nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie HBO Vertaler Engels

De bachelor HBO Vertaler Engels zelfstandig thuis volgen? Geholpen door onze vergelijker check & vergelijk je goed aangeschreven thuiscursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Taalvaardigheid en Vertalen. Een nieuwe stap in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten? Of wellicht een cursus om je kennis te verbreden? Doorzoek en vergelijk simpel en snel populaire thuisstudies van erkende afstandsopleiders als Fontys en start vandaag nog met jouw bachelor thuisstudie HBO Vertaler Engels! Studeren in jouw eigen tempo, een prettige online leeromgeving, en topdocenten uit het vak. Deze bachelor kun je vanuit huis volgen vanaf €7164,00 via LOI.

 • Super efficiënt studeren.
 • Studies zijn snel af te ronden.
 • Een docent neemt de tijd voor jou.
 • Lesmateriaal afgestemd op praktijksituaties.
 • Het is stukken goedkoper dan klassikaal.
 • In februari 2024 goedkoop beginnen.

Vergelijk thuisstudies HBO Vertaler Engels februari 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
LOIHBO Vertaler Engels36 maanden€7164,00Meer informatie
HBO Vertaler Engels thuis volgen

Studeren op jouw eigen tempo

De opleiding HBO Vertaler Engels thuis volgen

Wil jij promotie maken? Wil je het eens over een andere boeg gooien? Hoe jouw situatie er ook uitziet, iedereen vind het leuk om te leren. Het is gewoon een kwestie van doen. De website thuisstudiezoeken.nl is daarbij het ideale startpunt. Op deze plek vind je veel verschillende thuisopleidingen en taal/hobbycursussen om jouw volgende doel te realiseren. Zoek jij naar een nieuwe ambitie binnen het thema Taalvaardigheid en Vertalen? Verdiep je dan eens in de online thuisstudie HBO Vertaler Engels(duaal of voltijd). Aan de hand van deze bachelor leer je de belangrijkste vaardigheden, op het moment dat het jou uitkomt. Dit gaat erg goed samen met je huidige baan, sportactiviteiten en jouw gezin.

Hoe werkt thuis een opleiding of cursus doen?
Van start gaan met een bachelor HBO Vertaler Engels gaat sneller dan je denkt. Hieronder kan je er alles over lezen:

 1. Kies uit een van de afstandsopleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Kies voor de gratis studiegids, of zoek naar de mogelijkheid ‘gratis proefles’ om te ontdekken of het iets voor jou is.
 3. Is dit wat jij had verwacht? Je kunt meteen online inschrijven.
 4. De onderwijsinstelling gaat jouw inschrijving beoordelen. Als alle gegevens compleet zijn worden de lesmaterialen naar je verstuurd en krijg je toegang tot de digitale leeromgeving.
 5. Jouw avontuur gaat nu beginnen: op eigen tempo het lesmateriaal doornemen en examens doen of projecten uploaden. Bij alle opleiders ontvang je regelmatig feedback van een vaste docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Dit kun je sturen naar bijvoorbeeld je werkgever.

Actueel tarief HBO Vertaler Engels thuisopleiding?

De motivatie voor het volgen van een online bachelor thuisstudie via afstandsonderwijs, zijn de gustige lage prijzen (in vergelijking tot klassikale studies). Hoe komt dit? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel van de documentatie kun je via internet bekijken via bijvoorbeeld je telefoon of PC (ook tablets). Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten nodig voor deze opleidingen. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleiderdie helpen bij vragen en problemen. De opleiding HBO Vertaler Engels is er al vanaf €7164,00 via de onderwijsinstelling LOI. Deze kosten komen tot stand door bijvoorbeeld:

 • Alle studiematerialen, literatuur, opdrachten (soms geldt er een meerprijs voor hardcopy).
 • Een persoonlijke mentor van LOI.
 • Toegang tot een online leeromgeving.
 • De examens (soms op locatie).
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Ervaar de flexibiliteit van een thuisstudie

Werken en studeren combineren

Wat je moet weten over thuis studeren (FAQ)

Steeds meer jongeren investeren in hun carrière met een thuisstudie. De maximale vrijheid en het veelzijdige aanbod in thuisstudies zorgen ervoor dat jaarlijks duizenden mensen afstuderen. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Is het mogelijk om zomaar te beginnen, en past het bij mijn ambities? In de volgende paragraaf vind je enkele prangende vragen rondom zelfstandige HBO Vertaler Engels thuisstudies.

Kan ik direct starten met de bachelor?
Het grote gemak van een thuiscursus HBO Vertaler Engels: je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je begint. De studiestof is (deels) online beschikbaar. Wanneer de inschrijving akkoord is ontvang je meestal dezelfde dag nog alle digitale materialen. Een paar dagen later krijg je het studiemateriaal ook bij je thuis (indien gewenst). De bachelor heeft een looptijd van plusminus 36 maanden. Meestal hoeft het niet eens zo lang te duren. Lukt het niet in deze periode? Dit is geen probleem, alleen stijgen de kosten dan wel.

Is een relevante vooropleiding verplicht?
Hierover is vaak veel onduidelijkheid. Cursussen en trainingen zijn doorgaans voor iedereen. Ben je aan het kijken naar een uitgebreide MBO / HBO opleiding? Dan kijken de opleiders iets kritischer. Dikwijls is hier een specifieke HBO Vertaler Engels vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Soms kan er worden gekozen voor een 21+ examenof een diploma van het voortgezet onderwijs. Op de website van de aanbieder kun je terecht voor alle relevante details m.b.t. de toelatingseisen van deze bachelor.

Is er ook een officieel diploma wat ik ontvang?
De MBO, HBO en WO beroepsopleidingen van opleiders als o.a. NCOI zijn alleen bekend bij het ministerie van Onderwijs. Zo weet je dat deze diploma’s dezelfde waarde hebben als een soortgelijke studie bij bijvoorbeeld SVO Vakopleiding food. Daarbij kan je ook rekenen op een speciaal branchediploma zoals branchediploma schoonheidsspecialist(e). Bij korte cursussen en trainingen heb je na afloop recht op een officieel instituutsdiploma. Op die manier laat jij zien dat jij je een bepaalde vaardigheid hebt eigen gemaakt. Het draagt dus altijd iets bij aan jouw CV.

Wat is het verschil tussen een thuisstudie en klassikale opleiding?
Flink wat aanbieders hebben ook een HBO Vertaler Engels klassikaal. Het voordeel van een klassikale studie is: je kunt ervaringen en kennis delen face to face spreken van de docent en extra uitleg voor toetsen en examens. Minder fijn: je kunt niet op elk gewenst moment beginnen. Er zijn slechts enkele momenten per jaar om te starten. Ook is de prijs van klassikaal studeren fors hoger dan een thuiscursus bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat kan ik in een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders maken het studeren aangenaam dankzij een online leeromgeving. Op deze plek raadpleeg je de noodzakelijke software en documentatie voor je bachelor en kan je overleggen met de docent. In de digitale leeromgeving is er een verzameling geplaatst van oefeningen, oefenexamens, webinars, het lesmateriaal, video’s, geluidsbestanden. Hierin verstuur je tevens je huiswerk, en ontvang je feedback van jouw begeleider.


thuisstudie-hbo-vertaler-engels

Onderwijsinstellingen vergelijken februari 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Dat gaat van MBA module Financiering t/m Operations management, en natuurlijk de HBO Vertaler Engels zelfcursus. Echter hoe kan ik achterhalen welke onderwijsinstelling matcht met mijn persoonlijke wensen? In het volgende overzicht vind je een opsomming met de top 5 aanbieders van thuisstudies.

 1. NHA: Ruime keuze in beroepsopleidingen
 2. LOI: Altijd de nieuwste studietools: online hoorcolleges, webinars en mobiele app
 3. NTI: Gratis proeflessen volgen
 4. Laudius: Duidelijk huiswerkoverzicht
 5. Thuiscursus.nl: Locaties door heel Nederland
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Je eigen thuisstudie HBO Vertaler Engels online versneld volgen is mogelijk vanaf €7164,00. De kans is groot dat je het netto nog minder kost. De gemaakte kosten (denk aan boeken en lesgeld) zijn in veel gevallen voor een groot deel aftrekbaar. Dankzij dit voordeel (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. Deze onderdelen kun je aftrekken:

 • Lesgeld, collegegeld of instellingscollegegeld
 • Leermiddelen zoals boeken of software

Opmerking: de Belastingdienst stelt enkele strenge voorwaarden (februari 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een beroepsopleiding die iets bijdraagt aan jouw huidige beroep, of voor een nieuw beroep. Neem de volgende zaken in acht:

 • De thuisstudie draagt direct bij aan de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het betreft een leertraject. Dat wil zeggen dat je onder begeleiding of toezicht de kennis opdoet via LOI.
 • De kosten worden niet door iemand anders vergoed.
 • De totale kosten bedragen minimaal €250 (p/jaar). Als max kan er €15.000 worden ingediend.

Werkgever betaalt soms mee
Het doen van een deeltijd studie is iets wat ook interessant is voor de werkgever, en wordt dus aangespoord. De oorzaak daarvan? Jouw werkgever heeft direct profijt van jouw kennis en vaardigheden. Overigens kan het bedrijf waar jij werkt deze kosten weer aftrekken. Een professionele opleiding via je werk volgen heeft dus veel verschillende voordelen. In de regel heb jij recht op een studiebudget voor een (verkorte) afstandsopleiding HBO Vertaler Engels. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, je zult zien dat zij hier vaak net zo enthousiast over zijn als jij.

Engels is een wereldtaal. En wat is er mooier dan je werk te maken van je liefde voor de Engelse taal? Dan is de bacheloropleiding HBO vertaler een goede keuze. Een vertaler kan voor diverse opdrachtgevers aan de slag, in loondienst of als zelfstandige. Bijvoorbeeld voor het vertalen van zakelijke contracten, praktische handleidingen of commerciële uitingen.Deze NVAO-geaccrediteerde opleiding HBO Vertaler Engels biedt een goede start voor een carrière als vertaler. De opleiding behandelt een grote variatie aan onderwerpen. Bovendien is het mogelijk om al tijdens deze opleiding de basis leggen voor een specialisatie aan de hand van de inleidende modules op het gebied van juridisch, technisch, medisch, financieel-economisch en literair vertalen. En natuurlijk wordt tijdens de opleiding ook de basis gelegd voor het werken met vertaaltools. Tijdens de gratis contactdagen worden alle vaardigheden getraind onder begeleiding van docenten met veel vertaalervaring.

LOI opleidingsinformatie
LOI Opleidingen

Plaats een reactie