nti logo header
 • NTI
 • Direct gratis proeflessen volgen en gratis studieadvies voor de beste internationaal erkende thuisstudies.
nha logo header
 • NHA
 • Beste keuze: Nu tijdelijk 15 dagen gratis op proef. Gratis cadeau (tablet) bij inschrijving.
laudius logo header
 • Laudius
 • Informatiefolder aanvragen en 14 dagen gratis studeren. Laudius premium = 5 jaar gratis curssusen!
nhbo logo header
 • Thuiscursus.nl
 • Flexibel studeren, ruim cursusaanbod en begeleiding van een expert uit het vak.
ICT trainingen
 • ICT Trainingen
 • Meer dan 1000+ ICT trainingen voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Succesgarantie!

Thuisstudie Master Finance and Control

De masteropleiding Master Finance and Control op je eigen tempo vanuit huis volgen? D.m.v. onze vergelijker check & vergelijk je een ruim aanbod aan thuisstudies en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen binnen de categorie Masterprogramma’s. Streef je naar een carrièreboost? Heb je plannen voor een eigen onderneming? Of bijvoorbeeld toe aan volledig iets nieuws? Ga direct van start en vergelijk gemakkelijk veel gekozen thuisopleidingen van toonaangevende opleiders als Scheidegger en vraag vrijblijvend een brochure aan voor een master thuisstudie Master Finance and Control! Een passende opleiding voor iedereen, 24/7 toegang tot de digitale leeromgeving, en docenten uit het werkveld. Deze masteropleiding kan jij volgen vanaf €4200,00 bij een erkende aanbieder als NTI.

 • Studeren in jouw eigen tempo.
 • Mogelijk om sneller te studeren.
 • Krachtige ondersteuning van docenten.
 • Gun jezelf nieuwe kennis en vaardigheden.
 • Je bespaart enorm op het lesgeld.
 • In juni 2024 goedkoop beginnen.

Opleiders thuisstudie Master Finance and Control juni 2024

AanbiederStudienaamTijdsduurKostenInschrijflink
NTIMaster Finance and Control12 maanden€4200,00Meer informatie
Master Finance and Control zelf thuis volgen

Uitstekend te combineren naast jouw baan

De opleiding Master Finance and Control op eigen tempo vanuit huis volgen

Zoek je een andere baan? Ambieer je een nieuwe baan? Wat jouw niveau ook is, er is altijd een geschikte thuisstudie! Jij hoeft alleen nog maar te starten. De website thuisstudiezoeken.nl is een handige manier om te beginnen met zoeken. Met onze vergelijker vergelijk je een scala aan opleidingen (MBO/HBO) en cursussen die passen bij jouw doelen. Opzoek naar meer verdieping binnen het domein Masterprogramma’s? Overweeg dan ook zeker de online thuisstudie Master Finance and Control(duaal of voltijd). Aan de hand van deze masteropleiding krijg jij alle onmisbare lesstof, zonder strakke deadlines. Het is goed te doen samen met werk of een andere opleiding, culturele activiteiten en jouw gezin.

Hoe gaat het precies in z’n werk?
Inschrijven voor een masteropleiding Master Finance and Control is zo gepiept. In het bijgaande stappenplan kan je er alles over lezen:

 1. Klik op een van de opleiders en lees meer details over de cursus.
 2. Geïnteresseerden kunnen een gratis studiegids aanvragen, of vraag een gratis proefles aan om uit te zoeken of het niveau bij je past.
 3. Is dit precies wat je zoekt? Je kunt je meteen online aanmelden.
 4. Een medewerker zal je aanvraag beoordelen. Als alles in orde is krijg je direct de benodigde lesmaterialen en kan je inloggen in de e-learning omgeving.
 5. Je thuisstudie project kan aanvangen: op eigen tempo de stof doornemen en klassikaal onderwijs volgen. Zoals je mag verwachten ontvang je regelmatig feedback van een erkende docent.
 6. Alles afgerond? Dan wordt er een (instituut) diploma uitgereikt. Een toekomstige werkgever kan daarnaar vragen.

Wat zijn de kosten van een Master Finance and Control thuisopleiding?

Wat zo aantrekkelijk is aan een online master thuisstudie via afstandsonderwijs, is dat het vergeleken met regulier onderwijs erg goedkoop is. Waarom zijn de kosten zo laag? Er zijn geen dure boeken of lesmaterialen. Veel lesmaterialen open je gewoon via internet via bijvoorbeeld je tablet, smartphone of laptop. Daarnaast hoef je niet te reizen en zijn er minder docenten benodigd. Doorgaans heb je een persoonlijke begeleiderdie jou door het traject helpen. De opleiding Master Finance and Control kan men aanschaffen vanaf €4200,00 bij bijvoorbeeld NTI. Thuisstudie kosten worden gevormd door de volgende factoren:

 • De lesstof (vaak online en als hard-copy te krijgen).
 • Een vast aanspreekpunt van NTI.
 • Overal en altijd gebruik maken van de digitale leeromgeving.
 • Zowel online toetsen maken als soms op locatie.
 • Afronding met certificaten en accreditatie.
Kies voor een erkende thuisstudie

Snel en gemakkelijk thuis studeren

Veelgestelde vragen over thuisstudies

Een groot deel van de volwassenen willen een thuisstudie volgen. De mogelijkheid om je tijd zelf in te delen en het enorme aanbod leveren voordelen op die veel mensen wel zien zitten. Toch heerst er ook nog onduidelijkheid rondom het fenomeen thuis studeren. Wat moet ik me erbij voorstellen, en past het bij mijn ambities? In het volgende gedeelte bespreken we kort enkele prangende vragen rondom zelfstandige Master Finance and Control thuisstudies.

Hoe snel kan ik beginnen met mijn masteropleiding?
Het grote gemak van een thuiscursus Master Finance and Control: je kunt beginnen wanneer je maar wil. De lesstof die wordt behandeld is vaak grotendeels digitaal beschikbaar. Zo snel als jouw inschrijving wordt goedgekeurd krijg je doorgaans à la minute de digitale studiestof. Binnen 1 week worden de studieboeken e.d. bij je thuis afgeleverd (niet verplicht bij alle studies). De masteropleiding kan je onder normale omstandigheden afronden in zo’n 12 maanden. Als je veel tijd hebt kan het een stuk sneller. Even studeren op een lager pitje? Dan is dat niet erg, bedenk wel dat je blijft betalen.

Welke vooropleiding heb ik nodig?
Dit varieert per studie en opleider. Cursussen en trainingen stellen geen strenge eisen. Oriënteer jij je meer op een HBO / WO opleidingstraject? Dan kunnen er wel eens strengere toelatingseisen gelden. Dikwijls is hier een matchende Master Finance and Control vooropleiding belangrijk om deel te mogen nemen. Als alternatief vragen ze vaak een 18+ toets of op basis van een eerder gevolgd programma. In de gratis brochure bekijk je ruime info ten aanzien van de toelatingseisen van deze masteropleiding.

Krijg ik een officieel diploma?
De MBO, HBO en WO-opleidingen van bedrijven als Nederlands Talen Instituut (NTI) voldoen aan de wetgeving van het ministerie van Onderwijs. Dit wil zeggen dat deze thuisopleidingen even waardevol is als een cursus bij een school zoals ROC Nijmegen. Mogelijk zul je mogelijk recht hebben op een echt branchediploma als NIMA. Bij afronding van een kortlopende cursus kan men rekenen op een officieel instituutsdiploma. Daarmee zal de buitenwereld zien dat je de cursus hebt afgerond (en met succes). Een mooie aanvulling op jouw CV.

Kan ik deze studie ook (deels) klassikaal volgen?
Een aanzienlijk deel van de aanbieders hebben ze mogelijkheid voor een Master Finance and Control klassikaal. Het prettige aan klassikaal studeren is: meer sociale interactie, meer achtergrondinformatie en je wordt beter voorbereid op naderende examens. Onthoud wel: je moet het veel beter plannen. Jaarlijks zijn er 2 of 4 startmomenten. Ook is de prijs van klassikaal studeren hoog als je het afzet tegen een thuisopleiding bij LOI, NTI, NHA, Thuiscursus.nl of Laudius.

Wat is een digitale leeromgeving?
De erkende opleiders geven je – na aanmelding – toegang tot de online leeromgeving. Hier bekijk je belangrijke info rondom jouw masteropleiding en kan je vragen stellen aan jouw docent. Via deze portalen is er een verzameling geplaatst van oefenexamens, praktijkvoorbeelden, het lesmateriaal, webinars, oefeningen, geluidsbestanden. In dat systeem upload je ook huiswerk, en wordt je regelmatig voorzien van feedback.


thuisstudie-master-finance-and-control

Onderwijsinstellingen vergelijken juni 2024

Op afstand studeren is enorm populair. Tegenwoordig wordt er ontzettend veel online aangeboden. Van Inleiding machine learning tot bijvoorbeeld Portugees voor Gevorderden, en natuurlijk de Master Finance and Control zelfcursus. Maar hoe weet ik nu welke onderwijsinstelling rijmt met mijn ambities? Bijgaand kun je meer vinden over onze top-5 thuisstudie aanbieders.

 1. NHA: Ruim 80 jaar ervaring
 2. LOI: Altijd de nieuwste studietools: online hoorcolleges, webinars en mobiele app
 3. NTI: Hulp bij het kiezen van een studie
 4. Laudius: Unieke premium card
 5. Thuiscursus.nl: Ook universitair en hoger onderwijs
Aanbod Vorm Review Informatie
nti logo header 500+ Thuis en/of Klassikaal Bekijken
nha logo header 500+ Thuisstudie Bekijken
laudius logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
nhbo logo header 300+ Thuisstudie Bekijken
ict trainingen logo 1000+ Thuisstudie Bekijken
loi logo header 1500+ Thuis en/of Klassikaal
ncoi logo 1250+ Klassikaal
scheidegger logo 350+ Klassikaal

Kan ik de studiekosten aftrekken?

Een echte thuisstudie Master Finance and Control online versneld volgen is realistisch vanaf €4200,00. Maar het kan nog goedkoper. Boeken, lesgeld e.d. mag je (deels) aftrekken van de belasting. Mede door deze tegemoetkoming (studiefinanciering / duo) kan je dus eigenlijk heel voordelig beginnen met een thuisopleiding. De belangrijkste onderdelen zijn aftrekbaar van de belasting:

 • Het lesgeld en evt. het inschrijfgeld
 • Lesmaterialen zoals programma’s of boeken

Tip van de specialist: er gelden strenge regels (juni 2024). We hebben het hier uitsluitend over kosten voor een volwaardige opleiding die belangrijk is voor jouw huidige- of toekomstige baan. We sommen dit nog even voor je op:

 • De cursus vormt een bijdrage voor de baan van je toekomst (of huidige werk).
 • Het moet gaan om een leertraject. Het moet dus onder begeleiding van een docent zijn van NTI.
 • De onkosten niet door je baas worden betaald.
 • De studiekosten zijn ten minste €250,00 (jaarlijks) en kunnen oplopen tot wel €15.000.

Betaalt mijn werkgever mijn studiekosten?
Een relevante deeltijd studie vanuit huis volgen wordt vaak aangemoedigd door de werkgever. Waarom? Jouw werkgever kan snel profiteren van nieuwe kennis en tools. Tevens zijn studiekosten zakelijk als investering aftrekbaar. Een erkende studie via de werkgever starten is dus aantrekkelijk op meerder fronten. In de regel mag je hiervoor het studiebudget inzetten voor een (verkorte) afstandsopleiding Master Finance and Control. Vraag ernaar bij je personeelsafdeling, samen groeien is een mooie doelstelling.

Mis jij kennis op financieel gebied? Wil je je op masterniveau in finance verdiepen en ben je niet in staat de volledige Master Finance and Control te volgen? Kies dan voor dit Masterprogramma! In een jaar leer je op een praktijkgerichte manier meer over financieel-economische processen, financial accounting en bestuurlijke informatieverzorging. Erg nuttig voor financieel professionals die meer inzicht willen krijgen in complexe financiële situaties en hiervan verslag willen leggen naar externe stakeholders. Na afloop ontvang je een waardevol certificaat en kun je de opgedane kennis en vaardigheden direct toepassen in je werk.

Daarom kies je voor Master Finance and Control van het NTI:

 • In 12 maanden af te ronden
 • Erkende onderwijsinstelling
 • Inclusief 3 praktijkbijeenkomsten
 • Begeleiding door ervaren vakdocenten
 • Inclusief vakliteratuur

NTI opleidingsinformatie
NTI Opleidingen

Plaats een reactie