loi logo header
 • LOI
 • Tijdelijk tot wel 35% korting & gratis ASUS Chromebook-actie bij MBO, HBO of WO-Master.
nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak

Thuisstudie HBO Smart workplace

De hbo opleiding HBO Smart workplace vanuit huis volgen? Middels onze thuisstudie-vergelijker lees je alles over tientallen thuisstudies en opleidingen om verder te komen binnen het domein Management en Leidinggeven. Ben jij toe aan een nieuwe carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of misschien een cursus om je kennis te verbreden? Doorzoek en vergelijk meteen de beste zelfstudies en thuiscursussen van erkende onderwijsinstellingen als Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling (Thuiscursus.nl) en start vandaag nog met jouw hbo thuisopleiding HBO Smart workplace! Kies zelf hoe snel je wilt studeren, studiematerialen online toegankelijk, en de beste docenten. Deze hbo opleiding kun je al volgen vanaf €837,00 bij LOI.

 • Je bepaalt zelf wanneer je studeert.
 • Met diploma, examen of certificaat.
 • Persoonlijke begeleiding.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Geen reistijd, dus extra studiemogelijkheden.
 • In augustus 2021 aantrekkelijke acties.

Opleiders thuisstudie HBO Smart workplace augustus 2021

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Smart workplace3 maanden€837,00Meer informatie
HBO Smart workplace thuis volgen

Efficiënt studeren op jouw eigen tempo

De opleiding HBO Smart workplace zelfstandig thuis volgen

Groeien binnen je bedrijf? Ambieer je een nieuwe baan? Op welk niveau jij ook denkt; er is ontzettend veel mogelijk! Het is gewoon een kwestie van doen. www.thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Middels onze vergelijker check je een scala aan thuiscursussen en opleidingen (beroeps) die aansluiten op jouw wensen. Wil je verder leren binnen het domein Management en Leidinggeven? Bekijk dan uiteraard eens de online thuisstudie HBO Smart workplace(duaal of voltijd). Als je kiest voor deze hbo opleiding doe je in korte termijn veel kennis op, zonder strakke deadlines. Het is goed te doen samen met je werk, sportactiviteiten en het gezin.

Hoe werkt thuis studeren?
Het deelnemen aan een hbo opleiding HBO Smart workplace gaat sneller dan je denkt. In het volgende stukje geven we hierop een korte toelichting:

 1. Maak een keuze voor een van de opleiders en doorzoek de verschillende cursussen.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om een eerste indruk van het lesmateriaal en niveau te krijgen.
 3. Kan jij niet wachten om te beginnen? Laat je dan direct online inschrijven.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alles in orde is wordt het lesmateriaal naar je opgestuurd en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Nu kun je starten met leren: op eigen tempo lesstof en boeken doornemen en examens doen of projecten uploaden. Vanzelfsprekend ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Als je alles gehaald hebt wordt je beloond met een diploma. Een mooie toevoeging voor je curriculum vitae.

Wat is de prijs van een HBO Smart workplace thuisopleiding?

Een belangrijk voordeel van een online hbo thuisopleiding via afstandsonderwijs, is dat je extreem goedkoop kunt studeren. Waarom is een thuisstudie financieel interessant? Je schaf geen hele dure boeken aan. Veel theorie en opdrachten kun je digitaal raadplegen met een telefoon of PC (ook tablets). Ook heb je nauwelijks reiskosten, en werken deze aanbieders met minder dure docenten. Wel bestaat er een mentor of coach die jou gedurende de studie helpt. De opleiding HBO Smart workplace kun je bestellen vanaf €837,00 via bijv. LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • De leerstof (meestal ook per post te krijgen).
 • Een vakkundige begeleider van LOI.
 • 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Mogelijk met accreditatie en diplomering.
Investeer in jezelf met een thuisstudie

In razendsnel tempo jouw diploma op zak

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Een groot deel van de arbeiders willen vanuit huis studeren. De aanwezige flexibiliteit en de uitgebreide database met cursussen maakt het ook steeds gemakkelijker. Wellicht zijn er wel wat onzekerheden rondom deze manier van studeren. Worden er geen strenge eisen gesteld, en is het voor mij relevant? In het volgende gedeelte vind je de vragen waar veel studenten mee zitten als het gaat om zelfstandige HBO Smart workplace thuisstudies.

Per wanneer kan ik starten met de hbo opleiding?
Misschien wel het allermooiste aan de thuiscursus HBO Smart workplace: je kan elke week starten met deze opleiding. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Nadat jouw inschrijving is goedgekeurd ontvang je vaak al dezelfde- of de volgende dag de relevante digitale informatie. Een paar dagen later worden alle boeken en lesmaterialen ook thuisbezorgd (soms kan het alleen met digitale middelen). De hbo opleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in pakweg 3 maanden. In de praktijk kan het een stuk sneller. Lukt het niet in deze periode? Dan mag je er ook gerust wat langer over doen.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hier merken we grote verschillen tussen opleiders en studies. Beroepsopleidingen en praktische studies zijn erg flexibel in hun starteisen. Betreft het een erkende MBO- of HBO opleiding? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Normaal gesproken is een toepasbare HBO Smart workplace vooropleiding noodzakelijk. Het kan ook gaan om een 18 plus-examen of een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de website van de aanbieder vind je alle noodzakelijke details betreffende de toelatingseisen van deze hbo opleiding.

Haal ik ook een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van onderwijsaanbieders als onder andere Nationale Handelsacademie (NHA) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze studies gelijkstaan aan een diploma van een hogeschool als European Institute For Brand Management. Mogelijk krijgen deelnemers soms een erkend branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij afronding van een kortlopende cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Op deze manier zal de buitenwereld zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). In die zin heeft het absoluut waarde in de markt.

Kan ik deze opleiding ook klassikaal doen?
Diverse instanties geven ook een HBO Smart workplace klassikaal. De meeste genoemde voordelen van klassikaal studeren zijn: je hebt waardevolle contactmomenten met andere studenten, de mogelijkheid tot een een-op-een gesprek met de docent en de examenhulp (bespreken van de vragen). Het minpunt is: je kunt de ingeplande lessen eigenlijk niet missen. Vaak starten de opleidingen in september of februari. In de basis zijn de kosten van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving en hoe werkt het?
De grote Nederlandse opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Via dit systeem raadpleeg je de noodzakelijke software en documentatie voor je hbo opleiding en kun je vragen stellen aan de begeleiders / mentor. Via jouw account is er een verzameling geplaatst van praktijkvoorbeelden, video’s, het lesmateriaal, oefenexamens, oefeningen, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en hier kan de docent jouw stukken beoordelen.


thuisstudie-hbo-smart-workplace

Onderwijsinstellingen vergelijken augustus 2021

Op afstand studeren is iets wat je steeds meer om je heen hoort. Er zijn steeds meer mensen die hier gebruik van maken. Denk aan MBO Verzorgende IG – Verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg tot aan Google AdWords Advanced, en je kunt nu dus ook kiezen voor de HBO Smart workplace zelfcursus. Wat is nu een onderwijsinstelling die sluit aan bij mijn situatie? In onderstaande paragraaf kun je meer vinden over de populairste onderwijs bedrijven in de thuisstudie-markt.

 1. NHA: Lesgeld terug als je niet slaagt
 2. LOI: Persoonlijke begeleiding van start tot diploma
 3. NTI: Betaalbare opleidingen vanuit huis volgen
 4. Laudius: Uitstekend te combineren met een drukke baan
 5. Thuiscursus.nl: Flexibel studeren (thuis & klassikaal)
Aanbod Vorm Review Informatie
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een hoogwaardige thuisstudie HBO Smart workplace online versneld volgen kan voor een bedrag van €837,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) kun je in veel gevallen aftrekken van de inkomstenbelasting. Door deze vorm van subsidie (studiefinanciering / duo) kan je wel eens een financiële meevaller krijgen. De belangrijkste elementen mag je meenemen bij jouw belastingaangifte:

 • Collegegeld of instellingscollegegeld
 • Boeken ten behoeve van de opleiding

Advies van de adviseur: niet elke studie komt in aanmerking (augustus 2021). Deze regeling wordt alleen gehonoreerd bij kosten voor een cursus of studie waarmee je vakkennis opdoet voor je toekomstige werkveld (of huidige functie). Let altijd even op deze aspecten:

 • De opleiding een meerwaarde is voor jouw huidige baan, of jouw toekomstige baan.
 • Het moet gaan om een leertraject. Concreet betekent dit dat er sprake moet zijn van een begeleider / docent van LOI.
 • Het collegegeld mag niet worden betaald door een bedrijf of stichting.
 • De gemaakte studiekosten zijn minimaal €250,00 (p/jaar) tot maximaal een bedrag van 15 duizend euro.

Werkgever betaalt soms mee
Het doen van een deeltijd studie wordt bij veel bedrijven aangemoedigd. De reden hiervoor? Jouw bedrijf heeft natuurlijk ook baat bij de kennis die jij opdoet. Overigens zijn studiekosten ook weer aftrekbaar voor de werkgever. Een uitgebreide cursus via de werkgever starten heeft pluspunten voor beide partijen. Standaard kan je dit regelen met een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Smart workplace. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, samen kunnen jullie wellicht een mooi plan uitstippelen.

Smart workplace gaat over het creëren van werkplekken én de manier waarop mensen werken. Tijdens dit korte HBO-programma krijg je inzicht in actuele trends en ontwikkelingen met betrekking tot het ‘nieuwe werken’ rekening houdend met de inzet van ICT, een gezonde werkomgeving en duurzaamheid. Het doel is mensen zo goed mogelijk te faciliteren in moderne manieren van werken.Tijdens het korte HBO-programma Smart workplace staan de begrippen duurzaamheid, flexibiliteit en gezondheid centraal en wordt er gekeken naar hoe mensen in de toekomst zullen werken.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie