • Feedback van jouw docent of begeleider.
 • Toetsen maken, thuis of op locatie.
 • Met diploma / accreditatie.
Een thuisstudie volgen op jouw eigen tempo

Zelfstandig leren en studeren aan huis

Bekijk veelgestelde vragen over thuisopleidingen

Steeds meer Hollanders willen een thuisstudie volgen. De vrijheid en de uitgebreide database met cursussen maakt het steeds aantrekkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn doelen? In het overzicht hierna behandelen we de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige Marketing accountability thuisstudies.

Kan ik direct beginnen met de hbo opleiding?
Waarom zoveel mensen kiezen voor een thuiscursus Marketing accountability: jij kan starten op het moment dat het jou uitkomt. Het lesmateriaal is (grotendeels) digitaal. Wanneer de inschrijving akkoord is krijg je doorgaans binnen 24 uur het digitale studiemateriaal. Een paar dagen later worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De hbo opleiding kun je afronden ongeveer 6 maanden. Dikwijls kan het een stuk sneller. Heb je even veel drukte in je baan of gezin? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Heb ik voor deze studie een vooropleiding nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Basisopleidingen en cursussen zijn doorgaans voor iedereen. Ambieer je een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Soms is een passende Marketing accountability vooropleiding vereist. Vaak is er ook een mogelijkheid voor een 21+ examenof een VMBO/HAVO/VWO diploma. Op de opleidingspagina bekijk je aanvullende informatie ten aanzien van de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Wat is de waarde van mijn diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van opleiders zoals NTI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit houdt in dat jouw behaalde diploma net zoveel waarde hebben als een diploma van bijvoorbeeld ROC Nijmegen. Tevens levert de instelling vaak een gerenommeerd branchediploma zoals NIMA. Bij een meer praktische of hobbymatige cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze wijze laat jij zien dat jij bepaalde capaciteiten hebt geleerd. Dit is vanzelfsprekend iets moois voor op jouw CV.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van klassikaal studeren?
De meeste aanbieders hebben ook een Marketing accountability klassikaal. Mensen kiezen regelmatig voor een klassikale studie vanwege: het werkt motiverend om het samen met anderen te doen, een meer persoonlijke benadering vanuit de docent en de examens (meer inzicht in de antwoorden). Een negatief punt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Er is doorgaans een zomerstart (augustus) en winterstart (januari). Daarnaast zijn de tarieven van klassikaalstuderen hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, NHBO of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving, en wat kan ik er mee?
Veel opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Op deze plek bekijk je de noodzakelijke software en documentatie voor je hbo opleiding en heb je contact met jouw docent. In de digitale leeromgeving kun je terecht voor ondermeer het lesmateriaal, praktijkvoorbeelden, oefeningen, oefenexamens, webinars, geluidsbestanden. Verder lever je hier opdrachten in, en vind je feedback van jouw docent.


thuisstudie-hbo-marketing-accountability

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2021

Op afstand studeren is de manier om in jezelf te investeren. En er steeds meer aanbod. Denk aan Medische kennis en terminologie tot bijvoorbeeld Zakelijk Frans, en natuurlijk de Marketing accountability zelfcursus. Welke onderwijsinstelling in Nederland in lijn is met mijn privé situatie? Onderstaand benoemen we de beste vijf thuisstudie-aanbieders van Nederland.

 1. NHA: Uitstekend bereikbare klantenservice
 2. LOI: Vakkundige docenten
 3. NTI: Gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 4. Laudius: Vandaag nog van start met jouw studie
 5. NHBO: Examen afleggen is inbegrepen
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 400+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een thuisstudie Marketing accountability online versneld volgen is mogelijk vanaf €534,00. Wist je dat het nog goedkoper kan? De kosten die je met een studie maakt (lesgeld, boeken, etc.) mag je (deels) aftrekken van de belasting. Door dit belastingvoordeel (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste zaken mag je opgeven bij jouw belastingaangifte:

 • Het collegegeld of cursusgeld
 • Eventuele kosten voor EVC-procedures

Houd er rekening mee: er zijn wel strenge voorwaarden (juni 2021). Het betreft uitsluitend kosten voor een beroepsopleiding die belangrijk is voor jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisstudie is relevant voor jouw huidige- of toekomstige baan.
 • Het gaat om een zogenaamd leertraject. Er moet dus toezicht zijn van een erkende begeleider van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De studiekosten in kwestie zijn minimaal €250,00 (per 12 maanden) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een verdiepende cursus of deeltijd opleiding volgen wordt binnen veel organisaties gestimuleerd. Hoe komt dit? Jouw bedrijf kan je nieuwe vaardigheden inzetten tijdens opdrachten. Tevens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een studie, training of cursus via jouw bedrijf volgen heeft dus veel verschillende voordelen. In de regel mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Marketing accountability. Vraag dit eens na bij de HR-afdeling, wanneer de neuzen dezelfde kant opstaan kan hier iets moois uit groeien.

Accountability zou een vast onderdeel moeten zijn van het marketingproces. Meten is weten. Er zijn steeds meer mogelijkheden om het resultaat van marketingactiviteiten te meten. Met de specialistische en praktijkgerichte cursus Marketing accountability krijg je alle tools in handen om het effect en het rendement van marketing te meten. Zo leer je marketing- en salesbeslissingen beter onderbouwen en investeringen verantwoorden. Na afloop van de cursus ben je expert op het gebied van marketing accountability, weet je wat de toegevoegde waarde hiervan is en op welke manieren dit toegepast kan worden in de praktijk.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie